הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 145K ל73K משקל גוף

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

התקשרו אליי בדיוק בחזרה השלישית אז הוידאו נחתך באמצע.. בכל מקרה זה PR לשליישיה בתוכנית של ביל סטאר, אימון הבא אני אמור לעשות עם זה חמישייה. :🙁

אגב, תראו את טר1לני ברקע מחזיק משקולת כאילו זה חטיף 👑

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה שב PR קשה לשמור על טכניקה לא אומר שהסקוואט/הדדליפט צריך להיות all over the place. אתם יכולים להמשיך להגיד את זה לעצמכם כתירוץ כל פעם, זה לא מעניין אותי. רק שלא יהיו כאן אי הבנות כמו שיש כרגע עם אופק.

אתה ישר אוהב לקפוץ על כל דבר כהרגליך ולהמציא דברים
אני חוזר על זה שוב
לא ראית שום סרטון שלי עם משקל עבודה של 3 חזרות ובטח לא של 5 חזרות כי אני לא אוהב לצלם את הסרטונים האלו
כל מה שצילמתי זה את הדדליפט ואת הסקוואט בסקוואט לא היו בעיות רציניות כזכור לי לפחות לא באחרון שפרסמתי ובדדליפט כן הגב לא היה ישר כמו סרגל אבל שוב זאת היית חזרה אחת כבדה אם אני רוצה טכניקה מושלמת אני אתחיל להרים דאמבלים ורודות

אין לי שום אי-הבנה עם אופק, ואתה אמרת שאנחנו "רודפים אחרי משקל", ככה שאי ההבנה היחידה שיש לי זה למה אתה מתיימר לחשוב איך אני או עידן עובדים.

• פותח/ת השרשור
coldfire, אמרתי בסך הכל שהם מסתכלים מדי פעם על הטכניקה שלי, לא אמרתי שהם המאמנים הצמודים האישיים שלי. אני התאמנתי במשך שנה לבד, לא הכרתי אותם בכלל. הוא ממש לא היה מדריך בשבילי אלא חבר לאימונים ובתור חבר לאימונים ציפיתי שידע מהצד אם יש פאק בסקוואט.

לסתפק בעומק?
סלח לי זאת לייצנות,לך כמה צעדים אחורה ותוכל לשבור מקביל כמו שצריך ותעשה סקוואט נכון.
והרבה מאמנים לא יודעים איך סקוואט נראה,זה שאתה מסתמך אליהם מראה על עיגול פינות

אני ממש לא מסתמך על מאמנים בחדר כושר שלי, רק על החברים לאימונים.
ואתה חושב שלא ניסיתי לצאת עם המשקל החוצה? זה לא ממש אפשרי כשיש לך 150 קילו על הגב.

אתה ישר אוהב לקפוץ על כל דבר כהרגליך ולהמציא דברים
אני חוזר על זה שוב
לא ראית שום סרטון שלי עם משקל עבודה של 3 חזרות ובטח לא של 5 חזרות כי אני לא אוהב לצלם את הסרטונים האלו
כל מה שצילמתי זה את הדדליפט ואת הסקוואט בסקוואט לא היו בעיות רציניות כזכור לי לפחות לא באחרון שפרסמתי ובדדליפט כן הגב לא היה ישר כמו סרגל אבל שוב זאת היית חזרה אחת כבדה אם אני רוצה טכניקה מושלמת אני אתחיל להרים דאמבלים ורודות

אין לי שום אי-הבנה עם אופק, ואתה אמרת שאנחנו "רודפים אחרי משקל", ככה שאי ההבנה היחידה שיש לי זה למה אתה מתיימר לחשוב איך אני או עידן עובדים.

אתם באמת רוצים שאני אענה על זה? שאני אלך ואפרסם את כל השיאים שלכם ונראה אם יש מגמה לשיפור או שהכל נשאר בדיוק אותו הדבר בתירוץ שזה PR?

מעניין למה גולני מחק את כל סרטוני הסקוואט שלו.

בקיצור, לא אכפת לי איך אתם מרימים וזה לא מעניין אף אחד חוץ מכם. רק הבהרתי לאופק שלא יקבל תחושת בטחון לא נכונה.

coldfire, אמרתי בסך הכל שהם מסתכלים מדי פעם על הטכניקה שלי, לא אמרתי שהם המאמנים הצמודים האישיים שלי. אני התאמנתי במשך שנה לבד, לא הכרתי אותם בכלל. הוא ממש לא היה מדריך בשבילי אלא חבר לאימונים ובתור חבר לאימונים ציפיתי שידע מהצד אם יש פאק בסקוואט.

נכון, ואמרתי לך שלא תצפה. כפי שאתה רואה גם הם לא מצפים.

אני ממש לא מסתמך על מאמנים בחדר כושר שלי, רק על החברים לאימונים.
ואתה חושב שלא ניסיתי לצאת עם המשקל החוצה? זה לא ממש אפשרי כשיש לך 150 קילו על הגב.

מה אתה אומר,בוא תראה את החדכ שלנו ואיפה אנחנו עושים סקוואט ותגיד לי אם זה אפשרי או לא

אתם באמת רוצים שאני אענה על זה? שאני אלך ואפרסם את כל השיאים שלכם ונראה אם יש מגמה לשיפור או שהכל נשאר בדיוק אותו הדבר בתירוץ שזה PR?

מעניין למה גולני מחק את כל סרטוני הסקוואט שלו.

בקיצור, לא אכפת לי איך אתם מרימים וזה לא מעניין אף אחד חוץ מכם. רק הבהרתי לאופק שלא יקבל תחושת בטחון לא נכונה.

נכון, ואמרתי לך שלא תצפה. כפי שאתה רואה גם הם לא מצפים.

אמרתי שלא קיבלתי שום תגובה שלילית על הסקוואט 180 אז מאיפה הפלצת עכשיו את הטענה הזאת מה לעזאזל זה קשור אם היית קצת עוקב בלוג במקום להמציא דברים ולהתייחס רק למה שמתאים לך
היית רואה הזכרתי את זה לפחות פעמיים-שלוש אם לא יותר שהסרטון היחידי שאני מתכוון לעלות ולשמור זה של 200ק"ג סקוואט ולא פחות מזה כי זאת המטרה העיקרית שלי ומי שמכיר אותי יודע
שאני לא אוהב לשמור שיאיים ישנים והזכרתי את זה אין ספור פעמיים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כל אחד מתאמן בדרך שלו נראה.
שמתי לב שפה בפורום אנשים שואפים לטכניקה האידאלית, לא שזה דבר רע, אבל זה לא תמיד אפשרי.
אני יכול רק לאחל לעצמי שאלו יהיו הצרות שלי והסקוואט שלי לא יראה ככה:

סתם בשביל הקטע, מה ההשלכות שהגלישה הזאת יכולה לעשות?

במבה, גם לך מאחורי הRACK יש שלל מכונות ואנשים שעוברים כל רגע בכוונה, וכמובן מאמן שהעיף אותי פעמיים ומחכה שאני אעשה את הטעות השלישית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל אחד מתאמן בדרך שלו נראה.
שמתי לב שפה בפורום אנשים שואפים לטכניקה האידאלית, לא שזה דבר רע, אבל זה לא תמיד אפשרי.
אני יכול רק לאחל לעצמי שאלו יהיו הצרות שלי והסקוואט שלי לא יראה ככה:
How To: Squat - YouTube
סתם בשביל הקטע, מה ההשלכות שהגלישה הזאת יכולה לעשות?

במבה, גם לך מאחורי הRACK יש שלל מכונות ואנשים שעוברים כל רגע בכוונה, וכמובן מאמן שהעיף אותי פעמיים ומחכה שאני אעשה את הטעות השלישית.

כל מה שאני שומע פה זה תירוצים ואגו של לא להוריד משקל,סקוואט זה שליש מהתוכנית אימונים שלך וחדכ שלא נותן לך לעשות אותו כמו שצריך זה לא חדכ שאתה צריך להתאמן בו
תמצא אחד אחר

כנראה שיש לך בעיה בהבנה, אז אני אסביר לך עוד הפעם-PR לחזרה אחת זה לא משקלי העבודה שלנו, זה לא הטכניקה שבה אנחנו עובדים עם משקלי עבודה, ככה שתלך ותחפש בפאטיות סרטונים מלפני שנה+- או/וגם סרטונים של PR, זה ממש לא יוכיח את זה שאתה לא מבלבל תמח...

עכשיו תן לי להסביר לך למה(כדי למנוע המשך של הויכוח האידיוטי הזה)-
אתה אמרת שאנחנו רודפים אחרי משקל, על סמך מה?
לא ראית אותנו עם משקלי עבודה,ראית רק סרטונים מלפני הרבה זמן או סרטוני PR שאנחנו עושים פעם ב... לחזרה אחת, בנוסף לזה ציינתי שגם אני שואל אנשים לגבי טכניקה כשאני צריך(כמו לגבי הפאוורקלין), כנראה שבחרת להתעלם מזה, או שלא קראת תהודעה שלי, אבל מה שכן, זה מפריח תמשפט הזה שלך.

בקיצור, אל תתיימר להכיר אותנו, אני ראיתי פה סרטונים של הרבה אנשים שהרימו גרוע, אבל אני לא מתיימר להגיד להם שאני יודע שהם זורקים זין ומה שחשוב להם זה המשקל, כי אני לא חמור קופץ בראש שעל סמך PR לחזרה אחת או סירטון לפני שנה יגיד למשהו שהוא לא יודע להתאמן...

וכמובן שבכל מה שנוגע לאופק, ממש לא תיהיה לי בעיה לעזור לו, במידה והוא ירצה את העזרה שלי ובמידה ואני אוכל לעזור לו.

• פותח/ת השרשור
כל מה שאני שומע פה זה תירוצים ואגו של לא להוריד משקל,סקוואט זה שליש מהתוכנית אימונים שלך וחדכ שלא נותן לך לעשות אותו כמו שצריך זה לא חדכ שאתה צריך להתאמן בו
תמצא אחד אחר
אם לא קשה לי אין סיבה שאני אוריד משקל.
שום מכון אחר פה לא יתן לי לעשות סקוואט ודדליפט כמו שצריך, פה התנאים הכי טובים מבחינת האפשרות לאימוני כוח.
אגב, אם אתה עדיין מדבר על הקטע ששברתי מקביל או לא אז התשובה שהיא ששברתי, שים לב טוב בחלק הכי נמוך שלי בבור, בPAUSE אי אפשר להשים לב לזה.

אם לא קשה לי אין סיבה שאני אוריד משקל.
שום מכון אחר פה לא יתן לי לעשות סקוואט ודדליפט כמו שצריך, פה התנאים הכי טובים מבחינת האפשרות לאימוני כוח.
אגב, אם אתה עדיין מדבר על הקטע ששברתי מקביל או לא אז התשובה שהיא ששברתי, שים לב טוב בחלק הכי נמוך שלי בבור, בPAUSE אי אפשר להשים לב לזה.

אם יש ספק אז אין ספק
אתה עובד פה רק על עצמך

• פותח/ת השרשור
אם יש ספק אז אין ספק
אתה עובד פה רק על עצמך
עדיין יש מקום לספק?
unled1vey.png

• פותח/ת השרשור
טוב, הצלחתי 145 לחמישייה אבל אני מרגיש שהטכניקה היית על הפנים. לא רואים בכלל את העומק בגלל שהפלטות הסתירו הכל, לפני ההרגשה שלי ב2-3 חזרות האחרונות לא שברתי אבל ב2 הראשונות כן.
חזרה אחרונה היית ממש גרועה..
את הסרטון יש בלוג, אני מעדיף לקבל את העזרה שם מאשר פה.

סלח לי
זה לא דיפ
אולי שובר אבל לא דיפ
וגם זה בחסד
ויותר חשוב זה שהמוט לא נמצא במרכז הכובד של הגוף

זה שובר מקביל. ואיך אתה מסיק מהתמונה איפה המוט נמצא ביחס למרכז כובד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית