עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הזוי שלילד בן 12 נותנים GH והוא עוד לא סיים את ההתפתחות שלו מבחינת גדילה..אני נמוך כפרע מה הזוי בזה?
הזוי שלילד בן 12 נותנים GH והוא עוד לא סיים את ההתפתחות שלו מבחינת גדילה..
תפסיק להמליץ על פי מה שלא הבנת ותתחיל להמליץ על פי ידע וניסיון. אני כמעט לא נכנס לנושאים כאן בדברים שאני לא ניסיתי וגם לא מספיק מבין בהם, ממליץ לך לאמץ זאת גם כן.מסוכן התכוונתי שיש יותר מדי זיופים בשוק בקשר ל gh,וזה גם יכול לגרום לסכרת ולירידה בתפקוד בלוטת בתריס.לא יודע לפי מה שהבנתי מרוב האנשים שמשתמשים בחומרים,לא מומלץ.
הזוי שלילד בן 12 נותנים GH והוא עוד לא סיים את ההתפתחות שלו מבחינת גדילה..
מה זאת אומרת להמליץ על פי מה שלא הבנתי??אני לא מדבר פה סתם חארטות זה מידע שאספתי וקראתי לעומק,ומה שאני אומר פה זה רק מה שאני יודע ואני לא ממליץ לאפחד סתם כלום,רוב הדברים שאני אומר הם כן נכונים אז תרד ממני.ואני לא מנסה להוריד את כולם ממזרקים רק את מי שלא יודע מה הוא עושה,וחוץ מזה שכל אחד יעשה מה בראש שלו אני רק מביע את הדעה שלי בצורה מכובדת ונראה לי שלשם זה הפורום קיים.תפסיק להמליץ על פי מה שלא הבנת ותתחיל להמליץ על פי ידע וניסיון. אני כמעט לא נכנס לנושאים כאן בדברים שאני לא ניסיתי וגם לא מספיק מבין בהם, ממליץ לך לאמץ זאת גם כן.
בנוסף, מספיק להיות אמא תרזה ולנסות להוריד את כולם ממזרקים, ההודעות הללו מיותרות. מי שרוצה לעשות בסופו של דבר יעשה, עם או בלי העזרה של הפורום.
הפורום קיים לייעוץ בנושא סטרואידים ולא להטיף לאנשים. רוב האנשים שמגיעים לכאן ופותחים הודעה על סייקל שמתרכז ברובו בשמות ולא "מה להזריק?", ילכו להזריק במוקדם או במאוחר, עם העזרה של הפורום או בלי. כל הודעה שנייה שלך כאן זה "למה אתה צריך את זה? אתה הולך לעלות על במה?" - אתה לא צריך את זה, מי שפתח את האשכול כן. חאלס להטיף בפורום זה הכל.מה זאת אומרת להמליץ על פי מה שלא הבנתי??אני לא מדבר פה סתם חארטות זה מידע שאספתי וקראתי לעומק,ומה שאני אומר פה זה רק מה שאני יודע ואני לא ממליץ לאפחד סתם כלום,רוב הדברים שאני אומר הם כן נכונים אז תרד ממני.ואני לא מנסה להוריד את כולם ממזרקים רק את מי שלא יודע מה הוא עושה,וחוץ מזה שכל אחד יעשה מה בראש שלו אני רק מביע את הדעה שלי בצורה מכובדת ונראה לי שלשם זה הפורום קיים.
זה לא נכון. מי שמסתובב בפורום מקבל את ההרגשה כאילו אם לא התחלת עם סטרואידים אתה לא בסדר. כאילו זה טבעי ונורמלי וסבבה ונהדר. שוכחים מה הסכנות וכל החרא שמסביב.הפורום קיים לייעוץ בנושא סטרואידים ולא להטיף לאנשים. רוב האנשים שמגיעים לכאן ופותחים הודעה על סייקל שמתרכז ברובו בשמות ולא "מה להזריק?", ילכו להזריק במוקדם או במאוחר, עם העזרה של הפורום או בלי. כל הודעה שנייה שלך כאן זה "למה אתה צריך את זה? אתה הולך לעלות על במה?" - אתה לא צריך את זה, מי שפתח את האשכול כן. חאלס להטיף בפורום זה הכל.
מי שיודע מה הוא דוחף לגוף שלו ועושה את הבחירות הנכונות לא מסתכן בשום דבר ממשי. סיגריות ואלכוהול הורגים יותר אנשים מבחינת % שימוש מסטרואידים -- הבעיה העיקרית עם סטרואידים ש אנשים מקשיבים לדילרים סוג ז' שרוצים להרוויח כסף על חשבון הבריאות שלהם ולרוב הם גם בעצמם לא יודעים מה הם מייעצים ועושים את אותם השטויות כי ככה יוסי יד 50 מהמכון שזכה ב 15 תארי מר צפון כשהיה לבד בקטגוריה אמר להם.זה לא נכון. מי שמסתובב בפורום מקבל את ההרגשה כאילו אם לא התחלת עם סטרואידים אתה לא בסדר. כאילו זה טבעי ונורמלי וסבבה ונהדר. שוכחים מה הסכנות וכל החרא שמסביב.
אני יודע שלפני שהגעתי לפורום הזה סטרואידים היו נראים לי כמו משהו שרק מטורף יגע בו, ופה בפורום אני די מקבל את ההרגשה שזה דבר לגיטימי ונחמד שעוזר להתפתחות - בדיוק כמו שאמרת, מן שלב טבעי כזה שכל אחד צריך להגיע אליו. האווירה פה היא של הכשרת השרץ, ואני בטוח שהרבה אנשים הושפעו מכך, אנשים שלא היו נוגעים ברעל הזה לפני כן.מי שיודע מה הוא דוחף לגוף שלו ועושה את הבחירות הנכונות לא מסתכן בשום דבר ממשי. סיגריות ואלכוהול הורגים יותר אנשים מבחינת % שימוש מסטרואידים -- הבעיה העיקרית עם סטרואידים ש אנשים מקשיבים לדילרים סוג ז' שרוצים להרוויח כסף על חשבון הבריאות שלהם ולרוב הם גם בעצמם לא יודעים מה הם מייעצים ועושים את אותם השטויות כי ככה יוסי יד 50 מהמכון שזכה ב 15 תארי מר צפון כשהיה לבד בקטגוריה אמר להם.
בפורום, 95% מהגולשים לא נגעו בסטרואידים, אז איך בדיוק אתה מקבל את ההרגשה הזו? ואם נודה במציאות מי שגולש פה יותר מכמה שנים בפורום והוא באמת נמצא בתחום של הרמת משקולות, באדיבילדינג או מה שזה לא יהיה, ואם ימשיך בזה עוד כמה שנים, סביר להניח שיתחיל להזריק בין אם ירצה או לא (הוא פשוט לא יתקדם יותר).
אני יודע שלפני שהגעתי לפורום הזה סטרואידים היו נראים לי כמו משהו שרק מטורף יגע בו, ופה בפורום אני די מקבל את ההרגשה שזה דבר לגיטימי ונחמד שעוזר להתפתחות - בדיוק כמו שאמרת, מן שלב טבעי כזה שכל אחד צריך להגיע אליו. האווירה פה היא של הכשרת השרץ, ואני בטוח שהרבה אנשים הושפעו מכך, אנשים שלא היו נוגעים ברעל הזה לפני כן.
אני אישית לא מסוגל להבין איך מישהו ישחק לעצמו בגוף בצורה כזאת, וישנה לעצמו את הבקרות הכי בסיסיות של הגוף, שזה בעצם מה שההורמונים האלה עושים. אני מניח שהסכנה (האדירה בעיני) אולי אולי שווה את זה אם אתה מתחרה ברמה עולמית, אבל בתור חובבן, או בתור מקצוען בארץ (שהפרס הכי גדול בה זה גביע מוזהב), זה נראה לי אבסורד.
לא משנה, אני לא פה כדי להטיף, אבל צריך לזכור שיש פה אנשים - ילדים! - שרואים את זה וחושבים שאם כולם מדברים על זה בצורה כל כך פתוחה וטבעית, אז אולי זה באמת לא כזה נורא וכדאי לעשות את זה.
that goes without sayingאנחנו לא אחראיים לבחירות של אף אחד. בשביל זה לכל בן אדם יש שכל ולכל מי שעוד לא מספיק מבוגר להחליט בשביל עצמו יש הורים.
אני חושב שפוטנציאל ההרס של סטרואידים הוא ענק, ולא הייתי רוצה לברר על עצמי. אובייסלי גם אתה לא.אף אחד כאן לא מעודד שימוש בסטרואידים, אבל אנחנו גם לא משחקים במשחק של התקשורת בשם "סטרואידים זה הדבר הכי נורא בעולם".