הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לשימוש בחומצות אמינו וכמה שאלות לגביהם ! ועוד שאלה קטנה בנושא pre workout

OosheroO

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
-19
15
0
אז ככה ערב טוב לכולם !

חבר שלי מוכר חומצות אמינו באבקה אני מעוניין ליקנות ממנו רציתי לשאול אם זה באמת עוזר ולא סתם חרטה למה יש כאלה אומרים חרטה יש כאלה עוזר אז זה השאלה הראשונה .

ושאלה שנייה החומצות אמינו בא באבקה וראיתי באתר אתר שצריך לקחת משו כמו 3 פעמים ביום וחבר שלי אמר לי שהוא ראה בילדר שאמר שצריך פעם אחת ביום את האבקה הזאת אז מה אתם חושבים חח ? השם של האבקה זה LG Sciences Presents .

ושאלה שלישית סליחה על החפירה אני משתמש כרגע בסופר פאמפ ולא ממש עובד אני רוצה לנסות משו אחר על מה המלצות יותר אמפד נוס או ג'ק3ד ?

שבת קודש לכולם;susss

לא מבין למה אתה צריך את זה אם בילדר אמר לך אתה תעשה מה שהוא אומר אחרת הוא לא היה נהיה כזה בילדר גדול אחייי

חומצות אמינו זאת חרטא עצומה יש בארכיון בפורום אם אני לאטועה כמה מחקרים.
ואם הייתי הולך על פורמולה אז JACK

מזאת אומרת רק בצום באימון רגיל זה לא יכול לעזור בכלום ?

עוזר זאת לא מילה מתאימה, אתה לא מרגיש את זה שאתה לוקח זה כמו לשתות חלבון שזה לא מוצר שאתה מרגיש אותו ברגע השימוש כמו קריאטין למשל.

אז תגיד פורמולה!
אני לוקח קראטין וזה מרגיש כמו לערבב חול עם מים ולשתות!😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית