הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

26 Ferrari 559 GTB

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
$650,000 (בלי תוספות ומיסים. לשים אותה על הכביש, יכול להגיע ל 1 מיליון דולר).
V12 עם 6 ליטר.
3.7 שניות ל 100 קמ"ש.
11 שניות ל 200 קמ"ש.
6 הילוכים (F1 type).
משקל: 1700 ק"ג.
21.3 ליטר דלק ל 100 ק"מ (משולב. יוצא 1:4.7).

נערך לאחרונה:
11 שניות ל 200 קמ"ש.
ו 11 דקות לעבור רבע רחוב, כי אתה תקוע בפקקים.

מענין איפה זה צולם. מזכיר לי איזה רחוב במונאקו שאתה יושב בבית הקפה ומתקשה לאתר עם העיניים רכב שעולה פחות מ 100K$

הוירון מאיצה ל400 קמ"ש ב 30 שניות
יש את קוניגסג CCXR מאיצה ל200 קמ"ש ב8.9 שניות

אבל תאכלס החלום זה Hammer H3 !!!!

11 שניות ל 200 קמ"ש.
ו 11 דקות לעבור רבע רחוב, כי אתה תקוע בפקקים.

מענין איפה זה צולם. מזכיר לי איזה רחוב במונאקו שאתה יושב בבית הקפה ומתקשה לאתר עם העיניים רכב שעולה פחות מ 100K$
אם לא יצאתי דביל מדי, לפי הכותרת - ערב הסעודית 😃

😃
דייב, אתה קורא/כותב ספרדית (או באסקית או מה שזה לא יהיה)?

אני נסעתי בFerrari F430 Scuderia באיטליה

אחת החוויות המדהימות

האמת שהחלום שלי זה במוו סדרה 7,כמובן זה יקרה עוד הרבה שנים אחרי התארים וכו'.
תמיד מופתעים כשאני אומר שהיתי מעדיף במוו סדרה 7 על פני בוגאטי ווירון ולמבורגיני.

חלום :(
איך יצא לך?

הייתי באיטליה בעיירה איפה שהמפעל של פרארי, ועשו שם סיבובים בכל מני דגמים, זה עלה בסביבות ה60 יורו אני חושב ושווה כל סנט. באמת, פשוט חלום.
ואם הייתי מעל גיל 21 הייתי יכול גם לנהוג! אבל הביאו לי נהג ממש טוב האמת, אז לפחות יצא לי לראות ביצועים רציניים (בטח אני הייתי מפחד לנהוג חח).

חחח בחייאת עמרי, כמה ניחושים אתה צריך בשביל להבין איפה זה Arabia Saudita?

אבל יש שם עוד כמה מילים קצת אחרי... : )))))))))
האמת שראיתי לפני כמה ימים איזה כתבה בטלויזיה על רכבי על שמיוצרים בכל מיני מדינות שלכאורה לא היית מצפה שהן יעסקו בזה, במז' אירופה וכמה ערביות, אבל עשויים כמובן לנסוע בכל מיני מקומות... או לחילופין, אולי כתוב שם שהבעלים של הרכב הוא סעודי?

[למתורגמן אודה]

זה בלונדון, גם לפי הצורה של המונית וגם שמים לב שההגה בצד השני, עכשיו חזרתי משם ואני כמעט בטוח שהייתי גם באותו רחוב חחח.
זה שזה כתוב בערבית שם זה כי יש שם מלא ערבים

הייתי באיטליה בעיירה איפה שהמפעל של פרארי, ועשו שם סיבובים בכל מני דגמים, זה עלה בסביבות ה60 יורו אני חושב ושווה כל סנט. באמת, פשוט חלום.
ואם הייתי מעל גיל 21 הייתי יכול גם לנהוג! אבל הביאו לי נהג ממש טוב האמת, אז לפחות יצא לי לראות ביצועים רציניים (בטח אני הייתי מפחד לנהוג חח).

חלום רק לשבת במכונית

אני בארץ נוהג ב"פרארי", רק בעלת שני גלגלים. 🤪 🤘

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית