עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע, אני לא רוצה להיות חכמולוג או משהו אבל לדעתי זה בגלל שאני מוציא את הברכיים החוצה. אני לוקח את התחת אחורה עד שאני לא יכול לקחת יותר, מוציא את הברכיים לצדדים כמה שיותר. מה עוד אני אמור לעשות כדי שהן לא יתקדמו כמו שאתה אומר.. אגב, גם לריפטו זה קורה:אתה גולש קדימה ככל שאתה מתקדם בחזרות. אני יודע שזה PR והכל, אבל תשים לב לזה כי זה מחרבש לך את התנועה.
זה נראה גבולי מהצילום, תצלם פעם הבאה מיותר קרוב ותעיף את הפלטות שמסתירות.
סה"כ יפה.
א) אצלו זה לא קורה.
ב) גם אם נניח שאצלו זה כן קורה, איך זה מצדיק משהו?
ג) זה נובע מזה שאתה לא יודע להתיישב כמו שצריך.
אני לא ממש רואה איך המוט לא נע בקו ישר, אולי טיפה בחזרה השלישית כי הייתי חסר כוח, אבל אני אסכים איתך בגלל שיש לך יותר ניסיון משלי.אבל שים לב שהמוט אצלך לא הולך בקו ישר - אתה מתחיל לרדת ואז נוטה קדימה ככל שהסטים מתקדמים. בחזרה השנייה כבר התנדנדת בתחתית, בחזרה האחרונה נראה שאתה פשוט מתיישב על הברכיים.
אני לא ממש רואה איך המוט לא נע בקו ישר, אולי טיפה בחזרה השלישית כי הייתי חסר כוח, אבל אני אסכים איתך בגלל שיש לך יותר ניסיון משלי.
איך אני מתקן את זה?
פשוט תשים לב שאתה מוציא ברכיים, מתיישב אחורה ומחזיק גב, זה הכל. ואם אתה רואה שזה חוזר שוב, תוריד משקל ותתקן את זה.
אז בעצם אני צריך להשקיע 100% של ריכוז על ההתחלה של הסט כדי למשוך את התחת אחורה ואת הברכיים החוצה כדי לא לגלוש..אתה לומד לשלוח את הברכיים קדימה בשליש הראשון של התנועה ואחר כך להתיישב אחורה. אימונים באינטרנט זה דבר בעייתי. תקרא את הספר.
אז בעצם אני צריך להשקיע 100% של ריכוז על ההתחלה של הסט כדי למשוך את התחת אחורה ואת הברכיים החוצה כדי לא לגלוש..
אגב, קראתי את הספר, ראיתי את הDVD, אני מתאמן עם עידן ורמי והם אף פעם לא שמו לב לזה.
וכרגיל, ילדי חבורת הזבל מסתכלים על הפרט הכי לא חשוב בסקוואט הזה.
ותעשה רבעים, coldfire אמר שהעומק זה הפרט הכי לא חשוב בסקוואט.
מי החליט בדיוק שבביקורת צריך להודיע רק על הפרט הכי חשוב ולא על דברים אחרים?
קבל תיקון:
ותעשה רבעים, coldfire אמר שהעומק זה הפרט הכי לא חשוב בסקוואט הזה.