הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט סינגל

• פותח/ת השרשור ORR
  • פורסם בתאריך
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא יודע מה ההיגיון, וזה גם לא קשור בשום צורה, סה"כ בא לי לראות אם אתה יכול לעמוד מאחורי הטענות שלך.
אבל אלה העובדות בשטח.
ובנתיים לא הראת אחד בפורום שמשך סינגל עם גב ישר כמו שharder ביקש וטענת שהוא טועה.

אני רוצה לראות סירטון שלך מהצד ולא מקדימה מושך סינגל של 220 + כמה שאתה לא מושך למה מה שהעלת זה לא סינגל ואפשר לראות שחזרות אחרות הוא מושך עם גב עגול חופשי

לא יודע מה ההיגיון, וזה גם לא קשור בשום צורה, סה"כ בא לי לראות אם אתה יכול לעמוד מאחורי הטענות שלך.
אבל אלה העובדות בשטח.
ובנתיים לא הראת אחד בפורום שמשך סינגל עם גב ישר כמו שharder ביקש וטענת שהוא טועה.

גיביתי את הטענות שלי. הטענה הייתה שזה בלתי אפשרי והפרכתי אותה. זה לא ממש רלוונטי אם זה מכאן או לא מכאן. אין כאן אף אחד מיוחד.

ובמיוחד בשבילך:

עכשיו תסביר לי משהו. למה הדדליפט של המאמן הכי טוב בעולם כזה מכוער????????

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני רוצה לראות סירטון שלך מהצד ולא מקדימה מושך סינגל של 220 + כמה שאתה לא מושך למה מה שהעלת זה לא סינגל ואפשר לראות שחזרות אחרות הוא מושך עם גב עגול חופשי

ואני רוצה לראות את דיקול מושך עם פלטות אמיתיות! כנראה ששנינו לא נקבל מה שאנחנו רוצים.

מצחיק
מה שהראת רק מחזק את הטענה שלי
הסירטון השני זה לפני 3 שנים הוא משך 230 סינגל עם גב עגול אחושרמוטה
הסירטון הראשון זה אחרי חצי שנה הוא התחזק הסינגל שלו זה לא 230 והוא ימשוך אותו עם גב עגול

וגם אנדי בולטון לדעתי מושך עם גב עגול רק עם כולה שומן לא מבחינים בזה

נערך לאחרונה:
מצחיק
מה שהראת רק מחזק את הטענה שלי
הסירטון השני זה לפני 3 שנים הוא משך 230 סינגל עם גב עגול אחושרמוטה
הסירטון הראשון זה אחרי חצי שנה הוא התחזק הסינגל שלו זה לא 230 והוא ימשוך אותו עם גב עגול

וגם אנדי בולטון לדעתי מושך עם גב עגול רק עם כולה שומן לא מבחינים בזה

מה זה המשפט המפגר הזה ?!

לא אני לובש משקפיים כפרה

לא יודע לדעתי רואים שהגב מתעגל קצת\הרבה כמה שזה ניהיה יותר כבד וגם כי מושכים לעט לעט איי אפשר לשמור על גב ישאר במצב כזה

שניה 38
זה גב ישאר?

moy4jmt5kkt2.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הרדר לחכות טכניקה של מתחרים זה כמו לעבווד תוכניות מוזרקים תפסיק לזבל תפוסט הגב צריך להיות ישר וזהו!

לפי חצי שנה נראה לי קראתי באיזה כתבה על דדליפט שהמרימים המקצועיים נראים לעיתים קרובות עם גב עגוב בגלל שהטרפזים, המייצבים והליבה שלהם כל כך גדולה שכשהגב שלהם ישר הוא עדיין נראה עקום... אבל עד היום אני אל בטוח כמה חרטא זה.

וכן טכניקה של מקצוען היא אף פעם לא משהו שכדאי למישהו לחכות.

לא אמרתי לחכות תכניקה שלהם חס וחלילה
הטענה שלי הייתה שבסינל הכי כבד של חובבן פה בפורום ירים אותו עם גב עקום \קצת\הרבה ...
הוא הכניס לנושא את המקצוענים שלדעתי כמו שאתם רואים מושכים עם גב עגול
המנהל המכובד לא מסכים איתי למראות הטענות והדוגמאות שהבאתי זה הכל

נערך לאחרונה:
harder אין סיבה שנוביק ימשוך עם גב עגול, והוא לא צריך ללכת על סינגלים

לא אני לובש משקפיים כפרה

Bolton vs Magnusson - YouTube

לא יודע לדעתי רואים שהגב מתעגל קצת\הרבה כמה שזה ניהיה יותר כבד וגם כי מושכים לעט לעט איי אפשר לשמור על גב ישאר במצב כזה

Benedikt Magnusson, 905 lb raw deadlift at Clash of the Titans IV - YouTube שניה 38
זה גב ישאר?

moy4jmt5kkt2.jpg

הגב שלו לא מתעגל. הוא מתחיל עם גב עליון טיפה עגול ונשאר בדיוק כמו שהוא. והגב של אנדי נשאר ישר, רק שבחרת להתעלם מזה.
אז כמו שהוכחת בהודעה שלך, זה אפשרי. איזה קטע!

נכון הגב העליות מתעקם זה משפיע על כולה גב ויכול להביא לפציע אצל מתאמנים רגלים בעיקר
להרבה זה קורה פה ..זה אומר שזה בסדר ?

נכון הגב העליות מתעקם זה משפיע על כולה גב ויכול להביא לפציע אצל מתאמנים רגלים בעיקר
להרבה זה קורה פה ..זה אומר שזה בסדר ?

מה אתה רוצה ?
מי שמתאמן מתחיל צריך למשוך עם גב ישר ולא לעשות סינגלים
מי שמתאמן יותר מנוסה ומעגל מעט את הגב העליון שלו וככה הוא עובד, בתנאי שהמנח של הגב לא משתנה תוך כדי המשיכה והגב התחתון ישר אין בעיה עם זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית