עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פה אני מסכים איתך בגלל זה אמרתי שיש כל כך הרבה גורמים אחרים מעורבים ושזה משתנה.זה לא קשור למחקר. לדבר במספרים במסלול מטאבולי זה טפשי.
אתה מסתכל על ממוצע ולא תמיד הממוצע מעניין. יכול להיות לך התפלגות כל כך רחבה סביב הממוצע כך שהתוחלת הזאת חסרת משמעות.
נכון. אבל גם אם המטרות שלך הן של IGF1 עדיין מקובל לקחת GH. תקן אותי אם אני טועה.
או יש גם משחקי מחירים וזמינות אבל בזה אין לי מושג.
IGF-1 then stimulates systemic body growth, and has growth-promoting effects on almost every cell in the body, especially skeletal muscle, cartilage, bone, liver, kidney, nerves, skin, hematopoietic cell, and lungs. In addition to the insulin-like effects, IGF-1 can also regulate cell growth and development, especially in nerve cells, as well as cellular DNA synthesis.
Deficiency of either growth hormone or IGF-1 therefore results in diminished stature. GH-deficient children are given recombinant GH to increase their size. IGF-1 deficient humans, who are categorized as having Laron syndrome, or Laron's dwarfism, are treated with recombinant IGF-1. In beef cattle, circulating IGF-I concentrations are related to reproductive performance.[6]
חחח כן ראיתי שהתעניינת באגוניסטים לבטא 3 אתה יודע מה אני אחקור את הנושא. אני יודע שחברות פארמה הלכו לכיוון אבל ירדו מזה מסיבה כל שהיא. לגבי IGF-1 אני לא חושב שרוב האנשים שלוקחים GH יודעים בכלל שהשפעה האנבולית של GH מגיע עקב הרמות הגבוהות של IGF-1 אני חושב שמי שלוקח GH למטרות "גדילה" יעשה בשכל עם הוא יעבור לשימוש ב IGF-1 (למרות שעם GH יש אפקט חיובי על ליפולזה ושילוב שלו עם אינסולין יגביר עוד יותר את האפקט האנבולי) אבל זה כבר לא קשור לGH ו IGF-1 יש גם כמובן את עיניין העלות. העלות של IGF-1 היא פחות מרבע מזו של GH
ולIGF-1 יש אותן תכונות של GH מבחינת חוסר צורך בPCT ו"פשטות" החומר?