תמונה חודש מסה, דרך חדשה.

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
עד עכשיו התאמנתי בתכנית 5X5 כדי לפתח כח (משהו כמו חצי שנה) ועשיתי חיטוב שהביא לי תוצאות שלא כלכך אהבתי:
0dgtljnndmmh.jpg

סיימתי חיטוב על 80 קילו על מטר 90 עם היקף יד קטן מאוד של 37 ס"מ..
כנראה שהתזונה שלי היתה מאוד לקויה למרות שהגעתי למשקלים שאני בקושי רואה בחד"כ..
לחיצת חזה 95
סקוואט 135
מיליטרי 65
הכל ל5 חזרות
בטח החיטוב שלי היה גרוע ובמסה אכלתי המון שוקולדים ושטויות ולא הגעתי גם לרמות חלבון שאני צריך..

לפני חודש בדיוק חזרתי למסה
עם תפריט של
205 חלבון
250-350 פחמימה
100 שומן
2500-3000 קלוריות

3 פעמים בשבוע ריצת 2000

ובינתיים אני עולה מאוד יפה
כרגע שוקל 85
היקף יד 40 ס"מ קר
תמונה:
oumtd0yvywlz.jpg

משקלים למעוניינים:
80 קילו לחיצת חזה 12 חזרות
סקוואט 100 קילו ל10 חזרות
מיליטרי פרס 65 קילו ל8-10 חזרות

אתה נחשב מתאמן מתחיל
על אף שהגוף שלך נראה לא כמו מישהו שלא מתאמן
אני חושב שכדי לך להתחיל תוכנית כוח עם אותו תפריט כמו של עכשיו,בקטע של שמירת חלבון (למרות שהוא יותר מידי,אין טעם,אתה יכול להוריד לכפול 2 משקל גוף ותגדל יופי,אל תדאג)
הריצה מיותרת בתקופת מאסה,3 פעמים זה יותר מידי.מציע לך להוריד לפעם אחרת אולי של 4 או אימון איטרוולים קל.אינטרוולים מאוד יעזרו לך.
אני השנה עשיתי תוכנית כוח וגדלתי כמו שלא גדלתי באף תקופה שהתאמנתי,
מציא לך להפסיק לפמפם ולחזור ולהיות חזק יותר כי עם כוח בא הגודל.
רק תאכל כמו שצריך ואל תמנע מהטעם הטוב של החיים "צ'יטים" אלו הן קלוריות לכל דבר,קלוריה משוקולד זה כמו קלוריה משקדים,שלא יספרו לך סיפורים יש על זה מאמר בפורטל
מציע לך להתחיל לקרוא,ובהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
אתה נחשב מתאמן מתחיל
על אף שהגוף שלך נראה לא כמו מישהו שלא מתאמן
אני חושב שכדי לך להתחיל תוכנית כוח עם אותו תפריט כמו של עכשיו,בקטע של שמירת חלבון (למרות שהוא יותר מידי,אין טעם,אתה יכול להוריד לכפול 2 משקל גוף ותגדל יופי,אל תדאג)
הריצה מיותרת בתקופת מאסה,3 פעמים זה יותר מידי.מציע לך להוריד לפעם אחרת אולי של 4 או אימון איטרוולים קל.אינטרוולים מאוד יעזרו לך.
אני השנה עשיתי תוכנית כוח וגדלתי כמו שלא גדלתי באף תקופה שהתאמנתי,
מציא לך להפסיק לפמפם ולחזור ולהיות חזק יותר כי עם כוח בא הגודל.
רק תאכל כמו שצריך ואל תמנע מהטעם הטוב של החיים "צ'יטים" אלו הן קלוריות לכל דבר,קלוריה משוקולד זה כמו קלוריה משקדים,שלא יספרו לך סיפורים יש על זה מאמר בפורטל
מציע לך להתחיל לקרוא,ובהצלחה בהמשך

אני יודע שאני נחשב מתאמן מתחיל ואפילו נראה פחות ממתאמן מתחיל (ברזולוציות שאני מכוון אליהם).

את האמת אני אגיד לך.. תאכלס, מה שאני רוצה זה גוף שרירי וחטוב ברמת מתחרי פיטנס.
ברמת העקרון כבר לא כלכך מעניין אותי להתקדם בכח יותר ממה שאני עכשיו כי הרי אין לזה סוף, למרות שאני מתקדם יופי במשקלים וכמעט מאימון לאימון אני מוסיף משקל למוט ומבצע חזרות שלמות.
העיקר לעלות במסת השריר הרזה..
לפי דעתי 80 קילו ל12 חזרות מושלמות בלחיצת חזה זה דיי הישג יחסית לזמן שבו אני מתאמן, לפחות כך אני חושב, כנ"ל לגבי שאר התרגילים חוץ מהסקוואט.

הקלוריות, הפחמימות, החלבון והשומן בתפריט שלי מגיע מכל סוגי המאכלים כולל עוגות, בורקסים, לחמניות, צ'יפס המבורגרים נקניקיות וכו'.. העיקר להגיע לערכים שאני צריך.

לגבי המאמרים באתר, קראתי כבר את כל המאמרים בפורטל 😃

תודה רבה על התגובה העניינית! אני מאוד מעריך את העזרה וההתעניינות 😃

אני יודע שאני נחשב מתאמן מתחיל ואפילו נראה פחות ממתאמן מתחיל (ברזולוציות שאני מכוון אליהם).

את האמת אני אגיד לך.. תאכלס, מה שאני רוצה זה גוף שרירי וחטוב ברמת מתחרי פיטנס.
ברמת העקרון כבר לא כלכך מעניין אותי להתקדם בכח יותר ממה שאני עכשיו כי הרי אין לזה סוף, למרות שאני מתקדם יופי במשקלים וכמעט מאימון לאימון אני מוסיף משקל למוט ומבצע חזרות שלמות.
העיקר לעלות במסת השריר הרזה..
לפי דעתי 80 קילו ל12 חזרות מושלמות בלחיצת חזה זה דיי הישג יחסית לזמן שבו אני מתאמן, לפחות כך אני חושב, כנ"ל לגבי שאר התרגילים חוץ מהסקוואט.

הקלוריות, הפחמימות, החלבון והשומן בתפריט שלי מגיע מכל סוגי המאכלים כולל עוגות, בורקסים, לחמניות, צ'יפס המבורגרים נקניקיות וכו'.. העיקר להגיע לערכים שאני צריך.

לגבי המאמרים באתר, קראתי כבר את כל המאמרים בפורטל 😃

תודה רבה על התגובה העניינית! אני מאוד מעריך את העזרה וההתעניינות 😃
גם מתחרי פיטנס נותנים מאסה כמו שצריך לפני החיטוב הרוצח.תאמין לי,תראה מתחרי פיטנס באוף סיזן אתה לא תזהה אותם
ד"א איפה אתה מב"ש?
אני מלהבים וכרגע סיימתי חיטוב את האמת

• פותח/ת השרשור
גם מתחרי פיטנס נותנים מאסה כמו שצריך לפני החיטוב הרוצח.תאמין לי,תראה מתחרי פיטנס באוף סיזן אתה לא תזהה אותם
ד"א איפה אתה מב"ש?
אני מלהבים וכרגע סיימתי חיטוב את האמת

אני מו' החדשה אחי 😃 איפה אתה מתאמן?
מכיר את עדן מימון?

אני מו' החדשה אחי 😃 איפה אתה מתאמן?
מכיר את עדן מימון?

כן מכיר,הוא היה שכבה מעלי למדנו באותו ביה"ס
אני מתאמן בחדכ בלהבים כמו הרבה טובים ואחרים פה 😃
גם אתה משרת בלשכה? או שאתה מכיר אותודרך משפחה או משהו כזה?

• פותח/ת השרשור
כן מכיר,הוא היה שכבה מעלי למדנו באותו ביה"ס
אני מתאמן בחדכ בלהבים כמו הרבה טובים ואחרים פה
smile.gif

גם אתה משרת בלשכה? או שאתה מכיר אותודרך משפחה או משהו כזה?

לשכת גיוס אחי אין יותר טוב מזה חח

הכל טוב ויפה אבל מה עם קצת כפיפות בטן אחוק??

יש קוביות ואני עובד על הבטן.. בינתיים השומן מסתיר

יש לך הוכחות ויזואליות???👏

יש לי הוכחות על עצמי שהייתי עושה מכיתה ז' עד ט' פעמיים בשבוע אימון שנועד לבטן במשך 40 דק' ולא ראיתי כלום.
וכיום הבטן שלי חזקה יותר אחרי שנה של אימוני כוח וכמעט 15 כפיפות בטן לשבוע וזה גם לא תמיד

11-12 אני חושב
אולי טיפהיותר
אני דיי גרוע בזה אבל ראיתי שלא ענו לך אז אני מביא לך נק' מבט של מישהו שהסתכל על גוף או 2 בחייו
מקווה שאני קולע

• פותח/ת השרשור
11-12 אני חושב
אולי טיפהיותר
אני דיי גרוע בזה אבל ראיתי שלא ענו לך אז אני מביא לך נק' מבט של מישהו שהסתכל על גוף או 2 בחייו
מקווה שאני קולע

וואלה אני מקווה שאתה צודק אחי, כי אני לא מתכוון לעבור את ה15 בלחץ!!
ותבוא מחר לפורום נראה אותך

חחח לא בחור של מסיבותאחי
חבר חוגג יום הולדת בבית שלו אז ככה שאין בכלל סיכוי מחר

תעשה חיים אחי
תשתה הרבה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית