מידע interActive pina colada חוות דעת

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
קיבלתי חלבון פרו בטעם פינה קולדה.
מתערבב בסדר אבל יוצר קצף בצורה נוראית עד כידאי כך שאתה מרגיש שאתה שותה סבון מבחינת הקצף טעם לא משהו ציפיתי ליותר 6\10.
בריח ממש טוב 10\10 ריח של אננס+קוקוס מין הסתם.
קיצר בכללי אני נותן 6\10 בגלל הקצף והטעם שאיכזב

מה ציפית זה אינטראקטיב כול הפורומים פה בארץ אפחד לא ממליץ על החברה רק פה ותבין לבד למה .. [ מקבלים אחוזים ] לקיצור לא חברה משו ...

מה ציפית זה אינטראקטיב כול הפורומים פה בארץ אפחד לא ממליץ על החברה רק פה ותבין לבד למה .. [ מקבלים אחוזים ] לקיצור לא חברה משו ...

האבקה הראשונה שלי הייתה אינטקאקטיב אייזולט שוקולד עוד לפני שהכרתי את הפורום הזה ואני יכול לומר לך שהיא לא נופלת ממותגים כמו אופטימום או דיימטייז שאני משתמש כעת.

היא זולה ועושה את העבודה.. אבקה זה אבקה אתה לא קונה אבקה בשביל הטעם אתה קונה אותה בגלל שזה חלבון זמין וזול

• פותח/ת השרשור
היא זולה ועושה את העבודה.. אבקה זה אבקה אתה לא קונה אבקה בשביל הטעם אתה קונה אותה בגלל שזה חלבון זמין וזול
איך בדיוק אתה רואה שהיא עושה את העבודה?
אתה חוזר הביתה ורואה שהיא נקתה לך את הביתה וסידרה לך אותו?

אני לא אומר שהיא לא עושה את העבודה יכול להיות שכן אבל מה שכן גם צריך שיהיה איכותית קצת ולא זבל ותאמין לי אני האחרון שמסתכל על הטעם של האבקת חלבון זה לא ממש מזיז לי מה שמזיז לי זה שני דברים והם :

1. קצף עם האבקה זה דבר בילתי ניסבל עם מערבבים עם חבל חצי אבקה נהיית קצף וזה גועל ...
2. עם אחרי שאני שותה את האבקה זה עושה לי כאבי בטן וטיפה תופעות לוואי !

חוץ משני אלה שלדעתי כול אבקה ברמה סבבה לא צריכה שיהיה לה את זה... ואם יש אז מאוד חבל והאבקה לא שווה כלום זה שיש ריח טוב זה לא אומר שמים חומרים בישביל ריח ולא ניראלי שיש אבקה שיש לה ריח מגעיל !

ולפותח הנושא אני לא מבין למה לא קנית syntrax ממש איכותי ועולה 320 שקל ואם זה הרבה בישבילך אז בחנות בודיבילדינג האופטימום גולד עולה 290 שקל שזה אחלה מחיר ! שיהיה לך בהצלחה ואני ממש מקווה שבפעם הבאה תדע לבחור אבקה טובה ואיכותית !

איך בדיוק אתה רואה שהיא עושה את העבודה?
אתה חוזר הביתה ורואה שהיא נקתה לך את הביתה וסידרה לך אותו?
לא... היא כל פעם כשאני חוזר הביתה היא עושה מופע סטנאדפ משהו פסיכי שמעתי אתה משתתף בו בתור טמבל אורח זה נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית