הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית כושר

• פותח/ת השרשור hakalon
  • פורסם בתאריך

hakalon

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום אנשים
העניין הוא כזה כל יום שבת אני משחק עם חברים כדורגל ואני כל פעם מתעייף מהר מידי ואחרי חצי שעה מקסימום אתם תראו אותי מתנשף חצי מת
אני רוצה לשנות את זה והשאלה היא איך?
משהו יכול להציע לי תוכנית אימונים לשיפור הכושר הגופני אני מוכן להתאמן שלוש פעמים אולי 4
תודה לכל העוזר

נערך לאחרונה:
שלום אנשים
העניין הוא כזה כל יום שבת אני משחק עם חברים כדורגל ואני כל פעם מתעייף מהר מידי ואחרי חצי שעה מקסימום אתם תראו אותי מתנשף חצי מת
אני רוצה לשנות את זה והשאלה היא איך?
משהו יכול להציע לי תוכנית אימונים לשיפור הכושר הגופני אני מוכן להתאמן שלוש פעמים אולי 4
תודה לכל העוזר
פשוט תתחיל לרוץ. תעשה ריצה משולבת עם הליכה, לפחות 3 פעמים בשבוע ותעלה כל פעם במרחקים. אתה יכול לשלב ספרינטים בסוף/אמצע הריצה. לדוגמה בשבוע הראשון צא לריצה של 2 ק"מ, כשאתה רואה שאתה לא יכול לרוץ יותר, תעבור להליכה מהירה ואז תתחיל שוב לרוץ. שבוע לאחר מכן תעלה את זה ל 3 ק"מ ואחרי שבוע ל 4 ק"מ וכן הלאה. תקפיד לא לרוץ כל יום, לפחות לא בהתחלה ותקפיד על 1-2 ימי מנוחה טוטאלים בשבוע.
אם אתה עושה גם אימוני משקולות ויש לך מטרה אחרת חוץ מלפתח את הכושר הגופני שלך, צריך לתכנן זאת בצורה אחרת ויותר יסודית ממה שרשמתי כרגע.

• פותח/ת השרשור
אבל לא כדי לשלב גם אינטרוולים או שחיה?
אני עושה משקולות אבל זה מטרות שונות זה לא מסה או חיטוב או משהו

אבל לא כדי לשלב גם אינטרוולים או שחיה?
אני עושה משקולות אבל זה מטרות שונות זה לא מסה או חיטוב או משהו
אם אתה רוצה להשתפר בריצה, תרוץ. אם אתה רוצה להשתפר בשחייה, תשחה.
בקשר לאינטרוולים, רשמתי לך, תעשה ספרינטים בסוף או אמצע הריצה של 30 שניות ומשולב הליכה/ריצה קלה. אתה יכול לפרק את זה גם לאימוני אינטרוולים בימים נפרדים, רק אל תעמיס יותר מידי (לא ממליץ על יותר מ 2 אימוני אינטרוולים בשבוע יחד עם ריצות ארוכות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית