הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ss בחיטוב , מומלץ ?

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
נתונים :
גיל 20
גובה 1.61
משקל :התחלתי 68 עכשיו 66

אני כבר חודש בחיטוב דל פחמימה (20 גר') מבחינת תזונה הכל טוב ויפה אבל האימונים קצת מאכזבים.
אני מבצע את הליניארית של ביל סטאר אבל הבעיה היא שההתקדמות נורא איטית משבוע לשבוע
אני פשוט מרגיש שאני יכול יותר והשאלה שלי פה בגלל שהss קצת ההתקדמות מהיר יותר אולי כדי לי לעבור אליה , או שפשוט שבתוכנית הליניארית לעלות משקלים לפי איך שנראה לי ומשם להתקדם ?

לא... גם אם תצליח להעלות משקלים מאימון לאימון במשך שבוע-שבועיים אתה תתקע מהר מאוד.

שבוע שבועיים?
הגזמת.
לפותח הפוסט
אתה לא צריך התקדמות מהירה בחיטוב,אתה צריך לא להיפצע וSS זאת תוכנית שאתה צריך לאכול כמו חזיר.תוותר על זה הפעם.
הרעיון שלך לעשות ליניארית לדעתי הוא טוב.
לגבי הדל פחמימה..איזה דיאטה אתה עושה? AD? קטונג'ית?.
בכלמקרה אני מקווה שאתה יודע מה אתה עושה ולא ליצן שפשוט מחליט לא לאכול פחמימות כי זה מרזה.
תעשה העמסות ותשמור על ירידה טובה לכל אורך הדרך
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
שבוע שבועיים?
הגזמת.
לפותח הפוסט
אתה לא צריך התקדמות מהירה בחיטוב,אתה צריך לא להיפצע וSS זאת תוכנית שאתה צריך לאכול כמו חזיר.תוותר על זה הפעם.
הרעיון שלך לעשות ליניארית לדעתי הוא טוב.
לגבי הדל פחמימה..איזה דיאטה אתה עושה? AD? קטונג'ית?.
בכלמקרה אני מקווה שאתה יודע מה אתה עושה ולא ליצן שפשוט מחליט לא לאכול פחמימות כי זה מרזה.
תעשה העמסות ותשמור על ירידה טובה לכל אורך הדרך
בהצלחה

אני עושה AD לאחר שניסיתי דיאטה רגילה ולא הייתי מרוצה מההתקדמות , ועשיתי תקופת ניסיון קצרה של דיאטת דלת פחמימות כדי לראות איך אני מגיב, לא ישר קפצתי על דל פחמימות כמו ילדה בת 2 😃
לגבי האימונים בליניארית שאני עושה פשוט לא נראה שיש מגרה את השריר מספיק וההתקדמות נורא איטית (2 ק''ג לשבוע לערך) אז אמרתי אולי נעבור לss
חשוב לציין שזו תוכנית האימונים הראשונה שלי ישר התחלתי מחיטוב , אף פעם לא עשיתי מסה (יש לי כבר מסת שריר יפה מלפני) .
החלטתי לעלות משקלים בתרגילים שהיה חסר לי משקל כמו דליפט (10 ק''ג) סקוואט (10) ובנץ (5) נראה את ההתקדמות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית