סרטון סקוואט 145K ל73K משקל גוף

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

התקשרו אליי בדיוק בחזרה השלישית אז הוידאו נחתך באמצע.. בכל מקרה זה PR לשליישיה בתוכנית של ביל סטאר, אימון הבא אני אמור לעשות עם זה חמישייה. :🙁

אגב, תראו את טר1לני ברקע מחזיק משקולת כאילו זה חטיף 👑

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
חח חיכיתי שתסיימו עם הויכוח 😛

כן, כל חזרה של סקוואט דורשת 100% ריכוז.

מאמנים הם לא יהיו. הם כרגע בשלב שבו הם עסוקים לרדוף אחרי המשקל בלי לשים לב לכלום.
אומנם מאמנים הם לא יהיו אבל הם יודעים איך סקוואט טוב צריך להראות.

אגב, העובדה ששברתי מקביל או לא, לא משנה פה כי הכלוב לא נותן לי לרדת יותר מזה ככה שאני צריך להסתפק בעומק הזה.

בכל מקרה אני אעלה סרטון ביום ראשון שבו אני לא מצליח לעשות 145 לחמישייה, אבל אולי אני אתן איזה סינגל עם טכניקה טובה.

מה סינגל איפה אתה רץ תקן את התכניקה קודם ואל תחשוב על סינגלים בתוכנית ..
בכל מקרה יפה על התקדמות הגיע הזמן

• פותח/ת השרשור
מה סינגל איפה אתה רץ תקן את התכניקה קודם ואל תחשוב על סינגלים בתוכנית ..
בכל מקרה יפה על התקדמות הגיע הזמן
חח לא באמת התכוונתי לתת סינגל.. זלזלתי בעצמי קצת ואמרתי שאני אצליח לתת רק סינגל למרות שאני אנסה לעשות חמישייה.

אהה חחח בהצלחה
אני אישית עד עכשיו שאני בתוכנית הזאת אני לא מצליח לעשות חמישה באימון ראשון עם אותו משקל שעשיתי באימון אחרון אבל לעלות משקל על המוט אני כן מצליח לסגור שלישיה חדשה ..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אהה חחח בהצלחה
אני אישית עד עכשיו שאני בתוכנית הזאת אני לא מצליח לעשות חמישה באימון ראשון עם אותו משקל שעשיתי באימון אחרון אבל לעלות משקל על המוט אני כן מצליח לסגור שלישיה חדשה ..
חח ככה זה גם היה לי בבנצ' עד שלא הצלחתי לסגור אפילו שלישייה 😆

כן, כל חזרה של סקוואט דורשת 100% ריכוז.

מאמנים הם לא יהיו. הם כרגע בשלב שבו הם עסוקים לרדוף אחרי המשקל בלי לשים לב לכלום.

אתה יודע משהו עליי? איך הטכניקה שלי בשאר התרגילים ראית? לא אז תסתום את הג'ורה שלך ואל תעביר עליי ביקורת בדיוק כמו בפעם האחרונה שאמרת שאני לא נועל ברכיים בדדליפט 😣

אתה יודע משהו עליי? איך הטכניקה שלי בשאר התרגילים ראית? לא אז תסתום את הג'ורה שלך ואל תעביר עליי ביקורת בדיוק כמו בפעם האחרונה שאמרת שאני לא נועל ברכיים בדדליפט 😣

קודם כל, תוריד את הטון או שאתה תצא להרגע כמה ימים. אמרתי את מה שאני רואה שקורה. וראיתי את הטכניקה שלך בכל התרגילים. אתה כמובן מוזמן לעשות מה שבא לך כי זה לא מעניין אף אחד, אבל לפחות אל תהרסו את הילד.

אגב, זה שבסרטון אתה עובר ליד הבחור שאתה מתאמן איתו ואפילו לא מסתכל לכיוון הסקוואט שלו כבר אומר משהו.

חח חיכיתי שתסיימו עם הויכוח 😛

אומנם מאמנים הם לא יהיו אבל הם יודעים איך סקוואט טוב צריך להראות.

אגב, העובדה ששברתי מקביל או לא, לא משנה פה כי הכלוב לא נותן לי לרדת יותר מזה ככה שאני צריך להסתפק בעומק הזה.

בכל מקרה אני אעלה סרטון ביום ראשון שבו אני לא מצליח לעשות 145 לחמישייה, אבל אולי אני אתן איזה סינגל עם טכניקה טובה.

לסתפק בעומק?
סלח לי זאת לייצנות,לך כמה צעדים אחורה ותוכל לשבור מקביל כמו שצריך ותעשה סקוואט נכון.
והרבה מאמנים לא יודעים איך סקוואט נראה,זה שאתה מסתמך אליהם מראה על עיגול פינות

הוא לא חבר בפורום.

http://www.lbs.co.il/member.php?u=318

לסתפק בעומק?
סלח לי זאת לייצנות,לך כמה צעדים אחורה ותוכל לשבור מקביל כמו שצריך ותעשה סקוואט נכון.
והרבה מאמנים לא יודעים איך סקוואט נראה,זה שאתה מסתמך אליהם מראה על עיגול פינות

אחי אתה מסתכל על הפרט הכי לא חשוב בסקוואט הזה 🤯

קודם כל, תוריד את הטון או שאתה תצא להרגע כמה ימים. אמרתי את מה שאני רואה שקורה. וראיתי את הטכניקה שלך בכל התרגילים. אתה כמובן מוזמן לעשות מה שבא לך כי זה לא מעניין אף אחד, אבל לפחות אל תהרסו את הילד.

אגב, זה שבסרטון אתה עובר ליד הבחור שאתה מתאמן איתו ואפילו לא מסתכל לכיוון הסקוואט שלו כבר אומר משהו.

קודם כל אל תנסה לאיים עלי ושלא תחשוב שאני תלוי בפורום שלך שלא תתלהב יותר מדי מעצמך מצידי תעיף אותי מפה זה ממש לא מעניין אותי זה דבר ראשון דבר שני לא אני ולא רמי אחראים על אופק הוא נכנס לאימוני כוח בלי שום השפעה ממני ומרמי אתה מזכיר לי את אחד המדריכים שיש לנו שמה שאמר לנו "שאנחנו" אחראים על הילד כי הוא מתאמן כמונו שזה ממש דבילי הוא יכול להתאמן איך שבא לו כשהוא מבקש עזרה או עצה אני או רמי מנסים לעזור לו במה שאנחנו יכולים הרבה פעמים שנתתי לו עצה בדבר או שניים הוא לא ממש לקח את זה לתשומת לבו אבל שוב זה עניין שלו ולא של אף אחד אחר אם כל כך איכפת לך מהבחור אז תבוא אתה ותסביר לו איך מתאמנים ומה זה טכניקה טובה ודבר שלישי כל מה שראית זה את הדדליפט 230ק"ג לסינגל ו180ק"ג סקוואט לסינגל לא ראית את משקלי העבודה שלי באף אחד מן התרגילים האלו אז אתה לא יכול לשפוט שום דבר
כמו שאמרתי מקודם אתה לא יכול להעביר עליי ביקורת כשאתה מוציא מהפה שלך כזאת שטות שלא נעלתי את הדדליפט

נערך לאחרונה:
קודם כל אל תנסה לאיים עלי ושלא תחשוב שאני תלוי בפורום שלך שלא תתלהב יותר מדי מעצמך מצידי תעיף אותי מפה זה ממש לא מעניין אותי זה דבר ראשון דבר שני לא אני ולא רמי אחראים על אופק הוא נכנס לאימוני כוח בלי שום השפעה ממני ומרמי אתה מזכיר לי את אחד המדריכים שיש לנו שמה שאמר לנו "שאנחנו" אחראים על הילד כי הוא מתאמן כמונו שזה ממש דבילי הוא יכול להתאמן איך שבא לו כשהוא מבקש עזרה או עצה אני או רמי מנסים לעזור לו במה שאנחנו יכולים הרבה פעמים שנתתי לו עצה בדבר או שניים הוא לא ממש לקח את זה לתשומת לבו אבל שוב זה עניין שלו ולא של אף אחד אחר אם כל כך איכפת לך מהבחור אז תבוא אתה ותסביר לו איך מתאמנים ומה זה טכניקה טובה ודבר שלישי כל מה שראית זה את הדדליפט 230ק"ג לסינגל ו180ק"ג סקוואט לסינגל לא ראית את משקלי העבודה שלי באף אחד מן התרגילים האלו אז אתה לא יכול לשפוט שום דבר
כמו שאמרתי מקודם אתה לא יכול להעביר עליי ביקורת כשאתה מוציא מהפה שלך כזאת שטות שלא נעלתי את הדדליפט

שוב, לא אכפת לי מה אתה עושה ואיך אתה עובד. הילד אמר שהוא מתאמן בהשגחה שלכם, לא אני המצאתי את זה.

אני רואה שממש הכניס אותך לטראומה זה שלא נעלת את הדדליפט, אה?

שוב, לא אכפת לי מה אתה עושה ואיך אתה עובד. הילד אמר שהוא מתאמן בהשגחה שלכם, לא אני המצאתי את זה.

אני רואה שממש הכניס אותך לטראומה זה שלא נעלת את הדדליפט, אה?

הוא בעצמו יודע שאני לא אחראי עליו והוא בד"כ מתאמן איך שבא לו

אה לא מעניין אותך איך אני מתאמן אבל להגיד "הם כרגע בשלב שבו הם עסוקים לרדוף אחרי המשקל בלי לשים לב לכלום" זה בסדר שתגיד מה בא לך ואני אמור לשתוק ולא להגיב על זה? אם זה לא מעניין אותך לא היית צריך להזכיר את זה מלכתחילה!

בתור אחד שאמר לי דבר כזה (ומסתבר שעדיין חושב ככה הגיע הזמן באמת שתחליף את המשקפיים) אני לא מצפה ממנו לשום תגובה הגיונית

הוא בעצמו יודע שאני לא אחראי עליו והוא בד"כ מתאמן איך שבא לו

כנראה שהוא לא יודע. אולי כדאי שתגיד לו שאתה לא מסתכל על מה שהוא עושה כדי שלא יחשוב שהוא בסדר.

אה לא מעניין אותך איך אני מתאמן אבל להגיד "הם כרגע בשלב שבו הם עסוקים לרדוף אחרי המשקל בלי לשים לב לכלום" זה בסדר שתגיד מה בא לך ואני אמור לשתוק ולא להגיב על זה? אם זה לא מעניין אותך לא היית צריך להזכיר את זה מלכתחילה!

זה לא מתוך עניין. זה כדי להסביר לו שזה שזה שאתם לא מעירים לו לא אמור לעורר אצלו תחושת בטחון.

בתור אחד שאמר לי דבר כזה (ומסתבר שעדיין חושב ככה הגיע הזמן באמת שתחליף את המשקפיים) אני לא מצפה ממנו לשום תגובה הגיונית

החלפתי לא מזמן. עדיין נראה אותו הדבר.

תשאל אותו אם הוא יכול להכנס.

הוא כתב הודעה אחת או יותר בפורום ==> אפשר להסתמך על הלוגיקה שלו

חחחחח אבל זה פרט שיהפוך את הסקוואט שלו לטוב במידה וישים לב לפרטים האחרים
במידה והוא מוותר על זה
זה סקוואט כישלון לא משנה מה יעשה

אחי יש מצב אתה בחבורת הזבל או משו כזה? חאלס להתעסק בעומק זה הפרט הכי לא חשוב!

coldfire, כמו שעידן אמר לך, אתה לא מכיר אותנו אז אל תקפוץ למסקנות.

הסירטונים שאתה ראית(לפחות אצלי, ואני מניח שגם אצל עידן), זה PR'S של חזרה אחת, אתה לא יודע איך אנחנו עובדים עם משקלי עבודה(כי מן הסתם בpr יותר קשה לשמור על טכניקה), מה גם שאולי חלק מהסירטונים שראית ישנים(עוד מהתקופה שהייתי עושה דדליפט עם נעלי נייק), ככה שתרגיע ואל תכנס לספקולציות לגבינו.

לגבי אופק, אנחנו לא מתיימרים להיות "המאמנים" של אופק, אני אומנם קראתי את הSS, אבל אין לי בעיה להודות שיש אנשים שמבינים יותר ממני לגבי נושאים של טכניקה, אם זאת, אין שום סיבה שאני או עידן לא נעזור לו בדברים שאנחנו כן רואים ומבינים ויכולים לתקן אותו, כי אנחנו ממש לא "רודפים אחרי משקל" כמו שאתה מתיימר לחשוב, נהפוכו, אני אישית בקשתי מטום שיעזור לי לשפר את הפאוור-קלין, שזה כבר סותר את המשפט שהמצאת פה...

זה שב PR קשה לשמור על טכניקה לא אומר שהסקוואט/הדדליפט צריך להיות all over the place. אתם יכולים להמשיך להגיד את זה לעצמכם כתירוץ כל פעם, זה לא מעניין אותי. רק שלא יהיו כאן אי הבנות כמו שיש כרגע עם אופק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית