הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיבולת שריר ב SS

• פותח/ת השרשור CaKe
  • פורסם בתאריך

CaKe

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
21
63
0
שלום. אני חדש בתחום ורציתי להבין כמה דברים.
אני נמצא בתחום שדורש סיבולת שריר.
עכשיו,שמעתי שSS היא תוכנית מומלצת למתחילים והיא די מכילה הכל.
אך רציתי לדעת,האם אני אקבל ממנה סיבולת שריר ברמה טובה?
חבל לי לוותר על התוכנית הזאת,אז אני רוצה לדעת יותר על הסיבולת שריר שם.
אם משהו פה לא מובן,אני אסביר עוד פעם.

יום נעים לכולם.

• פותח/ת השרשור
סליחה על ההסבר הלא טוב שלי.

אני נמצא בתחום שצריכים בו הרבה סיבולת שריר. טוב,לא הרבה אבל צריך.
עכשיו,בדרך כלל לאימוני סיבולת שריר עושים הרבה חזרות (15). ובSS עושים 5.
אז אני שואל,האם בSS (שיש שם 5 חזרות) אני אקבל סיבולת שריר?
אני לא רוצה לעשות תוכנית של סיבולת שריר כי באימון SS אני אממש יותר את המטרות שלי ועוד דברים שאני צריך.

אומנויות לחימה.
בעיקרון,אחת הסיבות שצריך את הסיבולת שריר,זה כדי שתצליח לקיים קרבות הרבה זמן. ובקרבות הידיים שלך צריכות להיות כל הזמן למעלה.

נערך לאחרונה:
הערה:
הSS + אומנות לחימה זה לא משהו שמסתדר ביחד לדעתי
העליה במשקל תגרום לך לעלות בקטגוריות וככה להתמודד מול יריבים גדולים וגבוהים יותר,מה שיקשה עלייך בקרב

• פותח/ת השרשור
הערה:
הSS + אומנות לחימה זה לא משהו שמסתדר ביחד לדעתי
העליה במשקל תגרום לך לעלות בקטגוריות וככה להתמודד מול יריבים גדולים וגבוהים יותר,מה שיקשה עלייך בקרב

אני לא הולך לתחרויות ככה שזה לא מפריעה לי. (אין בזה תחרויות).
החיסרון היחיד שאני רואה בSS זה שאני אהיה תקופה עם אחוזי שומן גבוהים,ועם זה אני אוכל להסתדר אני חושב.

מה אתם אומרים?

הסיבולת שלך זה לא משהו שאתה אמור לדאוג לו כשאתה עושה תוכנית כמו SS. סיבה אחת היא שאתה בינתיים משתתף בספורט שלך שהוא ספציפי לך ועובד על מה שאתה צריך. הסיבה השניה היא שסיבולת זו תכונה שנרכשת יחסית מהר וגם הולכת לאיבוד יחסית מהר אם לא משתמשים בה.

• פותח/ת השרשור
הסיבולת שלך זה לא משהו שאתה אמור לדאוג לו כשאתה עושה תוכנית כמו SS. סיבה אחת היא שאתה בינתיים משתתף בספורט שלך שהוא ספציפי לך ועובד על מה שאתה צריך. הסיבה השניה היא שסיבולת זו תכונה שנרכשת יחסית מהר וגם הולכת לאיבוד יחסית מהר אם לא משתמשים בה.

אבל בSS מקבלים גם סיבולת שריר? כי המאמן שלי אמר פעם שהיה אצלו בן אדם שהרים כבד ולא יכל להחזיק הרבה זמן ידיים למעלה. (למרות שנראה לי שהוא סתם הגזים).
סליחה אם השאלה מפגרת.

אני לא הולך לתחרויות ככה שזה לא מפריעה לי. (אין בזה תחרויות).
החיסרון היחיד שאני רואה בSS זה שאני אהיה תקופה עם אחוזי שומן גבוהים,ועם זה אני אוכל להסתדר אני חושב.

מה אתם אומרים?
אה אוקיי הבנתי
ולגבי האחוז שומן
זה לא שתגיע ל25%
אתה תסתדר

אבל בSS מקבלים גם סיבולת שריר? כי המאמן שלי אמר פעם שהיה אצלו בן אדם שהרים כבד ולא יכל להחזיק הרבה זמן ידיים למעלה. (למרות שנראה לי שהוא סתם הגזים).
סליחה אם השאלה מפגרת.

אם תמשיך להתאמן בספורט שלך אתה לא תאבד את הסיבולת שלך.

• פותח/ת השרשור
אז אתה לא בכיוון.

בעיה. כי הסיבות שריר שלי די נמוכה אפשר להגיד,ואני רוצה שהיא תהיה לפחות סבירה פלוס/טובה.
מצד שני,אני רואה בSS הרבה יתרונות שימלאו חלק מהמטרות שלי.

יש הצעות,רעיונות?

אם מה שמדאיג אותך זה החזקת הידיים למעלה בזמן הקרב עם הזמן זה יסתדר בעצמו, גם באימונים וגם ע"י עבודה על שק או shadowboxing.
אימוני הכוח זה חלק חשוב אחר באימונים, ו-SS היא התוכנית האידיאלית לכך. תאכל ותישן מספיק ואין סיבה שלא תתאושש מהאימונים. בקשר להעלאה במשקל לא הייתי דואג כל עוד אתה לא הולך לעלות לא.ש גבוה במיוחד, ההבדל הוא ממש לא משמעותי.
הבעיה היחידה שעלולה להיווצר פה היא מה שבמבה אמר, כשאתה עולה במשקל אתה גם עולה קטגוריית משקל ואתה עלול ליפול מול מישהו הרבה יותר גדול וחטוב ממך (כשלך יש כמה קילוגרמים עודפים מהמשקל שתעלה). אבל כל עוד אתה לא מתחרה זה לא רלוונטי.

בעיה. כי הסיבות שריר שלי די נמוכה אפשר להגיד,ואני רוצה שהיא תהיה לפחות סבירה פלוס/טובה.
מצד שני,אני רואה בSS הרבה יתרונות שימלאו חלק מהמטרות שלי.

יש הצעות,רעיונות?

כן, תעשה את התוכנית. אחרי זה תדאג לסיבולת שלך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה לכם!
נראה לי אני אלך על התוכנית הזו.

עכשיו מה שאני צריך לעשות זה לשכנע את המאמן שלי (שהוא גם מאמן בחד"כ),ואני בטוח שזה לא אהיה קל 😛.

שוב,תודה רבה ענקית לכולם!

וCobb אתה מתאמן גם באיזושהי אומנות לחימה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית