הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דאורדורנט או סטיק? ואיזה חברה...

• פותח/ת השרשור shirel
  • פורסם בתאריך
סטיק ג'ל, 24/7. עשיתי פעם סקר שוק, כולל השוואה של החומרים הפעילים וב 24/7 הם יותר טובים מהג'ילט מכל בחינה.

אנהידרול פורטה ותשכח שיש לך בית שחי (תרתי משמע).

סטיק ג'ל, 24/7. עשיתי פעם סקר שוק, כולל השוואה של החומרים הפעילים וב 24/7 הם יותר טובים מהג'ילט מכל בחינה.

הוא לא משאיר כתמים לבנים?

בנתיים היחידים שמצאתי שלא מכתימים את הבגדים זה ספריים

אני אבחר בדאורדורנט הזה בפעם הבאה.
בזמן האחרון אני משתמש ברקסונה סטיק רגיל,מחזיק דיי טוב.

הביאו לי פעם מחו"ל Dove Men + Care ספריי, הוא היה מדהים. הייתי הולך להתאמן, חוזר ואחרי זה עדיין היה ריח טוב והוא גם ריח חזק. לצערי אין כזה בארץ :/

קודם כל יש לך 10101 פוסטים, קטלני 🤩 ושנית כל זה נשמע מפחיד להשבית את ההזעה מבית השחי או ממקומות אחרים עם התכשיר הזה, אין לזה השלכות?

קודם כל יש לך 10101 פוסטים, קטלני 🤩 ושנית כל זה נשמע מפחיד להשבית את ההזעה מבית השחי או ממקומות אחרים עם התכשיר הזה, אין לזה השלכות?
זה מגביר הזעה בחלקים אחרים בגוף לפעמים.

אחד הדברים הטובים ביותר!!!
אתה קונה אחד ב60 שקל מספיק לך ליותר מחצי שנה!
במקום לקנות את הדאודורנטים הלא עוזרים זה חיסכון ענק
החיסרון של זה שזה מגביר את הזעה במקומות אחרים בגוף אבל תאמין לי שווה את זה אתה מורח את זה וביום הכי + ספורט אתה לא תזיע

ספריי של רקסונה.
הדאודורנט הכי טוב ויעיל לאורך זמן לדעתי.

24/7 הורס חולצות סדרתי, פשוט דבר הרסני.
ג'ילט סטיק לעומת זאת בעל אותו חוזק פחות או יותר ולא הורס חולצות

EMZ שאלה:
שימוש בדורדורנט הוא לא כלכך בריא נכון? הוא מנטרל את הזיעה עצמה (ששם בגלל סיבה מסוימת) \ מנטרל את הבלוטות זיעה שלנו, אין לזה איזו פגיעה באיזנזימים מסוימים או משהו כזה?

נערך לאחרונה:
אני לא מכיר פגיעה בריאותית כל עוד אתה מצליח לקרר את הגוף שלך.

זה הורס לכם את החולצות כי:
1. אתם שמים יותר מידי ויוצאים מגבולות בית השחי (אתם סתם מורחים את זה בצדדים ולא על הנקבוביות). אתם צריכים לסובב את הגלגל למטה 3 פעמים לכל היותר ולא 15 פעמים כמו שרוב האנשים חושבים שצריך לעשות. במקרה של ספיד סטיק ג'ל לא כל המרבה הרי זה משובח, כי מה שנוצר זו שיכבה עבה מאוד של ג'ל שלא מגיעה לבית שחי עצמו.
2. אתם לא יודעים ללבוש חולצות
3. אין לי שום חולצה שהתלכלכה לי מהספיד סטיק

זה הורס לכם את החולצות כי:
1. אתם שמים יותר מידי ויוצאים מגבולות בית השחי (אתם סתם מורחים את זה בצדדים ולא על הנקבוביות). אתם צריכים לסובב את הגלגל למטה 3 פעמים לכל היותר ולא 15 פעמים כמו שרוב האנשים חושבים שצריך לעשות. במקרה של ספיד סטיק ג'ל לא כל המרבה הרי זה משובח, כי מה שנוצר זו שיכבה עבה מאוד של ג'ל שלא מגיעה לבית שחי עצמו.
2. אתם לא יודעים ללבוש חולצות
3. אין לי שום חולצה שהתלכלכה לי מהספיד סטיק

איך לובשים חולצה?

יש לי של אקס, סטיק לבן כזה וזה צובע חולצות חופשי... הוא עמיד מאוד ומריח טוב רק חבל שאי אפשר להשתמש בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית