הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחותי עברה ניתוח במיניסקוס, מותר לה סקוואטים?

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
טוב אז לפני שנה וחצי ככה, אחותי קרעה 2 רצועות בברך, מיניסקוס ורצועה צולבת, היא עברה ניתוח וכרגע היא בסדר גמור, יכולה לרוץ והכל.
עכשיו היא רוצה מאוד לחזק את הרצועות כדי שזה לא יקרה לה שוב, וכמובן את השרירים ברגליים, אז המלצתי לה על להתחיל בחדר כושר ולעשות סקוואט, ואז אמרתי לעצמי שאני לא לוקח את האחריות הזאת, וכדאי שאני יבדוק קודם אם העומס מותר לה, כמובן שהיא תתחיל עם מוט ריק ולאט לאט היא תעלה את המשקלים.
בכל מקרה, אחרי שנה וחצי שהיא בריאה לגמרי ויכולה לרוץ, לקפוץ, סקוואט מותר לה?

טוב אז לפני שנה וחצי ככה, אחותי קרעה 2 רצועות בברך, מיניסקוס ורצועה צולבת, היא עברה ניתוח וכרגע היא בסדר גמור, יכולה לרוץ והכל.
עכשיו היא רוצה מאוד לחזק את הרצועות כדי שזה לא יקרה לה שוב, וכמובן את השרירים ברגליים, אז המלצתי לה על להתחיל בחדר כושר ולעשות סקוואט, ואז אמרתי לעצמי שאני לא לוקח את האחריות הזאת, וכדאי שאני יבדוק קודם אם העומס מותר לה, כמובן שהיא תתחיל עם מוט ריק ולאט לאט היא תעלה את המשקלים.
בכל מקרה, אחרי שנה וחצי שהיא בריאה לגמרי ויכולה לרוץ, לקפוץ, סקוואט מותר לה?

זה תלוי במצב שלה, של הברך, איך עבר הניתוח, איך ההתאוששות, רק רופא יכול לענות לך אל זה לא אף אחד אחר פה.

גם אני מאמין שמעבר לעצה ידידותית, עדיף שלא תקשיב למישהו פה מעבר לניסיון אישי שלו.
מה שכן אני מאמין שכדאי שתבדוק אם היא יכולה להתאמן עם משקולות ולא לשאול אם היא יכולה לעשות סקוואט בפרט כי יש רופאים שמאמינים שזהו תרגיל השטן.

• פותח/ת השרשור
תראה, כשהיא הייתה בפיזיוטרפיה, הפיזיוטרפיסט נתן לה שם לעשות סקוואטים, והיא עשתה גם כפיפת ברך במכונה כזאת, בכל מקרה, אמרו לה שמותר לה משקולות, כשהיא תרשם לחדר כושר אני יצלם אותה ואני יעלה לפה כדי שתתנו ביקורת, תודה רבה

• פותח/ת השרשור
לפני הצבא, אחרי בגרות במתמטיקה האחרונה של יב', היא רצתה להתשחרר והלכה עם חברים לשחק כדורגל.
היא לא עשתה חימום, היא עשתה את זה אחרי הרבה זמן שישבה והשרירים שלה היום די מאובנים חח
היא הייתה בתקופה ממש ירודת כושר בגלל המבחנים
קיצר לפי מה שהבנתי היא רצה אחרי הכדור ואז הסתובבה ובתנועה לא נכונה נקרעו שתי הרצועות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית