הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיר

משתמש מתחיל
98
0
נק' מוניטין:
0
98
0
אני מחפש חומר לקרוא על t4 ולא כל כך מוצא אז מי שהתנסה אם החומר ומכיר אותו מבחינת תוצאות מינונים אני אשמח לשמוע.........

זה לא קשור למחקר. לדבר במספרים במסלול מטאבולי זה טפשי.
אתה מסתכל על ממוצע ולא תמיד הממוצע מעניין. יכול להיות לך התפלגות כל כך רחבה סביב הממוצע כך שהתוחלת הזאת חסרת משמעות.
פה אני מסכים איתך בגלל זה אמרתי שיש כל כך הרבה גורמים אחרים מעורבים ושזה משתנה.
אני גם מסכים איתך ל T4 זה ביזבוז זמן. בקיצור אנחנו מסכימים.

נכון. אנחנו אכן מסכימים.
המוזר הוא שבGH וIGF1 זה לא כך. וממה שלי ידוע, GH יותר שולט בתחום. אני מניח שזה מטעמי סינתזה מעבדתית נטו.

מה זאת אומרת? אל תשכח ש GH קיים הרבה יותר זמן בשימוש קליני ויש לו גם השפעות נוספות מעבר ל השפעות על רמות ה IGF-1
IGF-1 עד לא מזמן היה חומר מחקרי בלבד רק בשנים האחרונות יש לא שימושים קליניים אז לוקח זמן עד שהדברים גם מחלחלים לשוק השחור (כחומר משפר ביצועים) שימוש של IGF-1 ו GH הוא לאוו דווקא לאותם מטרות.

נכון. אבל גם אם המטרות שלך הן של IGF1 עדיין מקובל לקחת GH. תקן אותי אם אני טועה.
או יש גם משחקי מחירים וזמינות אבל בזה אין לי מושג.

בקיצור עדי, יש לך זמן, תעשה לנו איזה מחקר אל אגוניסטים לבטא 3.
אני מריח שורפי שומן מהטובים בעולם מתקרבים באיזה חברת פרמה ואף אחד לא מדבר על זה 😛

IGF-1 then stimulates systemic body growth, and has growth-promoting effects on almost every cell in the body, especially skeletal muscle, cartilage, bone, liver, kidney, nerves, skin, hematopoietic cell, and lungs. In addition to the insulin-like effects, IGF-1 can also regulate cell growth and development, especially in nerve cells, as well as cellular DNA synthesis.
Deficiency of either growth hormone or IGF-1 therefore results in diminished stature. GH-deficient children are given recombinant GH to increase their size. IGF-1 deficient humans, who are categorized as having Laron syndrome, or Laron's dwarfism, are treated with recombinant IGF-1. In beef cattle, circulating IGF-I concentrations are related to reproductive performance.[6]

אתה בוחן אותי? ויקי מוסרת דש.

חחח כן ראיתי שהתעניינת באגוניסטים לבטא 3 אתה יודע מה אני אחקור את הנושא. אני יודע שחברות פארמה הלכו לכיוון אבל ירדו מזה מסיבה כל שהיא. לגבי IGF-1 אני לא חושב שרוב האנשים שלוקחים GH יודעים בכלל שהשפעה האנבולית של GH מגיע עקב הרמות הגבוהות של IGF-1 אני חושב שמי שלוקח GH למטרות "גדילה" יעשה בשכל עם הוא יעבור לשימוש ב IGF-1 (למרות שעם GH יש אפקט חיובי על ליפולזה ושילוב שלו עם אינסולין יגביר עוד יותר את האפקט האנבולי) אבל זה כבר לא קשור לGH ו IGF-1 יש גם כמובן את עיניין העלות. העלות של IGF-1 היא פחות מרבע מזו של GH

חחח כן ראיתי שהתעניינת באגוניסטים לבטא 3 אתה יודע מה אני אחקור את הנושא. אני יודע שחברות פארמה הלכו לכיוון אבל ירדו מזה מסיבה כל שהיא. לגבי IGF-1 אני לא חושב שרוב האנשים שלוקחים GH יודעים בכלל שהשפעה האנבולית של GH מגיע עקב הרמות הגבוהות של IGF-1 אני חושב שמי שלוקח GH למטרות "גדילה" יעשה בשכל עם הוא יעבור לשימוש ב IGF-1 (למרות שעם GH יש אפקט חיובי על ליפולזה ושילוב שלו עם אינסולין יגביר עוד יותר את האפקט האנבולי) אבל זה כבר לא קשור לGH ו IGF-1 יש גם כמובן את עיניין העלות. העלות של IGF-1 היא פחות מרבע מזו של GH

ולIGF-1 יש אותן תכונות של GH מבחינת חוסר צורך בPCT ו"פשטות" החומר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית