סרטון סקוואט 145K ל73K משקל גוף

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

התקשרו אליי בדיוק בחזרה השלישית אז הוידאו נחתך באמצע.. בכל מקרה זה PR לשליישיה בתוכנית של ביל סטאר, אימון הבא אני אמור לעשות עם זה חמישייה. :🙁

אגב, תראו את טר1לני ברקע מחזיק משקולת כאילו זה חטיף 👑

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אתה גולש קדימה ככל שאתה מתקדם בחזרות. אני יודע שזה PR והכל, אבל תשים לב לזה כי זה מחרבש לך את התנועה.
שמע, אני לא רוצה להיות חכמולוג או משהו אבל לדעתי זה בגלל שאני מוציא את הברכיים החוצה. אני לוקח את התחת אחורה עד שאני לא יכול לקחת יותר, מוציא את הברכיים לצדדים כמה שיותר. מה עוד אני אמור לעשות כדי שהן לא יתקדמו כמו שאתה אומר.. אגב, גם לריפטו זה קורה:

שם לב שאצלו הברכיים גולשות גם כן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
א) אצלו זה לא קורה.

ב) גם אם נניח שאצלו זה כן קורה, איך זה מצדיק משהו?

ג) זה נובע מזה שאתה לא יודע להתיישב כמו שצריך.

אבל שים לב שהמוט אצלך לא הולך בקו ישר - אתה מתחיל לרדת ואז נוטה קדימה ככל שהסטים מתקדמים. בחזרה השנייה כבר התנדנדת בתחתית, בחזרה האחרונה נראה שאתה פשוט מתיישב על הברכיים.

• פותח/ת השרשור
א) אצלו זה לא קורה.

ב) גם אם נניח שאצלו זה כן קורה, איך זה מצדיק משהו?

ג) זה נובע מזה שאתה לא יודע להתיישב כמו שצריך.

זה ריפטו, אם אצלו זה קורה אז זה בסדר 😉
ועכשיו ברצינות, איך מתיישבים כמו שצריך? מה אני עושה לא נכון.

אבל שים לב שהמוט אצלך לא הולך בקו ישר - אתה מתחיל לרדת ואז נוטה קדימה ככל שהסטים מתקדמים. בחזרה השנייה כבר התנדנדת בתחתית, בחזרה האחרונה נראה שאתה פשוט מתיישב על הברכיים.
אני לא ממש רואה איך המוט לא נע בקו ישר, אולי טיפה בחזרה השלישית כי הייתי חסר כוח, אבל אני אסכים איתך בגלל שיש לך יותר ניסיון משלי.
איך אני מתקן את זה?

אני לא ממש רואה איך המוט לא נע בקו ישר, אולי טיפה בחזרה השלישית כי הייתי חסר כוח, אבל אני אסכים איתך בגלל שיש לך יותר ניסיון משלי.
איך אני מתקן את זה?

פשוט תשים לב שאתה מוציא ברכיים, מתיישב אחורה ומחזיק גב, זה הכל. ואם אתה רואה שזה חוזר שוב, תוריד משקל ותתקן את זה.

אתה לומד לשלוח את הברכיים קדימה בשליש הראשון של התנועה ואחר כך להתיישב אחורה. אימונים באינטרנט זה דבר בעייתי. תקרא את הספר.

• פותח/ת השרשור
פשוט תשים לב שאתה מוציא ברכיים, מתיישב אחורה ומחזיק גב, זה הכל. ואם אתה רואה שזה חוזר שוב, תוריד משקל ותתקן את זה.
אתה לומד לשלוח את הברכיים קדימה בשליש הראשון של התנועה ואחר כך להתיישב אחורה. אימונים באינטרנט זה דבר בעייתי. תקרא את הספר.
אז בעצם אני צריך להשקיע 100% של ריכוז על ההתחלה של הסט כדי למשוך את התחת אחורה ואת הברכיים החוצה כדי לא לגלוש..
אגב, קראתי את הספר, ראיתי את הDVD, אני מתאמן עם עידן ורמי והם אף פעם לא שמו לב לזה.

אז בעצם אני צריך להשקיע 100% של ריכוז על ההתחלה של הסט כדי למשוך את התחת אחורה ואת הברכיים החוצה כדי לא לגלוש..
אגב, קראתי את הספר, ראיתי את הDVD, אני מתאמן עם עידן ורמי והם אף פעם לא שמו לב לזה.

אתה צריך "לתפוס" את זה. קשה אמנם לשמור על כל החרא הזה כשכל הנורות האדומות במוח דולקות ומצפצפות, אבל זה די הכרחי.

כן, כל חזרה של סקוואט דורשת 100% ריכוז.

מאמנים הם לא יהיו. הם כרגע בשלב שבו הם עסוקים לרדוף אחרי המשקל בלי לשים לב לכלום.

עומק בסקוואט זה אחד השלבים האחרונים בלימוד הסקוואט
אם אין את התנועה הנכונה ושמירה על מנח גוף תקין זה לא משנה שהתחת שלך מגרד את הרצפה

וכרגיל, ילדי חבורת הזבל מסתכלים על הפרט הכי לא חשוב בסקוואט הזה.

ותעשה רבעים, coldfire אמר שהעומק זה הפרט הכי לא חשוב בסקוואט.

אולי ככה יהיה יותר קל למוח הקטן שלך להבין שיש סדר עדיפויות כשמלמדים סקוואט. אני יודע שאצלכם נהנים לאונן על ס"מ לפה ס"מ לשם (בכל זאת, סנטימטר זה ארוך מאוד), אבל נסה אולי ללמד כמה אנשים לעשות סקוואט לפני שאתה מדבר.

מי החליט בדיוק שבביקורת צריך להודיע רק על הפרט הכי חשוב ולא על דברים אחרים?

קבל תיקון:

ותעשה רבעים, coldfire אמר שהעומק זה הפרט הכי לא חשוב בסקוואט הזה.

מי החליט בדיוק שבביקורת צריך להודיע רק על הפרט הכי חשוב ולא על דברים אחרים?

קבל תיקון:

ותעשה רבעים, coldfire אמר שהעומק זה הפרט הכי לא חשוב בסקוואט הזה.

אין לך על מה להודיע כי אתה לא רואה בבירור את העומק, וזה ממש לא משנה במקרה הזה.

יכולת הסקת המסקנות שלך מדהימה פשוט. אפשר לדעת מי מחברי הפורום לימד אותך (יש לי כמה מועמדים שאני יכול לחשוב עליהם)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית