הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
כל כמה זמן צריך לעשות הפסקה מקפאין? אני שותה דיי הרבה בערך 4-5 פעמים בשבוע כל פעם 5 כפיות נס קפה סה"כ.

ולכמה זמן היא צריכה להימשך?

תודה.

אם אתה מתכנן לקחת כדורי קפאין אז תחילה כדאי שתיראה שבאמת אין השפעהה של הכדורים עלייך, אם אין אז תעשה התנזרות מקפאין לגמרי למשך ~שבועיים ואז תראה

• פותח/ת השרשור
למה אתה חושב שצריך הפסקה מזה?

קראתי את זה כאן בפורום כמה פעמים.

אם אתה מתכנן לקחת כדורי קפאין אז תחילה כדאי שתיראה שבאמת אין השפעהה של הכדורים עלייך, אם אין אז תעשה התנזרות מקפאין לגמרי למשך ~שבועיים ואז תראה

אני לא מתכנן לקחת כדורי קפאין, אני שותה את הקפה שיש בבית.

אז כמו שקולדפאייר אמר למה לעשות הפסקה?
אין כל סיבה אלה אם כן אתה שותה את זה לפני אימון כדי לקבל מרץ או בכללי בשלי לקבל מרץ.

אתה עושה הפסקה מתי שאתה מרגיש שהקפאין לא עוזר לך אתה עושה הפסקה למשך שבועיים ולחלוטין מתנזר מקפאין

לפי דעתי התנזרות לימים בודדים\שבוע יכולה להספיק.

לפי דעתי התנזרות לימים בודדים\שבוע יכולה להספיק.
יכול מאוד להיות, אני לא בטוח לגביי הזמנים כל על כל אחד זה משפיע אחרת.
לפותח האשכול אם אתה רוצה להיות בטוח אז תנסה לבד זמנים שונים ותראה מה הזמן הכי טוב בשבילך

אם אתה מחפש לשמור את אפקט המרץ, אתה צריך לעשות 3-4 ימים ON ו 3-4 ימים OFF. ככה תשמור על הסבילות שלך לקפאין. בימים של OFF אסור לך לשתות קולה, תה, קפה, לאכול שוקולד וכל מה שמכיל בתוכו קפאין.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית