נק' מוניטין:
0
- 11
- 0
שלום לכולם שמי ערן ותודה שניכנסתם לפוסט שלי, אני מקווה שבאמת תקבלו אותי יפה:s85:, בעיקרון אני ברמת מתחיל וקצת ומנסה לשלות מידע מכל מקום אפשרי אינטרנט ספרים וכדומה, וכמה שפחות עלות יותר טוב, אשמח אם תתנו לי המלצות לקריאה;a2gasg, ובנוסף אני החלטתי להתחיל לפתח גוף מהבית ברמת הבסיס אני קצת שמן בעל כרס (אני יודע שזה מבאס אז אל תזכירו לי) אבל לא לגמרי מחוץ לפרופורציה ויש לי מוטיבציה גבוהה או לפחות ככה ניראה לי, אני רוצה לתחיל לרכוש ציוד בסיסי למתאמן המתחיל כדי שאוכל לעשות את כל התרגילים מהבית אשמח אם תוכלו לעזור לי בכך, ותנסו לכוון אותי בקשר למה אני צריך כדי להתחיל להרים משקלים מהבית לא מזמן קניתי משקולתX2 יד של שש קילו ומוט לדלת
1. בתור מתחיל שרוצה להתקדם האם אני צריך לקנות כלוב לסקוואט? איפה קונית כלו לסקוואט, ועל מה צריך להסתכל שקונים אחד? וספת כושר? ואם כן איזה ומאיפה כדאי לקנות לא מזמן עברתי לחיפה.
2. איזה משקלים כדאי לקנות?
3. קראתי קצת חומר על תזונה והבנתי פחות או יותר מה כדאי ומה לא כדאי לאכול (הספר על תזונה לבודיבילדרים מאת פרנקו קולומבו) אבל לא הבנתי עדיין בדיוק מה הסך כמות קלורית שאני צריך לאכול המין שלי הוא זכר גילי הוא 26 גובהי הוא 170 משקל 82.800
4. ואחרון חביב איזה תוכנית אימונים הכי תתאים לבחור כמוני שרוצה להתקדם לעשות הכל בבית? ואם אני אוכל להתקדם ולעשות תוכניות של יותר משלוש פעמים בשבוע כמו של מקצוענים? האם הציוד בביתי מספיק? אפשר לעגל פינות....?
5. בקשר לאירובי,מה האירובי המומלץ וכמה פעמים בשבוע?
תודה לכוווולכם הייתם מקסימים וסובלניים.🚬🤪🚬;susss:IZAVno6Ssw:
😃
1. בתור מתחיל שרוצה להתקדם האם אני צריך לקנות כלוב לסקוואט? איפה קונית כלו לסקוואט, ועל מה צריך להסתכל שקונים אחד? וספת כושר? ואם כן איזה ומאיפה כדאי לקנות לא מזמן עברתי לחיפה.
2. איזה משקלים כדאי לקנות?
3. קראתי קצת חומר על תזונה והבנתי פחות או יותר מה כדאי ומה לא כדאי לאכול (הספר על תזונה לבודיבילדרים מאת פרנקו קולומבו) אבל לא הבנתי עדיין בדיוק מה הסך כמות קלורית שאני צריך לאכול המין שלי הוא זכר גילי הוא 26 גובהי הוא 170 משקל 82.800
4. ואחרון חביב איזה תוכנית אימונים הכי תתאים לבחור כמוני שרוצה להתקדם לעשות הכל בבית? ואם אני אוכל להתקדם ולעשות תוכניות של יותר משלוש פעמים בשבוע כמו של מקצוענים? האם הציוד בביתי מספיק? אפשר לעגל פינות....?
5. בקשר לאירובי,מה האירובי המומלץ וכמה פעמים בשבוע?
תודה לכוווולכם הייתם מקסימים וסובלניים.🚬🤪🚬;susss:IZAVno6Ssw:
😃