איחורים מאמזון - יש מה להוציא מזה?

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95
הזמנתי חבילה ב-18 לחודש שלפי המספר מעקב עדיין לא יצאה אפילו מקליפורניה. ריאליסטית כבר אין כמעט סיכוי שזה יגיע אליי בזמן (התחייבו עד ל-4 לינואר) כי יש גם סופ"ש + New Years בדרך.

יצא לי כבר לדבר עם השירות לקוחות שלהם כמה פעמים על העיכובים בחבילה הזאת, אז בנתיים קיבלתי החזר על המשלוח. רציתי לראות אם יצא למישהו פה להוציא מהם הנחות/החזרים (מעבר למשלוח) כדי לדעת אם לטרוח להציק להם עוד.

זו תקופה שהם מתחייבים לאיחורים, אין הרבה מה לעשות

זה לפעמים גם מגיע overnight מניסיון אישי. לפעמים זה גם לא מתעדכן במערכת שזה יצא וזה כבר בישראל תקוע במכס שבוע+

קיבלת משלוח חינם, מה עוד אפשר לבקש? אתה רוצה גם את החבילה חינם?
אם אתה גר בארה"ב זה משהו אחד, אם אתה בארץ זה משהו אחר - רוב האחריות פה היא על המכס העלוב שלנו, לא נראה לי שצריך לקבל החזר על משלוח (שלרוב עולה באזור ה100שח לארץ) בעקבות דיילי, שלרוב לא באשמתם, ובטח לא תקופה כזאת עמוסה.

• פותח/ת השרשור
זה לפעמים גם מגיע overnight מניסיון אישי. לפעמים זה גם לא מתעדכן במערכת שזה יצא וזה כבר בישראל תקוע במכס שבוע+
מוכר לי, אבל במקרה הזה הם כבר הודו שזה פשוט לא יצא מקליפורניה 11 אחרי ההזמנה.

אם אתה גר בארה"ב זה משהו אחד, אם אתה בארץ זה משהו אחר - רוב האחריות פה היא על המכס העלוב שלנו, לא נראה לי שצריך לקבל החזר על משלוח (שלרוב עולה באזור ה100שח לארץ) בעקבות דיילי, שלרוב לא באשמתם, ובטח לא תקופה כזאת עמוסה.

מינימום הבנת הנקרא. מה הקשר בין המכס שלנו לזה שהחברה לא מוציאה משלוח אחרי 11 ימים?
אמזון לא חברים שלי, אני משלם להם כסף תחת הבטחה שהמוצר שלי יגיע תוך X זמן. אם הוא לא מגיע בזמן אז שידאגו לפצות אותי.

חבר לא שילם בכלל כי הם הבטיחו תאריך x ואיחרו (אמאזון פריים)
תבדוק אם הייתה התחייבות על התאריך

• פותח/ת השרשור
חבר לא שילם בכלל כי הם הבטיחו תאריך x ואיחרו (אמאזון פריים)
תבדוק אם הייתה התחייבות על התאריך
התחייבו לטווח תאריכים בהתחלה, אח"כ שינו את זה ליום האחרון שבטווח. פעם אחרונה שדיברתי איתם הבטיחו שיגיע לפי ההתחייבות או "מקסימום 8 ימים מאוחר יותר".

בינתיים השירות לקוחות שלהם נתן לי עוד קרדיט לחשבון, אם באמת יאחר עד כדי כך אני אנסה ללחוץ לעוד.

שלמת על שירות (משלוח) שלא קבלת, לגיטימי לדרוש את הכסף בחזרה.

מוכר לי, אבל במקרה הזה הם כבר הודו שזה פשוט לא יצא מקליפורניה 11 אחרי ההזמנה.

מינימום הבנת הנקרא. מה הקשר בין המכס שלנו לזה שהחברה לא מוציאה משלוח אחרי 11 ימים?
אמזון לא חברים שלי, אני משלם להם כסף תחת הבטחה שהמוצר שלי יגיע תוך X זמן. אם הוא לא מגיע בזמן אז שידאגו לפצות אותי.
הבנת הנקרא שלי בסדר גמור, אפילו טובה הייתי אומר. יש להם עד ה4 בינואר, תחת מכס נורמאלי יש מספיק זמן שתקבל את המשלוח שלך.
כל עוד לא הגיע ה-4 בינואר, לא מגיע לך שקל. אבל תמשיך להתלונן ולהתבכיין כמו ישראלי טוב. 'ללחוץ עוד' - יאללה, עוד כמה שקלים, העיקר לעקוץ.

הבנת הנקרא שלי בסדר גמור, אפילו טובה הייתי אומר. יש להם עד ה4 בינואר, תחת מכס נורמאלי יש מספיק זמן שתקבל את המשלוח שלך.
כל עוד לא הגיע ה-4 בינואר, לא מגיע לך שקל. אבל תמשיך להתלונן ולהתבכיין כמו ישראלי טוב. 'ללחוץ עוד' - יאללה, עוד כמה שקלים, העיקר לעקוץ.
אתה ישראלי רע?

• פותח/ת השרשור

אוקיי חמוד. אני בטוח שאמזון תשכב איתך אחרי שהגנת עליה ככה.

וואי אני כבר לא מעודכן
יש משלוחים של אמאזון לארץ??
או שמדובר בפריטים בודדים כמו שהיה תמיד

והם עובדים עם דואר ישראל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית