הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי הסייקל הבא

• פותח/ת השרשור idan707
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
מחפש המלצות לחומרים לסייקל הבא,כרגע מה שעברתי בסייקלים הקודמים הם טסט ודיבול.
בסייקל הקרוב אני מוריד את הדיבול בגלל כאבי רגליים מטורפים בזמן השימוש ( קרה פעמיים כבר, לאחר שהפסקתי את השימוש של הדיבול נעלמו בכאבים)
חשבתי על טורינבול במקום
לגבי החומר בסיס כמובן טסט אנתת ועכשיו השאלה מה להריץ איתו ביחד? אני קורא באינטרנט בהמון פורומים בחו"ל ופורומים פה ומקבל דעות לכן לכאן לגבי חומרים.
ללכת על דקה? על בולדנון? חלק אומרים בולדנון סטרואיד חלש ולא שווה את הכסף ודקה יעלה בהרבה נוזלים וישבית את המערכת ההורמונלית ליותר זמן.
אז מה אתם אומרים העליית מדרגה לאחר סייקל של טסט ודיבול? מחפש המלצות מבעלי נסיון המטרה כמובן העלאת מסה ולא חיטוב

קצת נתונים יבשים בן 23
90 קילו על 12 אחוז שומן
1.80 גובה

מתוך נסיון עם בלדנון אני יכול להגיד שהחומר בהחלט חלש, ולא ממש שווה את הכסף.(לפחות לי)

אני בקרוב מתחיל סייקל של סוסטנון ודקה למשך 6 שבועות, רק מגדיל את המינון במקום 500 מ"ג ל750. ו600 דקה. סייקל קצר, שבמהלכו אני אקח HCG, והתאוששות תיהיה טובה יותר ומהירה יותר, זה מה שהייתי ממליץ גם לך אם לא ניסת דקה.

• פותח/ת השרשור
דקה ל6 שבועות בהחלט לא יתן לך כלום האסתר שלו ארוך

זה לא ממש נכון. החומר מתחיל לעבוד מהרגע שהוא נכנס לגוף, פשוט עד שאתה רואה תוצאות לוקח לזה קצת זמן.
ב6 שבועות במינון של 600 מ"ג בפעם הרשאונה אתה תעלה יופי..

מישהו שאני מכיר עשה דקה לבד, שזה ממש טיפשי ועלה 15 קילו ב-6 שבועות..

תחכה לתשובה אבל מעדי, הוא מבין יותר טוב ממני.. הוא רק לא ימליץ לך על הדקה בוודאות 😃

תריץ עוד טסט אחי עם דורבלין,מה אתה מחפש לעלות בהרבה מאסה ונוזלים?

• פותח/ת השרשור
מחפש לעלות במאסה אבל מצד שני לא רוצה שהרוב יהיה מנוזלים כי אז מה עשיתי פה, מחפש פשוט חומר להריץ איתו את הטסט כי עד עכשיו הייתי עושה טסט + דיבול וכמו שאמרתי אני רוצה קצת לעלות ברמה אז אני מתייעץ לגבי מה כדאי מאנשים עם נסיון לראות איך עבד עליהם

למה נראלך שהרוב יהיה נוזלים?.. מין הסתם יהיו קצת נוזלים, אבל לא צריך להגזים אם התיאור אתה לא תעלה 6 קילו נוזלים מסייקל.

למה נראלך שהרוב יהיה נוזלים?.. מין הסתם יהיו קצת נוזלים, אבל לא צריך להגזים אם התיאור אתה לא תעלה 6 קילו נוזלים מסייקל.

אבל הוא כן יעלה 15 קילו נקי מדקה ב6 שבועות. אתה פשוט אסון שמטעה אנשים

וואי תעשה לעצמך טובה תשתוק. מי אמר שהוא כן יעלה 15 קילו?.. איפה רשמתי עליו ספציפי ?...תלמד לקרוא לפני שאתה מגיב.

עוד משהו...
הוא יכול לעלות גם 20 וגם 5,כל אחד ואיך שמשפיע עליו החומר. ויש לך בכלל ניסיון אם חומרים? או שאתה חושב שאתה הכל יודע?

נערך לאחרונה:
מחפש המלצות לחומרים לסייקל הבא,כרגע מה שעברתי בסייקלים הקודמים הם טסט ודיבול.
בסייקל הקרוב אני מוריד את הדיבול בגלל כאבי רגליים מטורפים בזמן השימוש ( קרה פעמיים כבר, לאחר שהפסקתי את השימוש של הדיבול נעלמו בכאבים)
חשבתי על טורינבול במקום
לגבי החומר בסיס כמובן טסט אנתת ועכשיו השאלה מה להריץ איתו ביחד? אני קורא באינטרנט בהמון פורומים בחו"ל ופורומים פה ומקבל דעות לכן לכאן לגבי חומרים.
ללכת על דקה? על בולדנון? חלק אומרים בולדנון סטרואיד חלש ולא שווה את הכסף ודקה יעלה בהרבה נוזלים וישבית את המערכת ההורמונלית ליותר זמן.
אז מה אתם אומרים העליית מדרגה לאחר סייקל של טסט ודיבול? מחפש המלצות מבעלי נסיון המטרה כמובן העלאת מסה ולא חיטוב

קצת נתונים יבשים בן 23
90 קילו על 12 אחוז שומן
1.80 גובה
אם ראית תוצאות טובות בסייקל הקודם שלך למה אתה רוצה להכניס עוד חומר? תשמור את זה לזמנים שתתקע. בכל מקרה רק שתדע המשקל שתעלה לאוו דווקא קשור לחומרים שתריץ אלה לפלוס הקלורי שתהייה בו תאכל הרבה מעל התחזוקה שלך תעלה הרבה במשקל חלק מזה יהיה גם שומן ונוזלים (לא מעט) לא תכאל הרבה מעל התחזוקה תעלה יחסית נקי. בכל מקרה לעיניינו. אתה יכול לשלב טיבול בסייקל אבל זה לא מה "שישדרג" לך את התוצאות. דקה לא מעלה בנוזלים זה מיתוס הוא כן סופח נוזלים אבל זה קורה בעיקר ברקמות חיבור (גידים מפרקים וכו) אני לא אוהב את החומר כי הוא גורם להשבה ממש חזקה של ה HTPA ולוקח הרבה זמן להתאושש ממנו והוא סטרואיד יחסית חלש אז אני לא חושב שזה שווה את זה. בהתחשב במה שיש בשוק אין לך יותר מדי אפשרויות. אתה יכול לנסות טיבול וטסט ולראות מה קורה.

זה לא ממש נכון. החומר מתחיל לעבוד מהרגע שהוא נכנס לגוף, פשוט עד שאתה רואה תוצאות לוקח לזה קצת זמן.
ב6 שבועות במינון של 600 מ"ג בפעם הרשאונה אתה תעלה יופי..

מישהו שאני מכיר עשה דקה לבד, שזה ממש טיפשי ועלה 15 קילו ב-6 שבועות..

תחכה לתשובה אבל מעדי, הוא מבין יותר טוב ממני.. הוא רק לא ימליץ לך על הדקה בוודאות 😃
אני מציע לך להריץ NPP (דקה קצר) זה לא משנה מבחינת ההשבתה על HTPA אבל מבחינת האסטר זה יעזור לך עם אתה הולך להריץ סייקל של 6 שבועות עם דקה תהייה לך בעיה ב PCT אני חושב שזה רעיון לא טוב

אולי מישהו יעזור לי? אני בסייקל ראשון מספיק רק סוסטנון?

תגיד כבר אתה לא רוצה להפסיק עם השאלה המפגרת שלך כבר?.. אתה לא יודע מה אתה עושה, אז דפקת לעצמך תצורה. ענו לך לא פעם. אם אתה חושב שבזה שלקחת רק סוסטנון וגדלת, אז אתה לא יודע מה הנזק שעשית לעצמך.

ולשאלה שלך סייקל 1 מספיק רק טסט' אז כן. תעשה טובה לעצמך, תקנה PCT אם אתה יודע מזה, ותצא מהסייקל שלך.

על מה אתה מדבר איזה נזק למה אתה עונה כמו הומו אני חדש בעניין הזה וצריך ייעוץ

---------- התגובה התווספה ב 11:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:19 ----------

זה נורמלי להרגיש חולשה בתחילת הסייקל?

---------- התגובה התווספה ב 11:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:21 ----------

ולמה לצאת מהסייקל? רק התחלתי

על מה אתה מדבר איזה נזק למה אתה עונה כמו הומו אני חדש בעניין הזה וצריך ייעוץ

---------- התגובה התווספה ב 11:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:19 ----------

זה נורמלי להרגיש חולשה בתחילת הסייקל?

---------- התגובה התווספה ב 11:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:21 ----------

ולמה לצאת מהסייקל? רק התחלתי
למה לצאת? כי אתה פשוט טיפש ואתה לא יודע מה אתה עושה. ואתה מפגר שלא למדת וקראת לפחות קצת מאמרים כדי להבין את הבסיס. אחרת לא היית שואל אם סוסטנון זה מספיק לסייקל ,ומה התופעות לוואי.

יעוץ מבקשים לפני שמתחילים, לא אחרי..

לגבי הנזקים, תקרא על התופעות לוואי בין היתר תקרא באתר הראשי..

PCT
אתה בטח לא יודע מזה 😣

האמת שקראתי וביררתי מלא ויש לי מישהו שעשה מילון סייקלים שמזריק לי וקראתי את הספר אבל אני עדיין כדי ליהיות בטוח רוצה לשאול ולברר שוב אז אם אתה לא רוצה לעזור עדיף שתשתוק

---------- התגובה התווספה ב 19:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:35 ----------

וחולשה זה לא אחת מהתופעות לוואי שקראתי עליהם בגלל זה אני שואל

תקשיב יונתן,תקשיב חמוד,סייקל ראשון עושים אך ורק טסט בעיקר אנתת,מריצים את זה בערך 10 שבועות עם hcg ושבועיים לאחר הזריקה האחרונה עושים pct למשך 4 שבועות,ככה עושים סייקל ראשון ובכלל כל מי שחדש בעניין של החומרים.אני לא יודע מי המליץ לך את זה,אני אומר לך את זה לטובתך,אני לא חושב שאתה יודע מה אתה עושה בדיוק ומה המטרות שלך.אני מבקש שתקרא קצת על המדריך לשימוש בסטרואידים אנבולים שבאתר פה,ואחר כך תחזור עם שאלות רלוונטיות,כי השאלות שאתה שואל אין להם פה מקום, בסדר?ואני לא בא לפגוע בך או לזלזל בך פשוט אל תשחק עם חומרים תדע תמיד מה אתה מכניס לגוף.זה הכל.

מי שהמליץ לי יודע מה הוא עושה אתה אפילו אומר שאני לא עושה טעויות אני לוקח סוסטנון וזה מה שאני אמור לקחת.ביינתים עשיתי 2 זריקות ואני מרגיש יותר חלש לא יותר חזק וגם התחת שלי כואב פצצות במשך איזה שבוע

---------- התגובה התווספה ב 18:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:04 ----------

את ה hcg הזה או משהו אחר שאמרו לי כוריגון הבנתי שלא צריך לקחת ממש מתחילת הסייקל אלא לקראת הסוף

---------- התגובה התווספה ב 18:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:08 ----------

ומה זתומרת מה המטרות שלי אותן מטרות של כולם לעלות מסת בשריר

---------- התגובה התווספה ב 18:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:14 ----------

אפשר להתייעץ בפייסבוק או מסנגר?

תקשיב אני לא מייעץ לאפחד,אני לא בעד חומרים בכלל,אם החלטת ללכת על זה זה החלטה שלך בהצלחה.
יש לי ידע בסטרואידים אבל יש פה אנשים שמבינים הרבה הרבה יותר טוב ממני כמו עדי למשל,בנדה וקלינה תחכה לתשובה מהם.

יונתן באמת שאנחנו פה לטובתך אתה עושה טעות קשה אתה אפילו לא יודע מה הדברים שאתה מזריק אתה סומך על איזה אידיוט שיזריק לך מה נפלת על השכל מה קורה איתך בן אדם?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית