הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

valentino

משתמש מתחיל
167
1
נק' מוניטין:
182
167
1
הגיוני להשתמש ב-gh בתחילת הדרך ?
אני קורא עד כה דברים מעניינים מאוד על ההורמון גדילה ואני אומר לעצמי למה לא לבחון את האפשרות הזו..כל מידע בעניין יתקבל בברכה..

ולנטינו ולנטינו..אתה בעניין של סטרואידים חזק אה?? זה חומר נורא יקר קודם כל,כמובן אנלא יודע מה המצב הכלכלי שלך כן,והוא גם די מסוכן יחסית..התותחים הכבדים פה לא ימליצו לך עליו בחום.

ולנטינו ולנטינו..אתה בעניין של סטרואידים חזק אה?? זה חומר נורא יקר קודם כל,כמובן אנלא יודע מה המצב הכלכלי שלך כן,והוא גם די מסוכן יחסית..התותחים הכבדים פה לא ימליצו לך עליו בחום.

מה כל כך מסוכן ב GH??

מה כל כך מסוכן ב GH??
מסוכן התכוונתי שיש יותר מדי זיופים בשוק בקשר ל gh,וזה גם יכול לגרום לסכרת ולירידה בתפקוד בלוטת בתריס.לא יודע לפי מה שהבנתי מרוב האנשים שמשתמשים בחומרים,לא מומלץ.

לגבי ה gh בכלל לא נכון אין הרבה זיופיםם בשוק יחסית ל חומרים רגילים, רוב הgh מגיעה היום מסין
החומר מאוד יקר יחסית לתוצעות, ויחס הסכנה מול חומרים רגילים נמוך יחסית

מסוכן התכוונתי שיש יותר מדי זיופים בשוק בקשר ל gh,וזה גם יכול לגרום לסכרת ולירידה בתפקוד בלוטת בתריס.לא יודע לפי מה שהבנתי מרוב האנשים שמשתמשים בחומרים,לא מומלץ.

הסכנה מזיופים היא לא נחלתו של GH בלבד אז אני לא מחשיב את זה כסיכון. שנית הסכנה לסוכרת היא תלויית מינון ואורך שימוש. בוא נגיד שאם אתה דופק 10-20 יחידות ביום למשך חודשים רבים. אז אולי אפשר להתחיל לחשוב בכיוון. זה לא ממש סיכון רציני.

הוא לא מעלה את הסיכוי לפתח גידולים סרטניים. הוא מעלה את קצב התפתחות וגדילה של הגידולים הסרטניים. יש הבדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית