עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי הרבה מה להגיד אבל אין לי כח לחפור כי זה ידוע לכולם שבן אדם ששותה כוס יין אדום ליום זה עושה לו רק טוב ואחד שישתה בקבוק ליום התוצאות לא יהיו זהות כל כך..אני יכול להרחיב על כך עוד הרבה אבל זה מיותר..מה שכן חשוב לי להגיד לכולכם באתר חשיבות הפורום הזה היא גדולה אותי הפורום הזה הציל מהשבתה רצינית של המערכת שלי ומאוד כמה תופעות לוואי ועל כולנו להבין כמה עבודה טובה האתר הזה יכול להפיק ולעזור לאנשים.מהנסיון שימוש הקצר שלי בחומרים הבנתי כמה זה מסוכן בדיוק כמו נהיגה ברכב זה יכול להוביל לתוצאות קטלניות מאוד אבל אם תנהג לפי החוקים במהירות הנכונה ותשמור מרחק מהרכב לפניך ותהיה עירני ותחגור חגורה האפשרות לתאונה תצטמצם מאוד וגם אם תתרחש בגלל שהקפדת לכללים היא תהיה קטנה בהרבה ממה שהייתה יכולה להיות ועובדה שכולנו נוהגים ואי אפשר להתעלם מזה שהנהיגה מועילה לנו בהרבה דברים חיוביים למרות הסיכון האדירררר הכרוך בה..אותו הדבר סטרואידים אם תנהג לפי הכללים לא תפריז במהירות ותבדוק ואני אומר לכם וברור לי שכולם יודעים זאת (כמעט כולם) הכי חשוב זה לבדוק מה אתם מכניסים לגוף ואת איכות החומר ישנם אנשים שמריצים 2 סייקלים כל שנה לאורך שנים ארוכות אני מאמין בהחלט שזה יפגע בהם בצורה כזו או אחרת למרות שאני גם מבין אותם וזו זכותם לעשות זאת אבל אני חושב שאם נשתמש בזה בצורה נוכנה חכמה מבוקרת ולא מוגזמת ניתן אפילו להפיק תועלת משימוש בסטרואידים אני חושב שגוף שהתחזק מסטרואידים בצורה מבוקרת ומשימוש לא רב פעמי מידיי לדעתי מבחינה פיזית הגוף מתחזק והמערכת מתייעלת מהרבה בחינות בדיוק כמו כוס יין אדום ליום אין לי שום בסיס לזה אבל אם נתעמק אפילו בהתחזקות הגוף באופן חיצוני יש בזה התיעלות פיזית ובריאותית,כמו למשל אפשרות להיפצע קטנה כשהגוף חזק יותר ידוע גם אם אינני טועה שסטרואידים מחזקים את העצמות ואני באמת מאמין שאדם שעשה 3 סייקלים כל חייו בצורה מדוקדקת לפי הספר עם חומרים נכונים לו..בשימוש נכון לרוב יפיק רק תועלת ואיכות חיים מהדבר אני באמת חושב שהשיפור הפיזי כשהוא נעשה בצורה נכונה ולא מוגזמת מידיי יכולה לתרום לבריאות מהרבה בחינות וההתייעלות עולה זה נושא שבהחלט מסקרן לבחון יותר לעומק וסליחה שאני חוזר על עצמי אבל אדם שהריץ 2-3 סייקלים מדוייקים אני באמת מאמין שזה חיזק לו את המערכת מהרבה בחינות מגוחך ככל שזה עלול להישמע,וכן סטרואידים יכולים להרוס כליל גם את הבריאות הכל עניין של מינונים בחיים והדרך בה נוהגים והאיכות. הפורום הזה הוא מועיל וחשוב וחשוב לציין לאורך כל הדרך דרך הפורום כמה הסטרואידים עלולים להיות הרסניים ומסוכנים מאוד מאוד אבל זה לא חד משמעי שימוש נכון מבוקר ולא מוגזם לא חייב להיות הרסני בכלל גם לא לטווח הארוך אני לא ממליץ על שימוש אבל אני חושב שהדרך קובעת הרבה ויכול להגיד גם שמהרבה בחינות (ואני יכול לציין אותן גם רק זאת תהיה חפירה אינטנסיבית מידיי )סטרואידים בשימוש נכון מבוקר ולא מוגזם יכולים בהחלט לשפר את חיינו,אבל זה דורש המון אחריות והגדלת ראש ובגרות ואיפוק על מנת להפיק מזה תועלת כזו אבל אני בהחלט מאמין בזה..וטוב שהפורום קיים ותזכרו תמיד שהעצות שלכם לאנשים מכריעות גורלות בריאותיות ואל תזלזלו בתשובותיכם כי זו באמת סוג של עבודת קודש לעזור לאנשים שבחרו להשתמש וחשוב שיעשו זאת נכון ולשם הפורום צריך לדבוק,לא המלצה על חומרים בהחלט לא אבל איכפתיות לכל אדם ואדם שפונה לפורום הזה בכדי ללמוד ולהרחיב את הידע שלו,חשוב שתהיו שם בשבילו זה מעשה טוב(באמת באמת).חשוב להסביר על הסכנות ועל הכל ולעזור לאנשים שבוחרים להזריק חומרים לתוף גופם מבלי לדעת מה הם מזריקים וכמה ההשלכות של איזה חומר לא סטרילי עלול לפגוע בהם קשות לטווח ארוך וקצר וכו וכו..זהו סיימתי את דבריי הפורום הזה הוא חשוב וטוב שהוא קיים,יש לו תפקיד חשוב אל תזלזלו בזה.
Schwarzenegger was born with a bicuspid aortic valve, an aortic valve with only two leaflets (a normal aortic valve has three leaflets)
אתה בכלל לא חופר!
מי יקרא את כל זה תגיד לי ;maeq
אז הדוגמא לא טובה אבל הטענה שלי נכונה,אתם סוטים מהעניין אני אומר שאין
מה להשוות בין סיגריות ובירה לבין סטרואידים ובמקום להגיב את זה ולהגן על האוצר שלכם
אתם מנסים להתחמק מהטענה שלי
ומה זה החרא הזה שאני לא יכול להגיב לאנשים בפרטי מנהלים תורידו תחרא הזה
אתה בכלל לא חופר!
מי יקרא את כל זה תגיד לי ;maeq
אז הדוגמא לא טובה אבל הטענה שלי נכונה,אתם סוטים מהעניין אני אומר שאין
מה להשוות בין סיגריות ובירה לבין סטרואידים ובמקום להגיב את זה ולהגן על האוצר שלכם
אתם מנסים להתחמק מהטענה שלי
ומה זה החרא הזה שאני לא יכול להגיב לאנשים בפרטי מנהלים תורידו תחרא הזה
טוב נגיב יותר והטענה שלי לדובי ששם היא שסטרואידים ובירה לא ניתנים להשוואה
גם סטייק ובירה לא ניתנים להשוואה. מה זה אומר?
מטורף וחצי.
אבל סיגריות כן?