הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגבי מינון טסטוסטרון...

golan37

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
מתחיל סייקל שני מחר
קניתי 2 בקבוקים של טסט של חברה בשם incavet farmacia-lab
על הבקבוק מצויין 300mg/ml
השאלה שלי היא כמה צריך למלות את המזרק כדי להגיע לכמות הנכונה (פעם קודמת עשיתי 250מיליגרם פעמיים בשבוע
השאלה אם במזרק צריך למלות 1cc או 2cc כפי שהבחור שמכר לי אמר לי... לפי דעתי הוא טעה וזה אמור להיות 1cc כפול פעמיים בשבוע ולא 2cc כפול פעמיים בשבוע.
בבקשה תגובה. לא רוצה לעשות טעות במינון

2 cc עד כמה שידוע לי ואל תתפוס אותי במילה שאל פה את החבר'ה שמבינים שווה ערך ל-300 מג לגביי incavet זה חרא של חומר עם תוצאות חרא שמיוצר בפרו בתוך אסלה של שירותים בטח ובטח מלא מתכות רעילות אני אישית עצה ידידותית כאחד שנגע בזבל הזה מציע לך ללמוד לפני שאתה מזריק שטויות לגוף ועושה לעצמך נזקים ללא תוצאות 300 מג מהחומר הזה בקושי מזיז אין בו חומר פעיל בכלל בקיצור זרוק תאינקה לפח עדיף תאמין לי

מתחיל סייקל שני מחר
קניתי 2 בקבוקים של טסט של חברה בשם incavet farmacia-lab
על הבקבוק מצויין 300mg/ml
השאלה שלי היא כמה צריך למלות את המזרק כדי להגיע לכמות הנכונה (פעם קודמת עשיתי 250מיליגרם פעמיים בשבוע
השאלה אם במזרק צריך למלות 1cc או 2cc כפי שהבחור שמכר לי אמר לי... לפי דעתי הוא טעה וזה אמור להיות 1cc כפול פעמיים בשבוע ולא 2cc כפול פעמיים בשבוע.
בבקשה תגובה. לא רוצה לעשות טעות במינון
אם רשום על הויאלים 300mg/ml זה אומר שבכל ml=cc יש 300 מ"ג טסט.
אז פעמיים בשבוע 1cc כל פעם.
או שמה שרשום על הוויאל זה טעות, אני עוד אל שמעתי\ניתקלתי בדבר כזה.

1CC=300mg חחח כל פעם אותו סיפור אנשים נכנסים לסייקל בלי לדעת מה הם עושים "בחור שקניתי ממנו אמר לי 2
CC זה נכון או שאני צריך רק 1CC" חליק אנשים מתי תלמדו לא לעשות שטויות

עצה שלי תתרחק מדברים שאתה לא מכיר .
מחזק בעשר סימני קריאה!!!!!!
אנשים די עם השטויות,שאתם קונים חומר תהיו בטוחים שאתם קונים מהבנאדם הנכון ולדעת בדיוק איך להשתמש בו..זה ימנע הרבה נזקים והרבה כאב ראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית