הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דאורדורנט או סטיק? ואיזה חברה...

• פותח/ת השרשור shirel
  • פורסם בתאריך
איך לובשים חולצה?
אתה קודם מכניס את הראש ואז מכניס כל יד בנפרד. מה שקורה שאנשים בד"כ מכניסים את הידיים ראשונים ואז הכל נמרח להם על החולצה ואז הם אומרים שהסטיק חרא. אופציה אחרת זה להכניס כל יד בנפרד ואז את הראש.

אתה קודם מכניס את הראש ואז מכניס כל יד בנפרד. מה שקורה שאנשים בד"כ מכניסים את הידיים ראשונים ואז הכל נמרח להם על החולצה ואז הם אומרים שהסטיק חרא. אופציה אחרת זה להכניס כל יד בנפרד ואז את הראש.

מאז שאני זוכר את עצמי, אני מכניס קודם את הראש ואז כל יד בנפרד, ועדיין כל החולצות שלי מלאות בסימנים לבנים של דאודורנט.

מאז שאני זוכר את עצמי, אני מכניס קודם את הראש ואז כל יד בנפרד, ועדיין כל החולצות שלי מלאות בסימנים לבנים של דאודורנט.
אז אתה שם יותר מידי ולא שם אותו במקום הנכון. שים את הג'ל סטיק תוך כדי שאתה מסתכל על המראה ושים אותו על הנקבוביות ולא על כל העור שלך מסביב ותשים שיכבה דקה ולא 5 ליטר בכל צד.

אז אתה שם יותר מידי ולא שם אותו במקום הנכון. שים את הג'ל סטיק תוך כדי שאתה מסתכל על המראה ושים אותו על הנקבוביות ולא על כל העור שלך מסביב ותשים שיכבה דקה ולא 5 ליטר בכל צד.
אתה מגלח את בית השחי? אני שואל בגלל שאני לא ממש רואה את הנקבוביות דרך השיער.

אתה מגלח את בית השחי? אני שואל בגלל שאני לא ממש רואה את הנקבוביות דרך השיער.
כן. והשיער זו עוד אחת מהסיבות שהכל נמרח לכם על החולצה. אתם לא שמים את הג'ל על הבית שחי אלא 80% ממנו הולך על השיער ונשאר שם (או שנמרח על החולצה).

אנהידרול פורטה אכן להיט.. אני שם גם בגב ולפעמים בעוד מקומות, גמרתי בקבוק באיזה חודש וחצי.
ביום יום זה מעולה ואין שום זיעה, במסיבות(או מקומות שזזים הרבה ומזיעים) זה לא כל כך עוזר לצערי:(

אנהידרול פורטה ותשכח שיש לך בית שחי (תרתי משמע).

Like, לקח זמן להתרגל לצריבות, אני שם פעם בשבוע לפני הסופ"ש (אני חייל ולא לובש בגדים אזרחיים באמצע שבוע ככה שלא אכפת לי להזיע), וככה לא נהרסות לי חולצות כשאני יוצא במהלך הסופ"ש, זה מחזיק איזה 3-4 ימים בכיף.

במהלך השבוע אני שם רקסונה לגברים, ועל הזין שלי החולצות של החד"כ או המדים, לא מסריח, ולא אכפת לי שיהיו כתמים, אבל כשזה מגיע לביגוד שממש נהרס מהזיעה בבית השחי, אנהידרול ממש הציל אותי.

הפסקתי עם אנהידרול פורטה. לא אהבתי את ההרגשה של העקיצות, עור יבש.
בכל מקרה אין סיבה לשים את זה באובססיה כל יום זה מספיק לשבוע שבועיים.

זה הורס לכם את החולצות כי:
1. אתם שמים יותר מידי ויוצאים מגבולות בית השחי (אתם סתם מורחים את זה בצדדים ולא על הנקבוביות). אתם צריכים לסובב את הגלגל למטה 3 פעמים לכל היותר ולא 15 פעמים כמו שרוב האנשים חושבים שצריך לעשות. במקרה של ספיד סטיק ג'ל לא כל המרבה הרי זה משובח, כי מה שנוצר זו שיכבה עבה מאוד של ג'ל שלא מגיעה לבית שחי עצמו.
2. אתם לא יודעים ללבוש חולצות
3. אין לי שום חולצה שהתלכלכה לי מהספיד סטיק

משה צלם לנו סרטון איך ללבוש חולצה 🤡

היום ניסיתי סטיק של רקסונה וזה עובד ממש טוב, החומר פעיל מאוד וזה מריח חזק שעות גם אחרי אימון.

אני משתמש ב-2
אולד ספייס שחוץ מפרסומות מצחיקות הדאודורנט שלהם באמת טוב...
ועוד אחד מארה"ב בשם men degree, הוא לבן אבל אני יכול להיות איתו יום שלם בפעילות והוא יחזיק מעמד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית