הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חוות דעת על קראטין 1MR

Adrenol8

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
54
49
0
קניתי את ה הקופסה הקטנה של ה10 הגשות... כרגע חזרתי מאימון וסיימתי אותה ואני חייב להגיד WOW... לא רואה את הג'ק והNOEXPLODE, ממש בליגה אחרת..

ממליץ בחום! 🤩

קלינה,לדעתך הmr1 למתאמן ותיק שהוא טבעי..זה ה-preworkout הכי חזק שיש בשוק?כי באמת אני לוקח 2 סקופים של ג'ק זה כן עושה את העבודה בתחילת האימון אבל לאחר מכן כאילו לא מרגישים אותו כבר.

קלינה,לדעתך הmr1 למתאמן ותיק שהוא טבעי..זה ה-preworkout הכי חזק שיש בשוק?כי באמת אני לוקח 2 סקופים של ג'ק זה כן עושה את העבודה בתחילת האימון אבל לאחר מכן כאילו לא מרגישים אותו כבר.

הכי חזק- לא אומר יותר טוב.הכי חזק שנסיתי- WHITE FLOOD,אבל ויתרתי עליו,לא נח.הרגשה תודנית וטעם של קיא.

יאללה אני מזמין 2 קופסאות,תודה קלינה אתה מספר 1.ולגבי ה white flood חבר אמר לי שזה ממש מגעיל אני יוותר עליו.

• פותח/ת השרשור
הכי חזק- לא אומר יותר טוב.הכי חזק שנסיתי- WHITE FLOOD,אבל ויתרתי עליו,לא נח.הרגשה תודנית וטעם של קיא.

איזה טעם ניסית בWF? הישן אכן טעם של קיא אבל מעניין אותי איך האבטיח..

אגב ניסית ג'אגרנאוט? שמעתי שהוא גם עומד עם החזקים.

תוסף ליגה ללפני האימון - פורמולה איכותיית
טעם אבטיח קטלני !

---------- התגובה התווספה ב 20:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:40 ----------

מה עם HEMO RAGE Black Ultra מישהו ניסה?

אל תחשוב על זה אפילו גבר !!
לא שווה אפילו 10 אגורות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית