הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב בבה"ד 1

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
אני בבעיה רצינית אנשים..
אני רוצה לצאת לקצונה בקרוב, אבל אין לי מושג מה אני יעשה עם החיטוב שלי..

אני כל כך קרוב לסוף ואני ממש לא רוצה להרוס את זה. אין לי מושג איך אני יוכל לשמור על התפריט בבהד 1 ובהשלמה כשאני יעשה חצאים ו21...

מה אתם חושבים שכדי לי לעשות? מבחינתי אם זה החיטוב או הסיכה על הזין שלי בהד 1.

אני בבעיה רצינית אנשים..
אני רוצה לצאת לקצונה בקרוב, אבל אין לי מושג מה אני יעשה עם החיטוב שלי..

אני כל כך קרוב לסוף ואני ממש לא רוצה להרוס את זה. אין לי מושג איך אני יוכל לשמור על התפריט בבהד 1 ובהשלמה כשאני יעשה חצאים ו21...

מה אתם חושבים שכדי לי לעשות? מבחינתי אם זה החיטוב או הסיכה על הזין שלי בהד 1.

אם זו ההתלבטות שלך, אין טעם שבכלל תצא לקורס קצינים, זה לא בשבילך.

• פותח/ת השרשור
אם זו ההתלבטות שלך, אין טעם שבכלל תצא לקורס קצינים, זה לא בשבילך.

בגלל שאני אומר שהחיטוב חשוב לי יותר?
סליחה שאין לי רעל בעיניים. אני יוצא נטו כדי לקבל אופציות קידום בתפקיד הספציפי שלי.

סליחה שאין לי רעל בעיניים. אני יוצא נטו כדי לקבל אופציות קידום בתפקיד הספציפי שלי.

אני לא שופט אותך, זו החלטה שלך בלבד. אני טוען שאם זו הסיבה שגורמת לך להתלבטות בין ללכת לקק"צ לבין לא, אז חבל לך על הזמן, כי כנראה שזה לא מספיק חשוב לך להיות קצין (וזה בסדר גמור) ואתה עלול לבזבז חצי שנה בקורס ובהשלמה ואחר כך להיות בתפקידים שלא תהיה מרוצה מהם ועוד לעשות קבע.

מתישהו החיטוב ייגמר ויכול להיות שתתבאס שלא יצאת לא נראה לי שיכולים לעזור לך פה יותר מדי
בגלל שלא מכירים אותך

כושר אימונים לדעתי הם במקום חשוב - אבל דברים כמו עבודה\זוגיות\משפחה\חברים(חלק) יכולים לשנות את סדרי העדיפויות.

אבל כמו שאמרו אם זה עד כדי כך חשוב לך אז אין פה מה לדבר.

אל תצא.
עם צורת חשיבה כזאת, כנראה שגם ככה לא תהיה קצין טוב ולא תתקדם לשום מקום.

לא הבנתי ממה אתה מפחד?
אין מצב שתשמין בקורס קצינים אחי.. האוכל על הפרצוף וכל היום אתה בפעילות..

החיים מחוץ למסגרת הירוקה יפים יותר,לא ממליץ אפילו על שניה אחת של קבע!

אני ממליץ שתספר למפק"צ על ההתלבטות. הוא יפתור לך את הבעיה תוך 3 שניות.

לגיטימי. אבל אם תקופת חיטוב יותר חשובה לך מקורס קצינים, אז כנראה שאין לך סיבה משמעותית לצאת... זה בערך כמו לא לצאת למחזור אוגוסט בגלל שנורא חם..

• פותח/ת השרשור
טוב כנראה שהתשובה תהיה שלילית. הקצונה לא באמת חשובה ביחס לחיטוב.

חייב לציין שזאת סיבה מקורית למה לא לצאת לקצונה

קודם כל, חלאס לאכול סרטים שקצין צריך להיות איזה אדם-על שמקדיש את כל חייב לשמירה על אדמת הקודש.
כמו שאמרו חכמים, קק"צ - כי עקרב צהוב הוא לא ארסי, הוא רק עקרב שיצא לקצונה.

ובכל מקרה, אל תדאג לחיטוב, תאמין לי שעם 4 ק"מ מד"סים ביום יהיה לך קשה שלא להיות בחיטוב.
תאבד שריר כי לא תתאמן עצים זה כן, אבל יהיו לך אחרי זה עוד 50 שנה להתאמן, יהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית