עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא איש מוטרף ובלתי נסבל, עוד לפני שבוחנים את תוכן הדברים שהוא אומר
הוא איש מוטרף ובלתי נסבל, עוד לפני שבוחנים את תוכן הדברים שהוא אומר
חזיר קפיטאליסט.
לגבי בריאות הוא צודק - כיסוי בריאותי שניתן ע"י המדינה הוא לעולם לא מלא, ולכן יש רפואה פרטית משלימה וביטוחים פרטיים.
לגבי אוניברסיטאות - אפשר למנות מדינות אירופאיות רבות מול בריטניה שהלימודים בהם "חינם" (אין חינם, זה פשוט מגולם במסים ומניחים שאנשים משכילים ישלמו בעתיד יותר מס וזה מממן את הלימודים שלהם).
והכי חשוב - בנאדם ממעמד הביניים מסתכל בסופו של דבר מה נשאר לו בכיס והאם הוא יכול לשים לחם על השולחן ולא האם העשירים מממנים את רוב המסים. עשירי בריטניה שהוא כ"כ אוהב לנקוב בשמה משלמים 98 פני מכל ליש"ט שהם מרוויחים.
😆
קצת יהיר מצדך לא? העיקר ללכת עם הזרם ולהפגין אפילו שאתה לא יודע על מה או מה זה אומר כול הדרישות האלה.
---------- התגובה התווספה ב 00:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:38 ----------
כי לגנוב בשם החוק זה בסדר? למה מותר לך לקחת יותר מרכוש של מישהו עשיר מאשר רכוש של מישהו עני?
חזיר קפיטאליסט.
לגבי בריאות הוא צודק - כיסוי בריאותי שניתן ע"י המדינה הוא לעולם לא מלא, ולכן יש רפואה פרטית משלימה וביטוחים פרטיים.
לגבי אוניברסיטאות - אפשר למנות מדינות אירופאיות רבות מול בריטניה שהלימודים בהם "חינם" (אין חינם, זה פשוט מגולם במסים ומניחים שאנשים משכילים ישלמו בעתיד יותר מס וזה מממן את הלימודים שלהם).
והכי חשוב - בנאדם ממעמד הביניים מסתכל בסופו של דבר מה נשאר לו בכיס והאם הוא יכול לשים לחם על השולחן ולא האם העשירים מממנים את רוב המסים. עשירי בריטניה שהוא כ"כ אוהב לנקוב בשמה משלמים 98 פני מכל ליש"ט שהם מרוויחים.
מאיפה בדיוק הבאת את זה?
אה, ובארץ אין מדרגות מס?
😆
קצת יהיר מצדך לא? העיקר ללכת עם הזרם ולהפגין אפילו שאתה לא יודע על מה או מה זה אומר כול הדרישות האלה.
---------- התגובה התווספה ב 00:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:38 ----------
חפש סיבות למה להקות כמו הרולינג סטונז היגרו מבריטניה. קראתי את זה שם.
עזוב תומריקו, אני לא שוקל אפילו לרגע להיכנס איתך פה לויכוח 😃
(ועוד אתה יודע (בלי שסיפרתי לך) שזרמתי, ושהפגנתי, ושאני לא יודע על מה או מה זה...האימה)
יש ובגלל זה אני נגד המחאה נגד התעשיינים והטייקונים שגם ככה משלמים המון כסף ומספקים מקומות עבודה בצורה ישירה ועקיפה לאלפי משפחות.
אז אתה בעד שהם "יגלגלו" את המסים שלהם אליך בדמות יוקר המחייה, מעולה. כשתשתחרר מהחור ברמה שאתה שומר בו, תרוויח 4K כמלצר או לא יודע מה, תשלם שכ"ד מופקע, שכ"ל שנומינלית הוא לא גבוה, אבל באופן יחסי אליך הוא יהיה 2.5 משכורות ועוד יקראו לך למילואים 30 יום בשנה בזמן הלימודים, נראה אם תהיה בעד מסים שווים לטייקונים ולך.
אני לא מצפה לרמת חיים גבוהה בגיל צעיר. אתה רוצה לקחת כסף של אנשים בטענה שלך אין? זה נקרא לגנוב. אתה רוצה רמת חיים גבוהה? תפתח עסק תתקדם להיות טייקון ותיהיה עשיר.
דירות בנהריה 1500 שקל לחודש אני בטוח שאם תחפש בכול עיר שלא במרכז תוכל למצוא במחירים כאלה
http://www.yad2.co.il/Nadlan/rent.php?HomeTypeID=1&AreaID=68&Order=price&Desc=&Page=2