הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האמת של שפטל על המחאה

• פותח/ת השרשור kaka
  • פורסם בתאריך
איזה גבר :120ag:
לפי דעתי צריך לשנות את ההפגנות שיפסיקו לתת כסף לפרזיטים (חרדים) ויעבירו לחינוך ולא לסבסוד ממשלתי של חינוך ובריאות.
דרך מעולה להשיג כסף זה להתחיל להכנס באנשים שעובדים בשחור. המון מקצועות חופשיים עובדים בשחור וזה הפך לסוג של נורמה, כי זה משרת את שני הצדדים בטווח הקצר. ברגע שיתחילו לאכוף מעלימי מס יהיה עוד המון כסף בתקציב.

נערך לאחרונה:
הוא איש מוטרף ובלתי נסבל, עוד לפני שבוחנים את תוכן הדברים שהוא אומר

חזיר קפיטאליסט.
לגבי בריאות הוא צודק - כיסוי בריאותי שניתן ע"י המדינה הוא לעולם לא מלא, ולכן יש רפואה פרטית משלימה וביטוחים פרטיים.
לגבי אוניברסיטאות - אפשר למנות מדינות אירופאיות רבות מול בריטניה שהלימודים בהם "חינם" (אין חינם, זה פשוט מגולם במסים ומניחים שאנשים משכילים ישלמו בעתיד יותר מס וזה מממן את הלימודים שלהם).
והכי חשוב - בנאדם ממעמד הביניים מסתכל בסופו של דבר מה נשאר לו בכיס והאם הוא יכול לשים לחם על השולחן ולא האם העשירים מממנים את רוב המסים. עשירי בריטניה שהוא כ"כ אוהב לנקוב בשמה משלמים 98 פני מכל ליש"ט שהם מרוויחים.

הוא איש מוטרף ובלתי נסבל, עוד לפני שבוחנים את תוכן הדברים שהוא אומר

😆
קצת יהיר מצדך לא? העיקר ללכת עם הזרם ולהפגין אפילו שאתה לא יודע על מה או מה זה אומר כול הדרישות האלה.

---------- התגובה התווספה ב 00:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:38 ----------

חזיר קפיטאליסט.
לגבי בריאות הוא צודק - כיסוי בריאותי שניתן ע"י המדינה הוא לעולם לא מלא, ולכן יש רפואה פרטית משלימה וביטוחים פרטיים.
לגבי אוניברסיטאות - אפשר למנות מדינות אירופאיות רבות מול בריטניה שהלימודים בהם "חינם" (אין חינם, זה פשוט מגולם במסים ומניחים שאנשים משכילים ישלמו בעתיד יותר מס וזה מממן את הלימודים שלהם).
והכי חשוב - בנאדם ממעמד הביניים מסתכל בסופו של דבר מה נשאר לו בכיס והאם הוא יכול לשים לחם על השולחן ולא האם העשירים מממנים את רוב המסים. עשירי בריטניה שהוא כ"כ אוהב לנקוב בשמה משלמים 98 פני מכל ליש"ט שהם מרוויחים.

כי לגנוב בשם החוק זה בסדר? למה מותר לך לקחת יותר מרכוש של מישהו עשיר מאשר רכוש של מישהו עני?

😆
קצת יהיר מצדך לא? העיקר ללכת עם הזרם ולהפגין אפילו שאתה לא יודע על מה או מה זה אומר כול הדרישות האלה.

---------- התגובה התווספה ב 00:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:38 ----------

כי לגנוב בשם החוק זה בסדר? למה מותר לך לקחת יותר מרכוש של מישהו עשיר מאשר רכוש של מישהו עני?

אה, ובארץ אין מדרגות מס?

חזיר קפיטאליסט.

מאיפה בדיוק הבאת את זה?

לא ממש מעניין אותי מה הוא אומר, מעניין אותי התאכלס, וזה שמהרבה בחינות מעמד הביינים במדינה הזאת ממשיך להדפק ואני לא רואה אור בקצה המנהרה.

😆

עזוב תומריקו, אני לא שוקל אפילו לרגע להיכנס איתך פה לויכוח 😃

(ועוד אתה יודע (בלי שסיפרתי לך) שזרמתי, ושהפגנתי, ושאני לא יודע על מה או מה זה...האימה)

חפש סיבות למה להקות כמו הרולינג סטונז היגרו מבריטניה. קראתי את זה שם.

לפי ויקיפדיה זה היה נכון ב1974.

קשה לי להאמין שמישהו שמרוויח במשרה של מליון לישט לשנה יצא בסוף עם 20,000 ליש"ט.

עזוב תומריקו, אני לא שוקל אפילו לרגע להיכנס איתך פה לויכוח 😃

(ועוד אתה יודע (בלי שסיפרתי לך) שזרמתי, ושהפגנתי, ושאני לא יודע על מה או מה זה...האימה)

כן אחי, חינוך חינם! בריאות חינם! דירה חינם! נראה לי שגם נבקש חשמל ומים חינם! מה לא מגיע לי?

יש ובגלל זה אני נגד המחאה נגד התעשיינים והטייקונים שגם ככה משלמים המון כסף ומספקים מקומות עבודה בצורה ישירה ועקיפה לאלפי משפחות.

אז אתה בעד שהם "יגלגלו" את המסים שלהם אליך בדמות יוקר המחייה, מעולה. כשתשתחרר מהחור ברמה שאתה שומר בו, תרוויח 4K כמלצר או לא יודע מה, תשלם שכ"ד מופקע, שכ"ל שנומינלית הוא לא גבוה, אבל באופן יחסי אליך הוא יהיה 2.5 משכורות ועוד יקראו לך למילואים 30 יום בשנה בזמן הלימודים, נראה אם תהיה בעד מסים שווים לטייקונים ולך.

אז אתה בעד שהם "יגלגלו" את המסים שלהם אליך בדמות יוקר המחייה, מעולה. כשתשתחרר מהחור ברמה שאתה שומר בו, תרוויח 4K כמלצר או לא יודע מה, תשלם שכ"ד מופקע, שכ"ל שנומינלית הוא לא גבוה, אבל באופן יחסי אליך הוא יהיה 2.5 משכורות ועוד יקראו לך למילואים 30 יום בשנה בזמן הלימודים, נראה אם תהיה בעד מסים שווים לטייקונים ולך.

אני לא מצפה לרמת חיים גבוהה בגיל צעיר. אתה רוצה לקחת כסף של אנשים בטענה שלך אין? זה נקרא לגנוב. אתה רוצה רמת חיים גבוהה? תפתח עסק תתקדם להיות טייקון ותיהיה עשיר.

מישהו מכריח לגור במרכז ולשלם שכר דירה גבוה?

אגב בלי קשר, זה חוקי להקים אוהל באמצע הרחוב ככה? אם כן אז נראה לי שמצאו פתרון לדיור בחינם

אני לא מצפה לרמת חיים גבוהה בגיל צעיר. אתה רוצה לקחת כסף של אנשים בטענה שלך אין? זה נקרא לגנוב. אתה רוצה רמת חיים גבוהה? תפתח עסק תתקדם להיות טייקון ותיהיה עשיר.

אחלה, תעמוד מאחורי ההגדרות האלה שלך - כשתשתחרר תתרום למדינה את מה שמגיע לה לפי מדרגת המס של הטייקונים. נראה אותך.

---------- התגובה התווספה ב 01:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:10 ----------

דירות בנהריה 1500 שקל לחודש אני בטוח שאם תחפש בכול עיר שלא במרכז תוכל למצוא במחירים כאלה

http://www.yad2.co.il/Nadlan/rent.php?HomeTypeID=1&AreaID=68&Order=price&Desc=&Page=2

אתה משלם לי על הדלק ועלות הזמן להגיע לעיר שיש בה תעסוקה? זה מתקזז עם ההפרשים בשכ"ד.
אגב, מצאתי מקומות הרבה יותר טובים - לייפציג וברלין. אני מקווה תוך שנה +- לקנות שם נכס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית