NEUROMUSCULAR DISORDERS מזה?

לפי מיטב הבנתי, מדובר בתפקוד לא תקין של השרירים עקב בעיה עצבית. במלים אחרות: ניוון שרירים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי איך לעזאזל נתנו לי פרופיל 72 על זה 😣
למרות שרשום שהחלמתי מזה 🤡

זה לא בדיוק ניוון שרירים, אלה מחלות שריר-עצב כמו מיאסתניה גרביס למשל. מה היה לך?

WTF כמה יצא לך אייל? אני מת מפחד שיירד לי פרופיל בצבא על זה (יצא לי 7400 :D:D:D)

עריכה: m0sh3 אתה יכול לשפוך קצת מידע על הנושא? ממה שהבנתי זה מאפיין אנשים שמתאמנים אימון גופני אינטנסיבי , מה אפשר לעשות בנידון?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
WTF כמה יצא לך אייל? אני מת מפחד שיירד לי פרופיל בצבא על זה (יצא לי 7400 :D:D:D)

עריכה: m0sh3 אתה יכול לשפוך קצת מידע על הנושא? ממה שהבנתי זה מאפיין אנשים שמתאמנים אימון גופני אינטנסיבי , מה אפשר לעשות בנידון?
אל תגיד על זה הם לא ידעו...

CPK גבוה יכול להיות אצל מתאמנים ואז זה נחשב תקין. יש מחלות שבהן יש נזק לשרירים ואז זה לא תקין. לא אמורים להוריד לך פרופיל אם זה בעקבות פעילות גופנית. אם אתם לא רוצים שירד פרופיל, תנוחו שבוע לפני בדיקת דם וזה יחזור לנורמה.

• פותח/ת השרשור
CPK גבוה יכול להיות אצל מתאמנים ואז זה נחשב תקין. יש מחלות שבהן יש נזק לשרירים ואז זה לא תקין. לא אמורים להוריד לך פרופיל אם זה בעקבות פעילות גופנית. אם אתם לא רוצים שירד פרופיל, תנוחו שבוע לפני בדיקת דם וזה יחזור לנורמה.
תאמת נחתי שבועיים ואז עשיתי.. לא יצא גבוהה יצא נורמלי לפי יחס גובה משקל רק שהצבא לא הבין את זה בכל אופן כן רציתי שיורידו לי פרופיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית