הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גלקסי S2 או אייפון?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
חח מי משווה מכשיר שיצא עכשיו אל מול מכשיר שיצא לפני שנה וחצי?

גם הגאלקסי הראשון יותר טוב מהאייפון 4(לדעתי, הסיבה היחידה לקחת אייפון זה רק בגלל האפליקציות, והאמת יש הרבה שהייתי רוצה שיש באייפון 4 ואין בגאלקסי... אבל מסתדרים.

בכללי, השיקול שלך צריך להיות רק כמה חשוב לך האפליקציות של האייפון, לא שבסמסונג חסר, אבל בוא זה לא מתקרב לכמות של האייפון...

• פותח/ת השרשור
גם הגאלקסי הראשון יותר טוב מהאייפון 4(לדעתי, הסיבה היחידה לקחת אייפון זה רק בגלל האפליקציות, והאמת יש הרבה שהייתי רוצה שיש באייפון 4 ואין בגאלקסי... אבל מסתדרים.

בכללי, השיקול שלך צריך להיות רק כמה חשוב לך האפליקציות של האייפון, לא שבסמסונג חסר, אבל בוא זה לא מתקרב לכמות של האייפון...
יש לי עכשיו אייפוד 2 ככה שדי מיציתי וגם אם אני ממש מתגעגע אני יכול לקחת אותו איתי (אני בטח אתן אותו לאחותי הקטנה או משהו כזה)

אז אני מוותר על האפליקציות ומה אני מקבל בתמורה? חוץ מהמצלמה (הבנתי שהמסך אפילו שהוא יותר גדול לא יותר איכותי כנ"ל המעבד שלא רץ חלק אפילו שהוא יותר מהיר).

גלקסי S2 > גלקסי S > אייפון 4

לא יודע איך ה S2 אבל האיפון 4 מעולה, להמון חברים שלי יש. לי אישית יש גלאקסי S ( הראשון).

היתרון הגדול של האיפון על הגלאקסי שלאנדרואיד יש הרבה הרבה פחות אפליקציות מאפל.... אם יש כזה הבדל בין הגלאקסי S הראשון לשני אז הייתי מתלבט
לאנדרואיד יש קרוב לחצי מיליון אפליקציות (http://www.androlib.com/appstats.aspx). עכשיו תראה לי שזה "הרבה הרבה פחות" ממה שיש באפסטור.

לא הבנתי למה הגאלקסי לוקח, בגלל שיש לו מסך גדול יותר ומצלמה טובה יותר?
אין לי נסיון רציני עם אנדרויד אבל אני חושב שהמערכת של האייפון והכמות אפליקציות עדיפות על המסך והמצלמה שיש לגלאקסי.

ועד כמה שזכור לי באנדרויד יש הרבה בעיות תאימות באפליקציות כי יש המון יצרנים ואצל כל אחד המערכת והפלאפוןן קצת שונה, תקנו אותי אם אני טועה.

גלקסי S2 > גלקסי S > אייפון 4

לאנדרואיד יש קרוב לחצי מיליון אפליקציות (http://www.androlib.com/appstats.aspx). עכשיו תראה לי שזה "הרבה הרבה פחות" ממה שיש באפסטור.
כרגע הם שווים, לאפל סטור יש כ 425,000
http://www.lowtools.com/2011/07/itu...000-itunes-gift-card-in-hot-sale-on-hotcdkey/

אבל, אם תוסיף את Cydia, אז אייפון עובר את האנדרואיד בכמה עשרות אחוזים.

יכול להיות שאני אחליף היום את הפלאפןון שלי, יש לי נוקיה E71 (מקלדת מלאה).
מצד ממש לא מתחשק לקנות פלאפון שהוא כולו מסך מגע, נראה לי לא נח בטירוף להקליד בזה, מצד שני סימביאן זה דבר נורא, ובא לי להשתדרג לפלאפון איכותי שאפשר גם לגלוש ממנו כמו בנאדם ולפתוח מיילים.

מה אתם ממליצים?

מאוד נוח להקליד על מסך מגע, אחרי 5 דקות אתה תתרגל אלא אם אתה מקליד מאמרים שלמים (וגם את זה אני עושה, אבל על האייפד).
אם בכל זאת מקלדת ולא סימביאן, יש לך כל מיני אפשרויות, כמו למשל הדיזייר Z באנדרויד (שלא ממש הצליח בשוק כי הוא יחסית חלש לאחרים) או בלקברי (למרות שבלקברי דורש חבילת גלישה מיוחדת).

• פותח/ת השרשור
השאלה האמיתית היא האם יש דרך להוריד את האפליקציות שבתשלום בגלקסי בחינם כמו ג'יילברייק באייפון?

ואם אין אז כמה האפליקציות החינמיות באמת שוות?

קיימות דרכים למצוא אותן פרוצות, אבל זה יותר קשה מבאייפון.
אני יודע שכולם התרגלו לקבל הכל בחינם (או במילים אחרות לגנוב), אבל כשאתה משלם על האפליקציה שקנית אתה שם לב שאתה לא צריך 70,000 דברים שעושים אותו דבר, ושאתה לא באמת צריך 700 משחקים עם איזה בלוב אדום שקופץ לך מתוך צינורות. לעתים רחוקות אפליקציה עולה הון תועפות ("הון תועפות" - בין 10 ל-30 דולר).

• פותח/ת השרשור
ואם אני לא מתכוון לקנות בכלל, יהיה לי GPS, ומשחקים ברמה סבירה?

השאלה האמיתית היא האם יש דרך להוריד את האפליקציות שבתשלום בגלקסי בחינם כמו ג'יילברייק באייפון?

ואם אין אז כמה האפליקציות החינמיות באמת שוות?

קיימות דרכים למצוא אותן פרוצות, אבל זה יותר קשה מבאייפון.
אני יודע שכולם התרגלו לקבל הכל בחינם (או במילים אחרות לגנוב), אבל כשאתה משלם על האפליקציה שקנית אתה שם לב שאתה לא צריך 70,000 דברים שעושים אותו דבר, ושאתה לא באמת צריך 700 משחקים עם איזה בלוב אדום שקופץ לך מתוך צינורות. לעתים רחוקות אפליקציה עולה הון תועפות ("הון תועפות" - בין 10 ל-30 דולר).

אתה גם יכול להוריד את האפליקציות שעולות כסף- בחינם על ידי סוג של פריצה... ( לא ממש )
יש BlackMarket ו Applanet.....
יש אפליקציות שוות אבל לא כמו באיפון, ואני מחזק את חיים- לא צריך הרבה אפליקציות. צריך רק כמה טובות.

• פותח/ת השרשור
אפשר את השם של התוכנת ניווט הכי טובה שאפשר להשיג בו בחינם (מקווה שיש מידע עליה ברשת)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית