הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמפו להורדת רמות DHT בקרקפת

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
האם יש שמפו שהמטרה שלו להוריד את רמות הDHT בקרקפת?
האם רק שמפו עם Ketoconazole חומר פעיל, יהיה פעיל? או שיש כבר כל מיני דברים חדשים בשוק?

• פותח/ת השרשור
זה לכאן ולכאן, חלק קירחים חלק עם שיער מלא חלק עם סוג של חצי כזה אנערף באמת שכשאר אומרים יש לך תורשה להתקרחות איך בן אדם יכול להצביע ולהגיד כן או לא?
אני אחרי שני סייקלים אומנם לא נראה שנשר לי השיער אבל אני כן יכול להגיד שהשיער נהיה יותר דק.
עם פרופסיה אני לא רוצה להתחיל אין טעם אבל אני רואה בהרבה מקומות בחו"ל ובפורומים שאנשים על סייקלים משתמשים בכל מיני תכשירים \ שמפו למינהם למניעת הווצרות DHT מרובה על הקרקפת, השאלה שלי האם זה באמת עוזר כי אני רואה מחקרים לכאן ולכאן ולכן גם השאלה שלי.

השמפו שציינת הוא נגד דרמטופיטים. לא ברור לי מה הקשר לDHT.
זה בערך כמו שתגיד שמשחה נגד פטריות תעשה אותך שעיר.

יש בכלל דברים כאלה? שמפו (שהוא דבר חיצוני) שמשפיע על מה שקורה בתוך הזקיקים ובזרימת הדם אליהם?

Nutrifolica שמפו סוף הדרך תזמין מאיבי ולא מהאתר שלהם אני משתמש מוצר מעולה

---------- התגובה התווספה ב 23:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:29 ----------

ואם יש לך שיער דק נשירה ועוד תוסיף תרסיס פוליגן מבוסס נחושת עובד טוב גם באיביאי זמין +אלפסין מבוסס קפאין גם מוצר מעולה מנסיון באמת עובד

נערך לאחרונה:
אם יש לך במשפחה התקרחות וזה לא משנה שלחלק יש ולחלק אין. אז זה אומר שיש לך. אבא שלך או סבא שלך קרחים? בכל מקרה יש שמפו כזה אני לא יודע כמה הוא יעיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית