הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט,בנץ',דדליפט

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
נתונים :
משקל : 76
גובה : 1.78

LB SQUAT
סט 1

סט 2

סט 3 (חזרה אחת)

סט 4

BP
סט 1

DL
סט 1

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט:
העומק גבולי, תירד עוד טיפה. ואם איזה נעליים אתה? אתה צריך נעל שטוחה.

בדדליפט:
למה סומו? תעבור לקלאסי אם אין לך איזה תירוץ מדהים

• פותח/ת השרשור
בסקוואט:
העומק גבולי, תירד עוד טיפה. ואם איזה נעליים אתה? אתה צריך נעל שטוחה.
יש לי נעליים שטוחות, אין הבדל. בקשר לעומק, יש בזה משהו.. אבל אני שובר מקביל.

בקשר לדדליפט, אני לא מצליח דדליפט קלאסי.. Thor מהפורום ניסה לתקן את זה והוא לא הצליח.. יש לי עם זה בעיה :/

מה עם הטכניקה בבנץ'?

נערך לאחרונה:
בבנץ' אתה לוחץ באלכסון - זה נראה שאתה מוריד את המוט בצורה ישרה ואז מזיז אותו כדי שיגע בנקודה מסויימת בחזה שלך ואז בעלייה אתה מזיז אות ובאלכסון, וזה נראה שהרגליים שלך לא מקובעות.

בקשר לדדליפט, אני לא מצליח דדליפט קלאסי.. Thor מהפורום ניסה לתקן את זה והוא לא הצליח.. יש לי עם זה בעיה :/
למה? זה נראה בסדר גמור בסומו, מה כבר הבעיה ברגיל?

---------- התגובה התווספה ב 12:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:03 ----------

בבנץ' אתה לוחץ באלכסון - זה נראה שאתה מוריד את המוט בצורה ישרה ואז מזיז אותו כדי שיגע בנקודה מסויימת בחזה שלך ואז בעלייה אתה מזיז אות ובאלכסון.
נכון מאד

יש לי נעליים שטוחות, אין הבדל. בקשר לעומק, יש בזה משהו.. אבל אני שובר מקביל.

מה עם הטכניקה בבנץ'?

כדי לך ללמוד קלאסי, פשוט תנסה תעבור על הדגשים ושוב תנסה....

• פותח/ת השרשור
בבנץ' אתה לוחץ באלכסון - זה נראה שאתה מוריד את המוט בצורה ישרה ואז מזיז אותו כדי שיגע בנקודה מסויימת בחזה שלך ואז בעלייה אתה מזיז אות ובאלכסון, וזה נראה שהרגליים שלך לא מקובעות.
אוקיי, אנסה לסדר את זה. תודה!
למה? זה נראה בסדר גמור בסומו, מה כבר הבעיה ברגיל?

---------- התגובה התווספה ב 12:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:03 ----------

נכון מאד
אם זה הולך טוב עם סומו זה כמעט אותו דבר כמו הקלאסי, ניסיתי במשך מס' חודשים ללמוד את הקלאסי ולא הצלחתי, הגב עגול..
כדי לך ללמוד קלאסי, פשוט תנסה תעבור על הדגשים ושוב תנסה....
עזוב, כבר התייאשתי לנסות לשמור על גב ישר והגב פשוט עגול כל הזמן.. בסומו דדליפט יש לי יותר רווח ברגליים ואני יכול ליישר ולקווץ את הגב בקלות וזה ממש נוח.

זה נראה לא רע פרט לעוד קצת עומק כמו שאמרו לך, והנעליים, זה ממש לא נעליים לסוואט, ותאמין לי אני יודע, התאמנתי כמו מפגר עם נייקי תקופה ארוכה, בסוף החלפתי לאדידס עם סולייה שטוחה, וההבדל משמעותי.

• פותח/ת השרשור
זה נראה לא רע פרט לעוד קצת עומק כמו שאמרו לך, והנעליים, זה ממש לא נעליים לסוואט, ותאמין לי אני יודע, התאמנתי כמו מפגר עם נייקי תקופה ארוכה, בסוף החלפתי לאדידס עם סולייה שטוחה, וההבדל משמעותי.
אוקיי, יש לי כרגע בעיה עם הנעליים כי האול סטאר פשוט לא נוחות, הם קטנות עליי..
אני אצטרך להזמין נעליים חדשות של POWER LIFTING או להחליף נעליים במיוחד בשביל סקווואט באימון וזה מעצבן..
תודה רבה לכולם! מחר עוד אימון בראבק, אעלה לאשכול הזה את הסרטונים..

אוקיי, יש לי כרגע בעיה עם הנעליים כי האול סטאר פשוט לא נוחות, הם קטנות עליי..
אני אצטרך להזמין נעליים חדשות של POWER LIFTING או להחליף נעליים במיוחד בשביל סקווואט באימון וזה מעצבן..
תודה רבה לכולם! מחר עוד אימון בראבק, אעלה לאשכול הזה את הסרטונים..

אתה יכול לקנות כל נעליים שטוחות, אני משתמש באייסיקס עם סולייה שטוחה כי אולסטארס צרות לי, עובד מצויין...

מקסימום תוריד את הנעליים בדיוק לפני הסט(רק תשים לב שאין אף אחד בסביבה, כי זה עלול לגרום לבעיות שלא לדבר שיש שם כמה אנשים מפגרים שיכולים עוד לפצוע אותך, קלוש, אבל אפשרי), ואז אחרי הסט תלביש.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקנות כל נעליים שטוחות, אני משתמש באייסיקס עם סולייה שטוחה כי אולסטארס צרות לי, עובד מצויין...
או שאני אוריד את הנעליים ויעשה בלי או שאני אשתמש באול סטארס עדיף..
מקסימום תוריד את הנעליים בדיוק לפני הסט(רק תשים לב שאין אף אחד בסביבה, כי זה עלול לגרום לבעיות שלא לדבר שיש שם כמה אנשים מפגרים שיכולים עוד לפצוע אותך, קלוש, אבל אפשרי), ואז אחרי הסט תלביש.
אין בעיה, תודה!
עוד דבר, מתי אתה מגיע מחר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית