הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"זוג שמרוויח 14-15 אלף שקל לא גומר את החודש"

זאת אמורה להיות עקיצה או משהו?

לפי מה שתיארת יש לך אחלה חיים, מה אתה עוד רוצה? מטוס פרטי?

---------- התגובה התווספה ב 19:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:12 ----------

איך אתה תמיד קולע בול.

הוא צודק, אל תקח עליך התחיבויות שאתה לא יכול לעמוד בהם.

אני לא יודע על מה הילדים פה מדברים שההורים שלהם הצליחו לקנות דירות ולסיים את החודש ברווח עם 14 אלף שקל משכורת.
אנחנו 3 ילדים בבית ו5 אלף שקל הולך רק על אוכל . והשכר דירה זה עוד 4 אלף שקל, עוד לפני שהתחלנו לדבר על בזבוזים, מים חשמל ארנונה. 14 אלף שקל זה לא מספיק למשפחה.
אני לא אוהב את ההתבכיינות של התשלום על העגלה באוטובוס ועוד שטויות שאנשים החליטו לתפוס עליהם טרמפ, אבל המאבק הזה צודק. קשה להתקיים במדינה הזאת אם אתה לא עשיר.

תנסו לחסוך קצת להוריד מה של צריך.. ותראה איך זה יורד..

לפי מה שתיארת יש לך אחלה חיים, מה אתה עוד רוצה? מטוס פרטי?

---------- התגובה התווספה ב 19:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:12 ----------

הוא צודק, אל תקח עליך התחיבויות שאתה לא יכול לעמוד בהם.
מישהו אמר שהם לא עומדים בהתחייבות הזאת? אני לוקח בחשבון שאני יעזוב את הבית יום אחד ואני לא רואה איך אני יתקיים פה.

---------- התגובה התווספה ב 19:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:16 ----------

תנסו לחסוך קצת להוריד מה של צריך.. ותראה איך זה יורד..
אני לא עני, פשוט המשכורת של ה14 אלף שקל שאנשים קונה איתה דירות כמו שכמה אנשים ציינו פה נשמע לי מצוץ מהאצבע.

אני לא יודע על מה הילדים פה מדברים שההורים שלהם הצליחו לקנות דירות ולסיים את החודש ברווח עם 14 אלף שקל משכורת.
אנחנו 3 ילדים בבית ו5 אלף שקל הולך רק על אוכל . והשכר דירה זה עוד 4 אלף שקל, עוד לפני שהתחלנו לדבר על בזבוזים, מים חשמל ארנונה. 14 אלף שקל זה לא מספיק למשפחה.
אני לא אוהב את ההתבכיינות של התשלום על העגלה באוטובוס ועוד שטויות שאנשים החליטו לתפוס עליהם טרמפ, אבל המאבק הזה צודק. קשה להתקיים במדינה הזאת אם אתה לא עשיר.

אתם הדוגמה הקלאסית לציבור שיצא להפגין באוהלים.

מבזבזים חמשת אלפים שקל בחודש על אוכל (בתור חזיר עם תעודות אין לי מושג איך מגיעים לזה, אתם כנראה קונים בהרודס לונדון), ואז בוכים שקשה לסגור את החודש.

אנחנו משפחה של 6 נפשות ואנחנו חיים בנוחות על אותו ה-13-14 אלף. אנחנו מוציאים בין 1000 ל-2000 ש"ח בחודש על אוכל.

הבעיה העיקרית קשורה ותלויה בצרכנים שמצפים לחיות ברמת חיים שגבוהה בהרבה ממה שהם יכולים להרשות לעצמם, בלי קשר לכמה באמת המדינה דפוקה ודופקת.

משכורת של ה14 אלף שקל שאנשים קונה איתה דירות כמו שכמה אנשים ציינו פה נשמע לי מצוץ מהאצבע.

משפחה של 5 נפשות שמבזבזת 5 אלף שקל (המשכורת של אבי) נשמע מצוץ מהאצבע אפילו יותר.

מבזבזים חמשת אלפים שקל בחודש על אוכל (בתור חזיר עם תעודות אין לי מושג איך מגיעים לזה, אתם כנראה קונים בהרודס לונדון), ואז בוכים שקשה לסגור את החודש.
הא אמרתי 5 אלף שקל על אוכל? כי התכוונתי שעם חצי מזה אני בכלל מנגב את התחת. אתה רוצה להגיד לי כמה המשפחה שלי מבזבזת?

סיגנוס, בן כמה הילד הכי צעיר במשפחה שלך?

מעניין 5 פאוורליפטרים ששוקלים 120 קילו כל אחד, אוכלים ב 5 אלף בחודש?

הא אמרתי 5 אלף שקל על אוכל? כי התכוונתי שעם חצי מזה אני בכלל מנגב את התחת. אתה רוצה להגיד לי כמה המשפחה שלי מבזבזת?

סיגנוס, בן כמה הילד הכי צעיר במשפחה שלך?

מה זה משנה?

אין שום בעיה להגיע ל 5000 לחודש למשפחה, ולא מדובר על חנויות יקרות. אתה עושה את הקניות שלך לבד?

אני מבזבז על עצמי בערך 1500 שקל בחודש, ואני אוכל בצניעות (הרוב בבית, פעם בשבוע-שבועיים בחוץ). מה הבעיה להגיע ל-5000 שקל ל-4 נפשות בוגרות.

כי אני מוכן להתערב איתך שההוצאה על 3 ילדים בבתי ספר גדולה יותר מהוצאה של 4 ילדים שעובדים.

גאוני. איך זה מסביר איך מגיעים למשכורת ממוצעת שהולכת אך ורק על אוכל? אתם חיים בבזבוז ואשליות.

יש אצלנו 2 תלמידים ו-2 סטודנטים (כולל אותי) וכולנו אוכלים בבית. יש לי דודות עם 3 ו-4 ילדים קטנים שכולם עדיין ביסודי וחטיבה והמצב שלהם זהה לחלוטין לשלנו.

גאוני. איך זה מסביר איך מגיעים למשכורת ממוצעת שהולכת אך ורק על אוכל? אתם חיים בבזבוז ואשליות.

יש אצלנו 2 תלמידים ו-2 סטודנטים (כולל אותי) וכולנו אוכלים בבית. יש לי דודות עם 3 ו-4 ילדים קטנים שכולם עדיין ביסודי וחטיבה והמצב שלהם זהה לחלוטין לשלנו.
אם זה באמת נכון, אני מוריד בפניך את הכובע.

אם זה באמת נכון, אני מוריד בפניך את הכובע.

לא צריך להוריד שום כובע פשוט צריך להפעיל קצת שיקול דעת ולחיות בשפיות, לא מדובר בקמצנות, חסכנות או מחסור בשום קנה מידה. אנחנו באמת אוכלים מה שבא לנו איך שבא לנו אבל יש לנו עקרונות שחוסכים המון, כמו אוכל ביתי שמבוסס בעיקר על מוצרי בסיס שאנחנו קונים בכמויות ושמהווה את עיקר התפריט שלנו. וזה עוד רק האוכל. אין לנו יס או הוט למשל, מזרימים ומורידים הכל. הצרכנות הישראלית הגיעה לרמה כזאת שכבר לא מדובר בחסכנות וצניעות אלא בשמירה על שפיות.

אין שום בעיה להגיע ל 5000 לחודש למשפחה, ולא מדובר על חנויות יקרות. אתה עושה את הקניות שלך לבד?

אני עושה את הקניות עבור המשפחה שלי (מכספי המשפחה) או עוזר בהם.
5000 לחודש למשפחה נשמע לי מופרך לחלוטין.
היום עשינו קנייה לשבת ברמי לוי יצא 600 שקל בערך וכרגע סטטוס ארונות\מקרר הוא מפוצץ.
נכפיל את זה ב4, נוסיף עוד הזמנות חודשיות מקצב על סך 1000 שקל, הגענו ל3400, כשאני מדבר על משפחה שיחסית קונים בה הרבה שטויות שלא צריך, וכן קונים באמת מגוון רחב של דברים (דגי סלמון גדולים (נתחים של קילו וחצי לדוגמא), פירות יבשים על בסיס קבוע, וכו').
להגיע ל5 זה הישג צרכני.

וחיים - אתה קונה עבור אדם אחד, עבור 5 אנשים זה לא להכפיל ב5...

אז אתה לא משלם על תוכן ע"י זה שאתה מוריד אותו בצורה לא חוקית? אתה יודע איך קוראים לזה? צרכנות נכונה זה לא התיאור המדויק.

זה לא הדיון.

אני עושה את הקניות עבור המשפחה שלי (מכספי המשפחה) או עוזר בהם.
5000 לחודש למשפחה נשמע לי מופרך לחלוטין.
היום עשינו קנייה לשבת ברמי לוי יצא 600 שקל בערך וכרגע סטטוס ארונות\מקרר הוא מפוצץ.
נכפיל את זה ב4, נוסיף עוד הזמנות חודשיות מקצב על סך 1000 שקל, הגענו ל3400, כשאני מדבר על משפחה שיחסית קונים בה הרבה שטויות שלא צריך, וכן קונים באמת מגוון רחב של דברים (דגי סלמון גדולים (נתחים של קילו וחצי לדוגמא), פירות יבשים על בסיס קבוע, וכו').
להגיע ל5 זה הישג צרכני.

וחיים - אתה קונה עבור אדם אחד, עבור 5 אנשים זה לא להכפיל ב5...

אז אתה כנראה לא עושה את כל הקניות או לא עוקב אחרי הכל.

ו-5 אנשים זה לא שונה יותר מדי מלקחת אדם אחד ולהכפיל בחמש. אתה יודע, כשיש יותר אנשים זה לא אומר שהם מתחילים לאכול פחות.

זה לא הדיון.

זה ועוד איך הדיון. זה שקול לכך שאני אגיד שאני גונב כל יום 30 קילו בשר מהחנות ברחוב שלי במקום לשלם עליו ולכן אני לא מבזבז כסף על אוכל.

אז אתה כנראה לא עושה את כל הקניות או לא עוקב אחרי הכל.

ו-5 אנשים זה לא שונה יותר מדי מלקחת אדם אחד ולהכפיל בחמש. אתה יודע, כשיש יותר אנשים זה לא אומר שהם מתחילים לאכול פחות.

זה ועוד איך הדיון. זה שקול לכך שאני אגיד שאני גונב כל יום 30 קילו בשר מהחנות ברחוב שלי במקום לשלם עליו ולכן אני לא מבזבז כסף על אוכל.

זה אומר שאתה מתחיל לקנות בכמויות, וככה העלות פר כמות יורדת. כנראה שאתה מעולם לא עשית קניות למשפחה...

אז לצורך הדיון אפשר להניח שהוא צופה בחינם באתרים הרשמיים של חברות ההפקה האמריקאיות שמשחררות לשם סדרות שלמות שאפשר לראות בסטרימינג בחינם. או שהוא הולך לקיוסק כדי לראות משחקי כדורגל. הכל אפשרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית