הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין וויטמינים ומינונים

• פותח/ת השרשור avivat8
  • פורסם בתאריך

avivat8

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
-66
82
0

אני מתקרב לחיטוב בלינארית אחרי SS אבל גם עכשיו אני רוצה לקחת כדורי קפאין ורציתי לדעת אם אלה טובים לי

נערך לאחרונה:
למה לא ללכת על חברות ידועות כמו ALLMAX 4EVERFIT PROLAB?

כי יש גם אנשים שלא מכירים את החברות הנ"ל.
כמו פותח האשכול ככל הנראה.

לפותח האשכול,החברות שסלוטפ ציין הן ההכי מוכרות ויעילות.
פרולאב אני אישית לא הייתי ממליץ לך כי אתה רק מתחיל עם קפאין והגוף שלך לא רגיל,והקפאין הספציפי הזה משפיע לאורך זמן ולא נותן לישון להרבה אנשים.
אני אישית ניסיתי את 4EverFit,ויש לי כמות שלו בבית לפחות לשנה קדימה!😃

מצטרף להמלצה על 4EVERFIT - אני לוקח 200 מ"ג יחד עם 2 סקופים של ג'ק וזה מעיף לי את התחת.
וגם בלי הג'ק יש השפעה טובה מאוד.

• פותח/ת השרשור
ויטמינים ומינונים

שלום לא מזמן הזמנתי מחול את המולטי של טוונילאב והוא הגיע אליי עכשיו קראתי שצריך לתסף איתו עוד כמה ויטמנים רציתי לדעת איזה וכמה מינונים

נערך לאחרונה:
תרכז את כל השאלות שלך באשכול אחד, אין צורך לפתוח עשרות אשכולות בפורום תזונה ותוספים.

• פותח/ת השרשור
,,,,

אהה בסדר משה לא ידעתי איך רק אם מישהו יכול לענות לי על השאלה של הוייטמנים למעלה תודה זה די דחוף !

נערך לאחרונה:
צריך לתסף במינרלים ווימטמינים בלי קשר לקפאין, תקח מולטי של TWINLAB והמתכון הרגיל זה ויטמין D אבץ מגנזיום ואני גם מתסף בויטמין C אבל הכל תלוי בבדיקות דם שלך.

אבץ ומגנזיום אתה יכול להזמין לגביי ויטמין D אתה צריך לבדוק בבדיקות דם אם חסר אם אתה נחשף הרבה לשמש אז כנראה לא תיהיה בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית