הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על קלן מסויים

Deltoid

משתמש מתחיל
135
1
נק' מוניטין:
179
135
1
מישהו מכיר קלן אנגלי, made in Kent UK, מינון של 40 מק"ג עם כמות כוללת של 100 כדורים לבנים ללא כיתוב עליהם, בצורה של סוכרזית?
תוצרת pharmacia laboratories

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה בקבוקון דומה לטיפות אף ועל התווית כתוב שהיא מכילה 100 כדורים. הקופסה מלאה בכדורים שנראים כמו הסוכרזית שמוכרים בפיטריה הצהובה עם הפקק הירוק

---------- התגובה התווספה ב 02:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:28 ----------

אחרי שעברתי על תמונות בגוגל אני שם לב שהבקבוקון לא מקורי והלוגו של LA pharma בכחול בכלל לא מופיע ואני כבר מודאג

זה בקבוקון דומה לטיפות אף ועל התווית כתוב שהיא מכילה 100 כדורים. הקופסה מלאה בכדורים שנראים כמו הסוכרזית שמוכרים בפיטריה הצהובה עם הפקק הירוק

---------- התגובה התווספה ב 02:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:28 ----------

אחרי שעברתי על תמונות בגוגל אני שם לב שהבקבוקון לא מקורי והלוגו של LA pharma בכחול בכלל לא מופיע ואני כבר מודאג

טוב נתחיל מזה שאת החברה שרשמתה בטופ של הפוסט אני לא מכיר, בחיים לא שמעתי עלייה או ראיתי או טעמתי או מישהוא מהקרובים שטעמו וראו לא קצת בחיים כנל לא מכירים,
נמשיך בזה ,איך בסוף הגעתה לאל אי פארמה? מה הקשר בין אחד לשני

החבילה שקניתה בא אטומה סגורה? בתוך קופסה מקרטון כמו תרופה אורגינל?
עם תוכל להעלות תמונה זה יעזור מאוד
איפה קניתה את זה אצל בודיבילדר גדול? (ברצינות)

בחיי זה גדול , בקבוקון שדומה לטיפות אף, (wtf) טוב שזה לא מגיעה בתוך אמפולה (הזויי משהוא לא?)

---------- התגובה התווספה ב 07:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:39 ----------

טוב נתחיל מזה שאת החברה שרשמתה בטופ של הפוסט אני לא מכיר, בחיים לא שמעתי עלייה או ראיתי או טעמתי או מישהוא מהקרובים שטעמו וראו לא קצת בחיים כנל לא מכירים,
נמשיך בזה ,איך בסוף הגעתה לאל אי פארמה? מה הקשר בין אחד לשני

החבילה שקניתה בא אטומה סגורה? בתוך קופסה מקרטון כמו תרופה אורגינל?
עם תוכל להעלות תמונה זה יעזור מאוד
איפה קניתה את זה אצל בודיבילדר גדול? (ברצינות)

---------- התגובה התווספה ב 07:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:50 ----------

עם אתה רוצה המלצה על קלן טוב

יש את הקלן של ,layka ההודית
וכמובן של genza חומרים איכותיים

---------- התגובה התווספה ב 08:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:56 ----------
זה הכי קרוב למה שאתה מדבר עליו ,אבל כבר לא מיצרים דברים כאלה מזמן
http://3.bp.blogspot.com/_ZLRlWy7UvnQ/S4UuDGF3VgI/AAAAAAAABII/i458hsHcr-8/s1600/1.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
pharmacia laboratories זה לא la pharma?
בכל אופן הפרטים המלאים של היצרן נמצאים באתר הבא: http://rbbgear.blogspot.com/2011/06/pfizer-pharmacia-laboratories-limited.html
מה שגורם לי אי נוחות זה שהבקבוק הגיע עם פקק מסתובב ללא איטום כלשהו או דרך לדעת שלא נפתח ובנוסף גם לא מצאתי תמונות בגוגל של בקבוקים זהים

קבצים מצורפים

• IMG_5043.JPG
    IMG_5043.JPG
    KB 26.2 · צפיות: 236
  • IMG_5044.JPG
    IMG_5044.JPG
    KB 28.9 · צפיות: 213
  • IMG_5045.JPG
    IMG_5045.JPG
    KB 43.8 · צפיות: 240
אני גם לקחתי את הקלן הזה. הוא סיני 40מקג לכדור אחד החזקים לקחתי מעולם אחלה דבר. ואני גם יודע ממי קנית אין לך מה לדאוג זה אחד הדברים הקטליניים שיצא לי לקחת מכדור אחד ישר קיבלתי את כל התופעות שקלן גורם להם. וגם אחד החברה שנתתי לו לנסות אישר שזה אחד הקלנים החזקים שיש. בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה עדי 😃

---------- התגובה התווספה ב 14:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:33 ----------

אז כבר לקחתי היום כדור אחד. היום בערב אני מתחיל העמסה עד מחר בלילה, אז את הכדור השני אני אמור לקחת רק מחרתיים בגלל שבהעמסה לא לוקחים קלן?

לקלן יש השפעה על הרגישות לאינסולין אני חושב שזה זניח מפני שבדיאטה דלת פחמימה הרגישות שלך לאינסולין גם ככה בקנטים. לדעתי זה זניח אבל מה שבא לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית