הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החברה יכולה לנעול אייפון אחרי שהוציאו ממנו את הסים?

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
לחבר העלימו את האייפון בעבודה כשהשאיר אותו ללא השגחה.
מתקשר-כבוי.
ככל הנראה הוציאו את הסים.
אם הוא פונה לאורנג׳ ומדווח על גניבה, הם יכולים לאתר/לנעול את המכשיר כשהסים שלהם כבר לא נמצא בו?

• פותח/ת השרשור
והם יכולים לעזור לו באיתור המכשיר איכשהו?
או שהמקרה אבוד?

יכולה לנעול מרחוק. יכולה גם לעזור באיתור, אבל לא תעשה את זה בלי צו בית משפט. אם הוא הפעיל בטלפון את פונקיית where's my iphone הוא יכול לנסות לאתר אותו דרך האתר של אפל (זה פועל רק אם ה-wifi מופעל ומחובר).

• פותח/ת השרשור
היה לי את זה באייפון שלי (ז"ל) שכשגנבו אותו ראיתי איפה הוא בדיוק,הלכתי עם זה אפילו למשטרה(הבאתי צילומי מסך) והם לא עשו עם זה כלום,פשוט שום דבר.
הוא היה לי בן שבוע כשנגנב!
הבעיה בתוכנה הזאת,זה שאם עושים איפוס כללי למכשיר-היא הולכת יחד עם כל המידע.

בכל אופן תודה רבה לכם על העזרה!

נכון, זה חרא גדול ומקסימום טוב לאתר את המכשיר בבית. אתה הרי לא תלך עם נבוט למי שגנב לך, והמשטרה לא תזיז את התחת בשביל הטלפון שלך.

נכון, זה חרא גדול ומקסימום טוב לאתר את המכשיר בבית. אתה הרי לא תלך עם נבוט למי שגנב לך, והמשטרה לא תזיז את התחת בשביל הטלפון שלך.
למה לא?
לא הייתי מוותר עליו, במיוחד אם מי שגנב אותו לא גר בשטחים או משהו כזה.

מי כבר יכול לצאת לי?
חוץ מזה אפשר לברר דיי טוב מי יצא לי לפי הכתובת שבה האייפון נמצא בלילה.

נערך לאחרונה:
ואם אני עם עוד 4 עבריינים והוא ישחק אותה רמבו? זה בדיוק 50\50 לכאן או לכאן (למרות שאם הוא גנב זה אומר עליו משו אבל בסדר..)

אני לא בא וצועק "צא החוצה תביא תאייפון שלי" אתה יודע...

אפשר לברר מי גר שם לפי הכתובת, ואפשר לראות את הבית ולהשיג מידע עליו ובמה הוא עובד בדרך כלל.
אפילו אפשר לדפוק בדלת ולשאול אם סאם בבית ואז להגיד אופס סליחה כדי לראות איך הדיירים והבית נראים.

בקיצור אם זה האייפון שלך והוא חשוב לך אתה תברר, ואם זה ילד בן 14 או עולה חדש או סתם מישהו שאתה יכול לקבל ממנו את המכשיר בדרך כלשהי אתה תקבל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ואם אני עם עוד 4 עבריינים והוא ישחק אותה רמבו? זה בדיוק 50\50 לכאן או לכאן (למרות שאם הוא גנב זה אומר עליו משו אבל בסדר..)

אני לא בא וצועק "צא החוצה תביא תאייפון שלי" אתה יודע...

אפשר לברר מי גר שם לפי הכתובת, ואפשר לראות את הבית ולהשיג מידע עליו ובמה הוא עובד בדרך כלל.
אפילו אפשר לדפוק בדלת ולשאול אם סאם בבית ואז להגיד אופס סליחה כדי לראות איך הדיירים והבית נראים.

בקיצור אם זה האייפון שלך והוא חשוב לך אתה תברר, ואם זה ילד בן 14 או עולה חדש או סתם מישהו שאתה יכול לקבל ממנו את המכשיר בדרך כלשהי אתה תקבל.

אוקי, בהודעה זו אנפץ לך את החלום.
נגנב לי האייפון בתחילת השנה והתוכנה הייתה מותקנת עליו, והראתה לי כמה פעמים איפה הוא נמצא.
אבל יש כמה בעיות:
-זה מראה נקודה על המפה(המקום שממנו הגנב מתחבר לאינטרנט) ולא יתר מזה.
ז״א שאם הוא גר בבניין 7 קומות אין לך ממש מה לעשות עם זה, לך תדע איפה נמצא האייפון!
-הסיבה השניה שמטשטשת את הראשונה עוד יותר היא שהתוכנה לא מדוייקת, או במילים אחרות יכולה לסטות כמה מטרים מהנקודה המדוייקת שבה המכשיר נמצא, ופתאום אתה יכול לראות על המפה שהוא נמצא פעם איפה שהוא באמת ופעם בבניין ליד.

עכשיו תאר מצב ששניהם בעלי שבע קומות או יותר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
התבכיינתי?
המקרה שבגללו נפתח הנושא קרה לחבר, ומה שרשמתי בהודעה האחרונה קרה לי.
אף אחד לא ממש יכל לעזור לי בזמנו.
גם לא המשטרה גשהצגתי להם צילומי לווין.

יכולה לנעול מרחוק. יכולה גם לעזור באיתור, אבל לא תעשה את זה בלי צו בית משפט. אם הוא הפעיל בטלפון את פונקיית where's my iphone הוא יכול לנסות לאתר אותו דרך האתר של אפל (זה פועל רק אם ה-wifi מופעל ומחובר).

יש איזה סיבה שאפל לא עשתה אפשרות למצוא את האייפון עם הGPS? זה דפוק שזה רק אם הWIFI מחובר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית