הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל לפתח גוף מהבית לבנאדם מתחיל + צריך תוכנית אימונים

cottoneyejoe

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם שמי ערן ותודה שניכנסתם לפוסט שלי, אני מקווה שבאמת תקבלו אותי יפה:s85:, בעיקרון אני ברמת מתחיל וקצת ומנסה לשלות מידע מכל מקום אפשרי אינטרנט ספרים וכדומה, וכמה שפחות עלות יותר טוב, אשמח אם תתנו לי המלצות לקריאה;a2gasg, ובנוסף אני החלטתי להתחיל לפתח גוף מהבית ברמת הבסיס אני קצת שמן בעל כרס (אני יודע שזה מבאס אז אל תזכירו לי) אבל לא לגמרי מחוץ לפרופורציה ויש לי מוטיבציה גבוהה או לפחות ככה ניראה לי, אני רוצה לתחיל לרכוש ציוד בסיסי למתאמן המתחיל כדי שאוכל לעשות את כל התרגילים מהבית אשמח אם תוכלו לעזור לי בכך, ותנסו לכוון אותי בקשר למה אני צריך כדי להתחיל להרים משקלים מהבית לא מזמן קניתי משקולתX2 יד של שש קילו ומוט לדלת
1. בתור מתחיל שרוצה להתקדם האם אני צריך לקנות כלוב לסקוואט? איפה קונית כלו לסקוואט, ועל מה צריך להסתכל שקונים אחד? וספת כושר? ואם כן איזה ומאיפה כדאי לקנות לא מזמן עברתי לחיפה.
2. איזה משקלים כדאי לקנות?
3. קראתי קצת חומר על תזונה והבנתי פחות או יותר מה כדאי ומה לא כדאי לאכול (הספר על תזונה לבודיבילדרים מאת פרנקו קולומבו) אבל לא הבנתי עדיין בדיוק מה הסך כמות קלורית שאני צריך לאכול המין שלי הוא זכר גילי הוא 26 גובהי הוא 170 משקל 82.800
4. ואחרון חביב איזה תוכנית אימונים הכי תתאים לבחור כמוני שרוצה להתקדם לעשות הכל בבית? ואם אני אוכל להתקדם ולעשות תוכניות של יותר משלוש פעמים בשבוע כמו של מקצוענים? האם הציוד בביתי מספיק? אפשר לעגל פינות....?
5. בקשר לאירובי,מה האירובי המומלץ וכמה פעמים בשבוע?

תודה לכוווולכם הייתם מקסימים וסובלניים.🚬🤪🚬;susss:IZAVno6Ssw:

😃

קבצים מצורפים

• 197.JPG
    197.JPG
    KB 52.3 · צפיות: 181
  • 196.JPG
    196.JPG
    KB 50.3 · צפיות: 179
שלום ערן.
בתור מתאמן מתחיל אני ממליץ לך להירשם לחדר כושר,עלות המכשירים לחדר כושר,פלטות תצא לך כמו מנוי לשנתיים לחד"כ.על אף שאתה חדור מוטיבציה,מציע לך ללכת להירשם ישר לחדר הכושר ולראות אם זה בשבילך,אם תעבור שנה,אז תתחיל לשקול לקנות ציוד ביתי.
גם עד שתקבל את הכל,יקח זמן,וחבל לא לנצל כזאת מוטיבציה
1.כן,שמח שבאמת קראת ולא באת עם דעות קדומות,סקוואט זה אחד התרגילים הטובים ביותר שיש למתאמן (מתחיל או מתקדם),אבל שוב,לך לחדר כושר שיש בו כלוב,תוכל להעלות סרטונים של הטכניקה שלך לפורום של פאוורליפטינג והרמת משקולות ונוכל לעזור לך לתקן אותה במידה ותהיה שגויה.
*ממליץ לך ללמוד מהסרטונים של מארק ריפטו ביו טיוב,או אפילו להוריד את הסרט\ספר (סרט מומלץ מאוד,מלמד עו דהמון דברים פרט לסקוואט)?
2.בעיקרון תתחיל שיהיו לך 4 פלטות של עשרים,2 של חמש,2 של שתיים וחצי,ו2 של עשר ו2 של 15 זה אפשרי אם תרצה.אבל תזכור שאולי תצטרך להוסיף לזה יותר מאוחר (סביר להניח שתצטרך)
אבל שוב,עד שתקבל אותם,עדיף ללכת להירשם לחד"כ.
3.לפי האחוז שומן שלך יש מאמר להורדת שומן וחיטוב הגוף (ממליץ לך לקרוא גם מאמרים בפורטל,הם מצוינים) שם תוכל למצוא נוסחא שמראה לך כיצד לחשב את המאזן הקלורי הנייטרלי שלך,ממנו תוריד בהתחלה 300 קל' או משהו בסגנון,כמה שתרצה
4.אתה יכול לעשות כל תוכנית אם אתה מתאמן בבית או בחד"כ,השאלה איזה ציוד יש לך,ואיזה פלטות ואיזה משקל.
אני ממליץ בגלל שאתה רוצה להיכנס לחיטוב ולמאזן קלורי שלילי ,אני בחיטוב השני שלי שהתחלתי אימוני כוח הלכתי על הליניארית של ביל סטארר,על אף שהייתי מתחיל והמליצו לי על SS ,לא התחלתי SS מכיוון שזו תוכנית מאוד קשה וכדי להתאושש ממנה אתה חייב לאכול אם לא תיפצע או סתם תיכשל,ליניארית טיפה קלה יותר אם אתה מתחיל אותה ישר ובתור אחד שעשה איתה חיטוב,היה לי ממש טוב.
ככה תוכל גם ללמוד טכניקה ואחרי 3 חודשים שתסיים אותה תתחיל SS לתקופה מסוימת
5.תלוי בגירעון שיהיה לך,אל תתעסק בזה עכשיו.

נ.ב
אתה גר בחיפה,יש חדרי כושר באיזור ממה ששמעתי שהם מאוד טובים,עם חבר'ה אחלה חבל על הזמן וגם חזירים רציניים (חלקם פה בפורום). ממליץ לך לבדוק.
-אל תילחץמהמהילה אבל אולי לחיטוב ארוך כמו שאתה מתחנן (אני חושב) תשקול שימוש באפדרין,תוכל למצוא עליו מידע בפורטל.
-תקרא מאמרים בפורטל

בהצלחה

---------- התגובה התווספה ב 15:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:15 ----------

עוד משוה
תעלה תמונה לתמונות חברי הפורום בהערכת א.ש
ינסו לשאר בערך כמה אחוז שומן אתה ואז תוכל לדעת מה המאזן הקלורי היומי שלך

• פותח/ת השרשור
תסלח לי אם זה יותר מידי תוכל אבל להוסיף קישוריות? או לפחות תשלח קישור אי]האגב תודה רבה תשובה עניינית ומסכמת, אני לא כזה מתחיל, אני אפילו לומד מדריך חדר כושר 😃 ואני אומר שאין כמו הבית, אני ממש מוכן לקנות כל מה שצריך, אני מתכוון לעבוד עם אנשים מהבית שלי גם כן, אבל העצה שלך מאוד טובה

---------- התגובה התווספה ב 16:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:48 ----------

אגב איפה אני מוצא תוכנית לינארית?

אם תרצה המלצה על מכונים בחיפה תוכל לדבר איתי באימייל(אני אשלח לך בפרטי אם תרצה) או פה, אני גם מחיפה...מכון מומלץ לך יותר מבחינת העלות, כלוב זאת השקעה גדולה (עד כמה שראיתי, מתחיל מ2000 לכלוב בסיסי) ועוד אתה צריך ספה ואת המשקולות והמוט, ואם תרצה גם לא להרוס את הבלטות שלך אתה תצטרך לרכוש ריפודים - לא מעט בכלל.

וכל מה שתצטרך מידע עליו יש בפורטל המאמרים.

תסלח לי אם זה יותר מידי תוכל אבל להוסיף קישוריות? או לפחות תשלח קישור אי]האגב תודה רבה תשובה עניינית ומסכמת, אני לא כזה מתחיל, אני אפילו לומד מדריך חדר כושר 😃 ואני אומר שאין כמו הבית, אני ממש מוכן לקנות כל מה שצריך, אני מתכוון לעבוד עם אנשים מהבית שלי גם כן, אבל העצה שלך מאוד טובה

---------- התגובה התווספה ב 16:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:48 ----------

אגב איפה אני מוצא תוכנית לינארית?

פעם הבאה תעשה לי ציטוט שאני אוכל לראות שהגבת לי
זאת עצה לגבי כל הפורום אם אתה רוצה שיענו לך כיל א תמיד אנשים חוזרים לאותו פוסט.
בכל מקרה.
ני מתכוון מתחיל מבחינת אימונים,אל תיקח את זה קשה,ללמוד ממאמן זה לא תמיד טוב יש 95% ליצנות בעסק המחורבן הזה

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית