עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש דברים מאד מוזרים בלחיצה של דייב טייט. הישבן שלו לא ממש נוגע בספסל, התנועה של המוט רחוקה מלהיות אנכית (יותר אלכסונית מאנכית), והאחיזה שלו פתוחה מה שמביא לשבירה של מפרק כף היד - פוטנציאל לדלקות. במבה, ככה אתה לוחץ? יש לך קישור לסרטון שלך שלא בשיא של RM1, כלומר עם הקפדה על טכניקה?תנסה אבל לראות את זה (יש פה גם שתסביר לחברים שלך איך להגיש לך,וגם יתן לך טיפ או 2) ברמת העיקרון זה בסדר .
יש דברים מאד מוזרים בלחיצה של דייב טייט. הישבן שלו לא ממש נוגע בספסל, התנועה של המוט רחוקה מלהיות אנכית (יותר אלכסונית מאנכית), והאחיזה שלו פתוחה מה שמביא לשבירה של מפרק כף היד - פוטנציאל לדלקות. במבה, ככה אתה לוחץ? יש לך קישור לסרטון שלך שלא בשיא של RM1, כלומר עם הקפדה על טכניקה?
לא שאלתי כמה, אני יודע שיש לך משקלים עצבניים, שאלתי אם יש סרטון שהוא לא ל-RM1, כדי לראות טכניקה 😃בשיאי לחצתי 145 ל1 עם פאוס
ה148 היה ניסיון ולא הורדתי את המוט כי אמרתי שאני יעלה אותו בכל מחיר
ועדיף לך להקשיב לדייב טייט,זה לא סתם בן אדם מהרחוב או מדריך מווינגייט,והתחת שלו כן נוגע
לא יודע, זה לא מתלבש לי. כשאני מנסה, אני מרים פחות ומתעייף מהר יותר. אני יודע שאנשים דווקא מרימים כך יותר, ואני לא מבין איך.ככה בדיוק צריך ללחוץ.
היד שלו ככה רק בשביל ההדגמה, לוחצים באחיזה סגורה.
לא שאלתי כמה, אני יודע שיש לך משקלים עצבניים, שאלתי אם יש סרטון שהוא לא ל-RM1, כדי לראות טכניקה 😃
לא יודע, זה לא מתלבש לי. כשאני מנסה, אני מרים פחות ומתעייף מהר יותר. אני יודע שאנשים דווקא מרימים כך יותר, ואני לא מבין איך.