הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע g.s sport אבקת חלבון ‏

• פותח/ת השרשור kozi
  • פורסם בתאריך

kozi

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
-33
32
0
מישהו מכיר את החברה ? יודע אם היא עברה בדיקת מעבדה?ניסיתי להריץ חיפוש ולא מצאתי ..חבר שלי קנה בטעם שוקו ,יש לה ערכים סבבה..😆

---------- התגובה התווספה 30-07-2011 ב 16:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה 29-07-2011 ב 21:55 ----------

אני קצת מתחיל לחשוש לגבי האבקה הזאת..במיוחד כשהאריזה בעברית. מצאתי את האתר הזה www.gsnutrition.co.uk/ אבל חוץ מזה כלום בעברית, :( ,לא בא לי להכניס רעל לגוף או איזה מוצר שקר מסונן.. למרות שהוא קנה את זה בעדן מרקט. תנו איזה חיפוש בשבילי, תודה!

---------- התגובה התווספה ב 17:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:35 ----------

זה המוצר ,רק באריזה שונה קצת
www.bteva.org/Product.asp?ID=68

נערך לאחרונה:
שלום,
עדיף לקנות אבקת חלבון וכל תוסף מזון אחר מחברה מהימנה ומוכרת,במידה ואתה לא מכיר תמיד אפשר להתייעץ בפורום המתאים כדי לדעת מה מומלץ ומה מתאים לך.
אבקת חלבון היא תוסף המספק חלבון איכותי הנספג בצורה יעילה בגוף,לכן הרבה אנשים העוסקים בענף באופן מקצועי או חובבני מתמשים באופן אישי באבקת חלבון.
באתר יש 10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב למידע נוסף אתה יכול לעיין בקישור בחתימתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית