עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה שב PR קשה לשמור על טכניקה לא אומר שהסקוואט/הדדליפט צריך להיות all over the place. אתם יכולים להמשיך להגיד את זה לעצמכם כתירוץ כל פעם, זה לא מעניין אותי. רק שלא יהיו כאן אי הבנות כמו שיש כרגע עם אופק.
לסתפק בעומק?
סלח לי זאת לייצנות,לך כמה צעדים אחורה ותוכל לשבור מקביל כמו שצריך ותעשה סקוואט נכון.
והרבה מאמנים לא יודעים איך סקוואט נראה,זה שאתה מסתמך אליהם מראה על עיגול פינות
אתה ישר אוהב לקפוץ על כל דבר כהרגליך ולהמציא דברים
אני חוזר על זה שוב
לא ראית שום סרטון שלי עם משקל עבודה של 3 חזרות ובטח לא של 5 חזרות כי אני לא אוהב לצלם את הסרטונים האלו
כל מה שצילמתי זה את הדדליפט ואת הסקוואט בסקוואט לא היו בעיות רציניות כזכור לי לפחות לא באחרון שפרסמתי ובדדליפט כן הגב לא היה ישר כמו סרגל אבל שוב זאת היית חזרה אחת כבדה אם אני רוצה טכניקה מושלמת אני אתחיל להרים דאמבלים ורודות
אין לי שום אי-הבנה עם אופק, ואתה אמרת שאנחנו "רודפים אחרי משקל", ככה שאי ההבנה היחידה שיש לי זה למה אתה מתיימר לחשוב איך אני או עידן עובדים.
coldfire, אמרתי בסך הכל שהם מסתכלים מדי פעם על הטכניקה שלי, לא אמרתי שהם המאמנים הצמודים האישיים שלי. אני התאמנתי במשך שנה לבד, לא הכרתי אותם בכלל. הוא ממש לא היה מדריך בשבילי אלא חבר לאימונים ובתור חבר לאימונים ציפיתי שידע מהצד אם יש פאק בסקוואט.
coldfire, אמרתי בסך הכל שהם מסתכלים מדי פעם על הטכניקה שלי, לא אמרתי שהם המאמנים הצמודים האישיים שלי. אני התאמנתי במשך שנה לבד, לא הכרתי אותם בכלל. הוא ממש לא היה מדריך בשבילי אלא חבר לאימונים ובתור חבר לאימונים ציפיתי שידע מהצד אם יש פאק בסקוואט.
אני ממש לא מסתמך על מאמנים בחדר כושר שלי, רק על החברים לאימונים.
ואתה חושב שלא ניסיתי לצאת עם המשקל החוצה? זה לא ממש אפשרי כשיש לך 150 קילו על הגב.
אתם באמת רוצים שאני אענה על זה? שאני אלך ואפרסם את כל השיאים שלכם ונראה אם יש מגמה לשיפור או שהכל נשאר בדיוק אותו הדבר בתירוץ שזה PR?
מעניין למה גולני מחק את כל סרטוני הסקוואט שלו.
בקיצור, לא אכפת לי איך אתם מרימים וזה לא מעניין אף אחד חוץ מכם. רק הבהרתי לאופק שלא יקבל תחושת בטחון לא נכונה.
נכון, ואמרתי לך שלא תצפה. כפי שאתה רואה גם הם לא מצפים.
כל אחד מתאמן בדרך שלו נראה.
שמתי לב שפה בפורום אנשים שואפים לטכניקה האידאלית, לא שזה דבר רע, אבל זה לא תמיד אפשרי.
אני יכול רק לאחל לעצמי שאלו יהיו הצרות שלי והסקוואט שלי לא יראה ככה:
How To: Squat - YouTube
סתם בשביל הקטע, מה ההשלכות שהגלישה הזאת יכולה לעשות?
במבה, גם לך מאחורי הRACK יש שלל מכונות ואנשים שעוברים כל רגע בכוונה, וכמובן מאמן שהעיף אותי פעמיים ומחכה שאני אעשה את הטעות השלישית.
אם לא קשה לי אין סיבה שאני אוריד משקל.כל מה שאני שומע פה זה תירוצים ואגו של לא להוריד משקל,סקוואט זה שליש מהתוכנית אימונים שלך וחדכ שלא נותן לך לעשות אותו כמו שצריך זה לא חדכ שאתה צריך להתאמן בו
תמצא אחד אחר
אם לא קשה לי אין סיבה שאני אוריד משקל.
שום מכון אחר פה לא יתן לי לעשות סקוואט ודדליפט כמו שצריך, פה התנאים הכי טובים מבחינת האפשרות לאימוני כוח.
אגב, אם אתה עדיין מדבר על הקטע ששברתי מקביל או לא אז התשובה שהיא ששברתי, שים לב טוב בחלק הכי נמוך שלי בבור, בPAUSE אי אפשר להשים לב לזה.
עדיין יש מקום לספק?אם יש ספק אז אין ספק
אתה עובד פה רק על עצמך
עדיין יש מקום לספק?
![]()
סלח לי
זה לא דיפ
אולי שובר אבל לא דיפ
וגם זה בחסד
ויותר חשוב זה שהמוט לא נמצא במרכז הכובד של הגוף
זה שובר מקביל. ואיך אתה מסיק מהתמונה איפה המוט נמצא ביחס למרכז כובד?