הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט עם משקולות יד

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core
סקוואט עם משקולות יד כאלטרנטיבה לסקוואט עם מוט ?

שלום

בחד"כ שאני נמצא בו כרגע אין כלוב או משהו כזה למוט בשביל לעשות סקוואטים כמו שצריך- במקום זה אני עושה לג פרס ו Curl
(הערת ביניים- אני חייל שלא יכול לממן חד"כ כרגע- לכן אני הולך לחד"כ בבסיס, להחליף חד"כ לא אופציה נכון לשנה הקרובה)

ראיתי שיש אפשרות לעשות סקוואטים עם משקולות יד- השאלה שלי איך זה לעומת סקוואט רגיל ואיך זה לעומת מה שאני עושה כיום ?

עוד הערה- במכון יש מן כלוב כזה עם מוט שמובל במסילה, זה יכול להוות תחליף ?
משהו כזה: לינק

תודה מראש.

נערך לאחרונה:
זה נקרא סמית' משין.
זה יכול להוות תחליף אבל זה פחות טוב.
וסקווט עם משקולות יד יהיה לך קל מאוד אחרי כמה זמן.

תעבוד על הסמית, זה הכי קרוב לסקוואט שיש לך שם. עם משקולות יד לא יהיה לך מספיק משקל בשלב מסויים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בכל מקרה אני מבין שעבודה עם הסמית מאשין פחות טובה מסקוואט רגיל אבל עדיין עדיפה על Leg press+curl ?
או בקיצור- אני מחפש תשובה לאיזה תרגיל הכי כדאי לעשות בחד"כ הנוכחי שלי ?
סקוואט עם משקולות יד עד שאני יגיע למשקולת המקסימלית ואז סמית או ישר סמית או מה שאני עושה כיום ?

תודה על התגובות

נערך לאחרונה:
נסה לעשות סקוואט במשקולות יד ונסה במוט, תגיד באיזה מהם הצלחת להעמיס יותר משקל.
סקוואט עושים עם מוט ! במיוחד שאתה מתאמן מתחיל

גם לי אין כלוב ואני עושה סקוואט, שים את המוט על הסטאנד של המקבילים.

בלתי אפשרי לעשות סקוואט מלא עם משקולות יד (אם מישהו מצליח אז אני רוצה לראות סרטון בבקשה), זה הופך להיות דדליפט, אחרת זה חצי סקוואט. אני הייתי מעדיף לג פרס על סקוואט בסמית'.

בסמיט המסילה זזה למעלה/למטה וגם קדימה/אחורה ? אם כן תזיז תמוט של הסמיט למקום שלא יפריע (אחורה או למעלה או למטה) ותכניס לשם מוט רגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית