הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי גיינר וקלוריות

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
שלום לכולם וצהריים טובים.

קודם כול אני בן 19 משקל 62 ק"ג וגובה 1.65

אני השתמשתי עד עכשיו (חודש בערך) באבקת חלבון דימייטיז (ELITE) ועכשיו אני רואה קצת תוצאות

אבל בתפריט שלי יש אוכל בריא הכוונה בלי הרבה שומנים או טיגונים (מלבד חזה עוף שאני כול יום מטגן)

ובדקתי את הערך הקלורי שלי ליום ונדהמתי לגלות שאני בממוצע כול יום מכניס 1200 קלוריות מקסימום 1500 קלוריות...

והבנתי שכמה שיותר קלוריות מכניסים לגוף אז האימונים נעשים יותר ויותר קשים (מבחינת הרמת משקל)

והתייעצתי עם כמה אנשים והם המליצו לי שאני יקח גיינר במקום אבקת חלבון..

והגיינר הכי טוב שראיתי זה של חברת דימייטיז וקוראים לו סופר מאס, ויש לחברה הזאתי עוד גיינר אבל קוראים לו סופר עלית וההבדל ביניהם הוא בין 50-60 שקל..ומה ההבדל בין הגיינרים האלה?

מה אתם אומרים לגבי מה שרשמתי?

ואל תגידו לי לאכול הרבה אוכל כי אני לא בן אדם שאוכל יותר מדי..

ומה לגבי הגינרים איזה הכי טוב? וכמה לפי הנתונים שרשמתי,כמה קלוריות אני בערך צריך לאכול כול יום..?

לא מכיר אותם, אבל תסתכל על הערך הקלורי של כל אחד מהם ותראה מה מתאים לך יותר לתוספת היומית. תסתכל גם על הרכב הפחמימות.

לא כל כך מובן מה המטרה שלך.
"והבנתי שכמה שיותר קלוריות מכניסים לגוף אז האימונים נעשים יותר ויותר קשים (מבחינת הרמת משקל)"
זה די שטויות אחי.. אתה צריך אנרגיה כדי להתאמן ולבנות שריר..
תפרסם את המטרה שלך, את תוכנית האימונים שלך ואת התפריט שלך והחבר'ה פה יוכלו יותר לעזור.
😃

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא מסה,

והתכוונתי שאם אתה מכניס יותר קלוריות לגוף אז מבחינת הרמת משקל זה יהיה יותר קל מאימון לאימון..

והתפריט שלי הולך ככה (הוא לא קבוע)

בוקר - טוסט בלחם (2 פרוסות) וסלט

צהריים- תאמת זה לפעמים פתיתים,מקרונים,אורז,קוסקוס אבל אני לוקח 150 גרם+תפוח אדמה בתנור 100 גרם+סלט 100 גרם (הכול תלוי באוכל שמביאים בצבא)

לפני אימון תפוח אדמה אפוי בתנור(100 גרם) ושניצלונים או עוף (50 גרם)

אחרי אימון שזה כבר ארוחת ערב חזה עוף 100 גרם ופיתה וסלט 150 גרם...

וזה בערך התפריט שלי כול יום..

שתתחיל לאכול כמו בן אדם
הגיינר זה לא מה שיביא לך תוצאות, תהיה בטוח.
1500 קלוריות זה כלום!!!! או שלא חישבת טוב או שאתה ממש שחיף
תבדוק במחשבון BMR כמה קלוריות אתה שורף ביום, תכפיל ב 1.2 ותוסיף לזה מינימום 300 קלוריות

אתה מתאמן?

אתה באמת לא אוכל מספיק בשביל מסה..
הגיינר יכול לעזור לך להשלים ערכים במידה ואתה באמת לא יכול להגיע לכמות הקלוריות שאתה צריך.
בכל אופן 1500 קלוריות זה באמת כלום!

---------- התגובה התווספה ב 17:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:32 ----------

תתחיל לקרוא את המאמרים באתר, יעשה לך קצת סדר.

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע ש1500 קלוריות זה כלום אני צריך להכניס לגוף 2500 קלוריות+

ולגבי המחשבון אני לא מבין אותו מה צריך לעשות שם?

חסר לך המון חלבון בתפריט..
תוסיף איזה קופסא או שתיים של טונה וגם קוטג' ובייצים..
תקנה את הגיינר פרפקט 3000 או סיריוס מקס
יתאים לך מאוד

• פותח/ת השרשור
אני לוקח אבקת חלבון ככה שחלבון לא חסר אבל קלוריות כן

מה ההבדל בין הגיינרים שציינתי למעלה?

ושמעתם על הגיינר החדש הזה הארד מאס גיינר שאומרים הוא להיט..

גיינר לעצלנים בלבד
אתה אוכל 1500 ביום מה אתה בדיאטה?!
המטרה שלך זה מאסה תתחיל לאכול באמת שלהגיע ל1500 זה כ"כ לא בעיה אתה יכול להגיע לזה בארוחה אחת.
חבל על הכסף שתשקיע בגיינר במילא זה דבר יקר,אתה אוהב לזרוק כסף?
תבנה גיינר ביתי עם חלב אבקת חלבון סוכר בננות וש"ש אם תרצה.
ותקרא את המדריך הבא
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

ולמה דווקא לא דברים "מטוגנים" במאסה ורק דברים "בריאים" כיביכול (למרות שהמון דברים היום לא בריאים כמו פעם)
יש מאמר בפורטל שמראה שקלוריה זו קלוריה,אתה תתפתח אותו דבר אם תכניס 4K מצ'יפס או מש"ש כל עוד שמרת על כמות חלבון טובה

שיהיה בהצלחה

נ.ב
באיזה תוכנית אתה עובד בכלל?

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אני חייב גיינר בגלל שאני מוגבל קצת באוכל,

ואיזה גיינרים יותר טובים: כולם של חברת דימייטיז סופר מאס או מאס אלית? איזה יותר טוב?

אל תעלב אבל אתה נראה לי סיפור קלאסי של אחד שחושב שעם הוא יקח תוספים הוא עולה לבמה אחרי שבועיים.
בקיצור אם אתה בצבא אז היתרון שלך כרגע זה שאתה במסה לעומת חיטוב ששם אתה צריך לאכול דברים ספציפים ולחשב כל דבר.
תנצל את העובדה שאתה במסה אתה מכיר מה מגישים לכם כל יום בערך בארוחה תדע מה לקחת
http://www.goleango.com/מחשבון קלוריות.php
תלמד כל דבר מה מכניס וכמה.
בהצלחה ואל תתעסק בשטויות , אה כן אל תשכח להתאמן חזק 😉

עובד על תוכנית AB ומה זה ש"ש שאתה רושם?

כמו שכתבו לך
שיבולת שועל
חבל על הכסף שלך שוב אני חוזר
אתה יכול לרשום את התוכנית? נראה לי אם אתה לא נפצע ממנה באכילת 1.5K ביום משהו בה מאוד לא עצים

מציע לך לקרוא את המדריך שהבאתי לך

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות

ומה לגבי הגיינר HARD MASS GAINER הוא ניראה לכם טוב?יש תוצאות?חברה טובה?

אם אתה בחור שבאמת מתקשה לאכול הרבה, מאלו שממש היו נותנים הכל כדי לעלות עוד קילו- אז יש לך שתי אפשריות:
1. תתחיל לאכול בנאדם זה כיף וטעים ובלי זה אתה לא תגדל!!
2. קח גיינר שיש בו המון קלוריות (יקר כמו שציינו פה כבר) הייתי ממליץ לך על PRO GAINER שזה גיינר אם איזה 1500 קלוריות במנה נראה לי יסדר לך את המאזן הקלורי למאסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית