הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גלקסי S2 או אייפון?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
או לחכות לאייפון 5? ;maeq
או משהו אחר?

מה נחשב להכי טוב היום או בטווח של חודש חודשיים מעכשיו?

לי יש אייפון 4, אבל אם אתה שואל אותי נכון להיום, הגלקסי S2 לוקח בענק בכל פרמטר אפשרי. ואגב, אני יודע שבארץ הוא עולה הון, אבל באירופה הוא עולה 505 יורו סימפרי בלי התחייבות ובלי כלום.

S2 כרגע הכי טוב.
אם אתה רוצה אתה יכול לחכות לאייפון 5 שאמורים להיות לו פיצ'רים מאוד טובים כתגובה לגלאקסי 😃
בהצלחה =]

לי יש אייפון 4, אבל אם אתה שואל אותי נכון להיום, הגלקסי S2 לוקח בענק בכל פרמטר אפשרי. ואגב, אני יודע שבארץ הוא עולה הון, אבל באירופה הוא עולה 505 יורו סימפרי בלי התחייבות ובלי כלום.

איפה באירופה?!
המחיר בברצלונה הוא 3400 ש"ח כולל מס.. אני אשמח לקנות ב-505 אירו 😃

לא יודע איך ה S2 אבל האיפון 4 מעולה, להמון חברים שלי יש. לי אישית יש גלאקסי S ( הראשון).

היתרון הגדול של האיפון על הגלאקסי שלאנדרואיד יש הרבה הרבה פחות אפליקציות מאפל.... אם יש כזה הבדל בין הגלאקסי S הראשון לשני אז הייתי מתלבט

יש הבדל משמעותי. ואפליקציות זה סבבה והכל, אבל אתה לא באמת צריך 70 אפליקציות שעושות אותו דבר. באנדרויד לא חסר כלום היום.

אייפן מוערך בצורה מוגזמת לדעתי, הוא טוב והכל אבל אני מאמין שהגלקסי עדיף, אין לו ציפוי זכוכית שעולה הון לתקן ויש לגלקסי ביטוח, אפליקציות הן אותו דבר...
גלקסי 2!

יש הרבה אפליקציות טובות שאין באנדרואיד, האפליקציות זה בעצם החלק הכי חשוב במכשירים מהסוג הזה ( לדעתי).

---------- התגובה התווספה ב 19:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:05 ----------

יש הבדל משמעותי. ואפליקציות זה סבבה והכל, אבל אתה לא באמת צריך 70 אפליקציות שעושות אותו דבר. באנדרויד לא חסר כלום היום.

אם אתה אומר שההבדל משמעותי יכול להיות שכדי באמת S2. ואני מאמין שהאנדרואיד מרקט הולך להתפתח מאוד מהר עכשיו.

• פותח/ת השרשור

2500 בערך?
בארץ הוא עולה 2900 משו כזה ממה שהבנתי מזאפ... לא כזה הבדל.

עכשיו השאלה
האם המצלמה שלו יותר טובה?
מסך?
חיבור סלולרי לאינטרנט? נוח לגלוש כמו באייפון?

והאם האפליקציות בחינם בגלקסי?

בכל אלה במפרט בעיקרון ראיתי שכן אבל השאלה אם איכות=מגה פיסקל בהכרח כי שמעתי שלא, או שלמרות שהמסך יותר גדול התצוגה פחות איכותית..

מה לגבי
משחקים סבירים?
או אפליקציות שימושיות? לדוגמא Nevigator
קשה לי להאמין שבזה הוא עוקף את האייפון...

נערך לאחרונה:
2500 בערך?

עכשיו השאלה
מסך?

בכל אלה במפרט בעיקרון ראיתי שכן אבל השאלה אם איכות=מגה פיסקל בהכרח כי שמעתי שלא, או שלמרות שהמסך יותר גדול התצוגה פחות איכותית..

מה לגבי
משחקים סבירים?

זה כן כזה הבדל, כשהמכשיר עולה לך 2500 ואתה מקבל בכל חודש זיכוי על סך 120-140 ש"ח מחברת הסלולר (חוק ניתוק זיקה), אתה יוצא מורווח ב-1800-2000 שקל (4320-2500 = 1820), אני כרגע בכל מקרה משלם 300 ש"ח בחודש על חבילה בחברת הסלולר, אז למה לא לקבל זיכוי של 120 ש"ח? אני מרוויח כמעט מכשיר שלם ככה.

2500 בערך?

עכשיו השאלה
מסך?

מה לגבי
משחקים סבירים?

מצלמה יותר טובה.
מסך יותר גדול, נכון שזה לא retina display ובאור שמש ישיר קשה לראות (מה שלא קורה באייפון), אבל הצבעים שלו חדים יותר והוא יותר מרשים.
חיבור סלולרי יש לכל דבר. לגלוש זה עניין של טעם, אחרי שהתרגלתי לאייפון ואייפד הגלישה באנדרויד נראית לי קטועה מדי.
יש אפליקציות בחינם ואפליקציות בתשלום, כמו באייפון.
אם אתה מחפש מכשיר למשחקים אז האייפון לוקח בגדול, גם בגלל שוק הפיתוח הגדול יותר וגם בגלל היכולות (למרות שהגלקסי מהיר יותר בגלל מעבד טיגרה).
לגבי GPS, לאייפון יש יותר מבחר, אבל לאנדרויד לא חסר.

אני גם חושב שיש לי אפליקציות שאין להן תחליף באנדרואיד. איפה אפשר לראות את כל האפליקציות לאנדרואיד?

• פותח/ת השרשור
יש אולי משהו יותר טוב מהגלקסי?

מה לגבי HTC כלשהו?

אני גם חושב שיש לי אפליקציות שאין להן תחליף באנדרואיד. איפה אפשר לראות את כל האפליקציות לאנדרואיד?

לא נראה לי שיש רשימה מלאה, צריך לחפש..

יש אולי משהו יותר טוב מהגלקסי?

מה לגבי HTC כלשהו?

מבחינת נתונים יבשים הגלקסי 2 הכי מתקדם מכל מכשירי האנדרויד כרגע. ל-HTC יש אחלה מכשירים קצת פחות "מטורפים" במפרט אבל הרבה יותר reliable לדעתי האישית מסמסונג.

אם הגלקסי S2 היה מריץ iOS, לא היה ספק, ברגע שמתרגלים למערכת ההפעלה של אפל (עם כל החסרונות), קשה מאוד לעבור לאנדרואיד, באנדרואיד הפיתוח הוא מעל לייר נוסף (שמריץ ג'אווה) ולכן הכל פחות "חלק", באייפון יש תקשורת ישירה עם רכיבי ליבה והדברים פשוט רצים מעולה.

עוד פלוס של האייפון הוא כמובן מסך הרטינה, אבל אין ספק שמסך האמו-לד של ה-S2 לא נופל ממנו ואף גדול ממנו.

יש הרבה אפליקציות טובות שאין באנדרואיד, האפליקציות זה בעצם החלק הכי חשוב במכשירים מהסוג הזה ( לדעתי).

---------- התגובה התווספה ב 19:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:05 ----------

אם אתה אומר שההבדל משמעותי יכול להיות שכדי באמת S2. ואני מאמין שהאנדרואיד מרקט הולך להתפתח מאוד מהר עכשיו.
כבר עכשיו וגם מלפני חצי שנה, קצב גידול האפליקציות לאנדרואיד גדל ופותח פער על קצב פיתוח האפליקציות לIOS, זה עיניין של זמן עד שכמות האפליקציות במרקט תגבר על כמות האפליקציות באפסטור של אפל.

כבר עכשיו וגם מלפני חצי שנה, קצב גידול האפליקציות לאנדרואיד גדל ופותח פער על קצב פיתוח האפליקציות לIOS, זה עיניין של זמן עד שכמות האפליקציות במרקט תגבר על כמות האפליקציות באפסטור של אפל.

מאיפה הבאת את הנתון הזה?

השוואה טובה ביניהם
S2 לוקח, את איפון 4, יכול להיות שאיפון 5 יהיה יותר טוב, שאלה אם יש לך סבלנות לחכות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית