הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בורגס בתחילת ספטמבר

• פותח/ת השרשור Avocado
  • פורסם בתאריך

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
יש טעם לטוס לבורגס בסוף אוגוסט-תחילת ספטמבר?
מבחינת מסיבות בילויים בלאגנים

🤘

עריכה
בוא נגיד ככה,
אם ההתלבטות היא בין קוס לבורגס, בתאריכים 28 עד 4 בספטמבר בערך, מה הייתם ממליצים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
וסוף אוגוסט? יענו 24-31, משהו כזה

הכל שמה מלא ערסים, זה האילת\טורקיה החדש.
עדיף נאפה\אמסטרדם\ברלין.

• פותח/ת השרשור
ומה עם קוס בסוף אוגוסט תחילת ספטמבר?

נאפה בגדול!! אני כול שנה שם כבר ברצף 3 שנים והשנה אני מתחתן בפרוטארוס שזה 5 דקות מנאפה
קח בחשבון שזה יקר ביחס לקוס או בורגוס, המחירים עלו משמעותית בזמן האחרון ,אבל שווה את המחיר אוגוסט זה העונה הכי חמה שם

הייתי בבורגס,ההישראלים שם גורמים לזה להיות לא כ"כ כיף
דיי רגוע שם לא משנה מה יגידו לך
בלילה רק מסיבות אבל בצהריים אין מה לעשות כ"כ (אם תהיה פרייאר תקנה את המסיבת יאכטה שיגזלו ממך עלייה ועל עוד כמה שטויות 175 יורו).
סוף אוגוסט עוד יש אוכלוסיה וזה מתחיל להתחלש בתחילת ספטמבר.
כשהייתי שם התחברתי עם איזה מוכר פיצה שאמר שעד ה15 בספט' יש תיירים
ככה שתחילת ספט' זה סיכון,אבל גם רווח (פחות ישראל)
ככה שתשקול אולי לטוס על אוגוסט שגולש לספט'

אני חזרתי מבורגס לפני כמה ימים,כיף שם חבל על הזמן,בצהריים תכלס נמצאים במלון\טיילת מסתובבים באזור וזה בערב רק מסיבות אם זה לאזור,וויקינג,אמורה ועוד.
יש שמה ימבה ישראלים ברמה די מציקה.

אני חושב שבסוף אוגוסט קצת מיותר לטוס כי כולם כבר חוזרים,אתה יכול לחפש דילים לאמצע אוגוסט שזה דווקא פאנן.

סע ותהנה מכל התחתים נטולי הצלוליטיס

הייתי לפני חודש וממה שהבנתי יש תיירות בעיקר ביולי-אוגוסט אבל גם בתחילת וסוף הקיץ (מאי,יוני,ספטמבר).
לא חסר מה לעשות, כמו שאמרו בעיקר בלילה. הרבה מסיבות, קזינו, פאבים ומועדונים.
לא יודע מה צריך במשך היום יותר מבריכה, ים, השכרה של טרקטורון או משהו בסגנון, קניון וכו'.
ד"א רוב המלונות שם חרא, יש שם מעטים ברמה.
לגבי הישראלים.. לא יודע לי לא הפריע, נתקלתי בישראלים בעיקר במלון, ברחוב אתה רואה הרבה פחות.

שמע אני הייתי בכרתים
לפי מה שדיברתי עם חבר'ה הרבה יותר טוב מבורגס בנות יותר יפות וגם בית זונות מטורף ברמות אחרות עוד פלוס עדיין אוהבים שם ישראלים
בקשר לקוס זה לא מומלץ אם קולטים עלייך שאתה ישראלי למה לא מכניסים ישראלים שם לחצי מהמקומות

• פותח/ת השרשור
שמע אני הייתי בכרתים
לפי מה שדיברתי עם חבר'ה הרבה יותר טוב מבורגס בנות יותר יפות וגם בית זונות מטורף ברמות אחרות עוד פלוס עדיין אוהבים שם ישראלים
בקשר לקוס זה לא מומלץ אם קולטים עלייך שאתה ישראלי למה לא מכניסים ישראלים שם לחצי מהמקומות

אתה בטוח לגבי זה?

בוא נגיד ככה,
אם ההתלבטות היא בין קוס לבורגס, בתאריכים 28 עד 4 בספטמבר בערך, מה הייתם ממליצים?

נערך לאחרונה:
נאפה
אני הייתי בזמנו בתאריכים האלה בנאפה ואדיר, אין ישראלים כמעט מלא תיירות

יש לי הרבה חברים שהיו באיביזה, בעיקרון אני לא יודע כי כולם היו אחרי 21 כשטסו....

• פותח/ת השרשור
שווה לשלם 70 דולר יותר על מלון פחות טוב, אבל באיה נאפה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית