מסרב להבין...

• פותח/ת השרשור PoPo
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
PoPo על סימני פיסוק שמעת?

שמעתי כן...מקלדת לא מאפשרת. מצטער

---------- התגובה התווספה ב 19:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:51 ----------

אז לא יצא לך. אני ראיתי לא מעט, ואם תתאמץ תמצא גם אתה. אפשר להרים גם 300 קילו בלי חגורה. זה שאתה קבעת שחגורה זה הכרחי לא הופך את זה לנכון.

וזה נחמד שאתה עושה 130 עם חגורה, לא התווכחתי עם היעילות שלה אלא עם הטענה שזה הכרחי.

תקן אותי אם אני טועה אבל גם אתה עושה אם חגורה. העלתה בזמנו סרטונים של סקווט אם חגורה לא?. זה גם היה ל"פוזה"?

הוא לא אמר שחגורה זה בשביל פוזה הוא אמר שחגורה זה לא הכרחי ואתה יכול למצוא הרבה אנשים שמתאמנים במשקלים כבדים בלי חגורה
אבל כן יש יעילות בלשים חגורה. וזה לא חובה
זה הדברים שהוא אמר..לא יודע איך הגעת לזה שהוא אמר שזה לפוזה..

• פותח/ת השרשור
עזוב, שכח מזה. תלמד לקרוא, אחרי זה נדבר.

ברוך השם לקרוא אני יודע. יש לי קצת בעיות קשב וריכוז אני נורא ממהר אז לא סיימתי לקרוא את התגובה של מקודם. עכשיו קראתי עוד פעם. חוזר בי

אני מציע לכל אוהבי התגובות לאנשים הטיפשים - פשוט לענות להם בצורה הכי טובה על הסקוואט (כי על הדדליפט הם גבר לא יקשיבו): מהיום אל תשב בכסא, כי פשוט זה הורס את הגב, תעמוד כל חייך, אולי אז יהיה לך רגליים גדולות כמו שלנו.

בקשר למה?

עוד לא יצא לי לראות ליפטר שעושה סקווט אם משקלים מכובדים והוא לא שם שם חגורה. ובמה "הפוזה" בדיוק כששמים חגורה? אני באפן אישי לא אוהב לשים חגורה אבל צריך פעם הייתי שם חגורה כשהייתי עושה סקווט 100 ק"ג עכשיו אני שם חגורה כשאני עושה 130-140 ק"ג כי זה עוזר ואין פה שום קשר ל"פוזה"

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש כאלה. אצלי במכון יש לא מעט בילדרים מקצועיים שרגילים לעשות לעשות 200+ קילו ל-6 חזרות time under tension (להוריד ומיד להרים), הם מורידים בשקט (זה שהם לא עושים דדליפט זה כבר משהו אחר).

תשמע, זה לא שאני זורק תמוט על הרצפה, האמת שהרצפה שלנו במכון לא בנוייה למשקל כבד של דדליפט, יש אצלנו אפילו סדקים כבר שנגרמו כתוצאה מההדליפט, אז אנחנו משתדלים להוריד את זה בלי לזרוק למטה, אבל יש גבול, אני לא יתחיל להוריד את זה לאט לאט בזמן שאני מחזיק 200+ קילו, גם מבזבז כוח, וגם לא בדיוק הדבר הכי בריא בעולם לגב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית