הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ pro giner

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
pro gainer

שלום לכולם
אני רוצה קצת לגוון בתפריט שלי ולקנות גיינר כי אני לא ממש מצליח לעלות במשקל. אני אוכל מעל 3000 קלוריות ביום ממוצע ומבחינתי להוסיף עוד קלוריות ממזון מוצק זה כבר בלתי אפשרי עד כדי כך שאני יתחיל להקיא.
ראיתי שהפרו גיינר הוא די זול ואפשר לקנות 2 ב400 בערך. הוא שווה? איך הטעם בננה? ויש מישהו שהצליח לעלות איתו במשקל?

נערך לאחרונה:
לפני שאתה רץ לקנות גיינר ולזרוק את הכסף שלך
ממליץ לך לנסות שייק חלבון עתיר קלוריות.
תערבב את השייק שלך עם בננות תמרים סוכר ויש לך כמו מנת גיינר,בעיקרון כל גיינר זה דיי אותו דבר מבחינת להעלות במשקל.
זאת העצה שלי..
לגבי השאלהשלך
אני מכיר המון שאהבו את הבננה,להעלות איתו במשקל לא יודע אני משער שכן..אבל זה תלוי בכמה קלוריות אתה תכניס בנוסף לגיינר,אלא אם כן אתה מתכוון לקחת 3 מנות ביום....

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה רץ לקנות גיינר ולזרוק את הכסף שלך
ממליץ לך לנסות שייק חלבון עתיר קלוריות.
תערבב את השייק שלך עם בננות תמרים סוכר ויש לך כמו מנת גיינר,בעיקרון כל גיינר זה דיי אותו דבר מבחינת להעלות במשקל.
זאת העצה שלי..
לגבי השאלהשלך
אני מכיר המון שאהבו את הבננה,להעלות איתו במשקל לא יודע אני משער שכן..אבל זה תלוי בכמה קלוריות אתה תכניס בנוסף לגיינר,אלא אם כן אתה מתכוון לקחת 3 מנות ביום....
אני צריך בבקשה שתעזרו לי לחשב תוך כמה זמן תיגמר לי כל קופסא. בכל קופסא יש 3 ק"ג. אני מתחנן לקחת מנה של 300 גרם כל יום ולחלק אותה אחת לבוקר ואחת לצהריים\אחרי אימון זאת אומרת שפעמים ביום אני לוקח מנה של 150 גרם. אני צריך לקחת 300 גרם על מנת להגיע ל 1000 קלוריות+ ו50 גרם חלבון לפחות בכל יום מהגיינר בלבד. אז תוך כמה זמן זה יגמר לי בעצם?

אני צריך בבקשה שתעזרו לי לחשב תוך כמה זמן תיגמר לי כל קופסא. בכל קופסא יש 3 ק"ג. אני מתחנן לקחת מנה של 300 גרם כל יום ולחלק אותה אחת לבוקר ואחת לצהריים\אחרי אימון זאת אומרת שפעמים ביום אני לוקח מנה של 150 גרם. אני צריך לקחת 300 גרם על מנת להגיע ל 1000 קלוריות+ ו50 גרם חלבון לפחות בכל יום מהגיינר בלבד. אז תוך כמה זמן זה יגמר לי בעצם?
אתה רציני? Oo
3ק"ג=3000 גרם
3000/300=10 ימים

לדעתי כמו שבמבה אמר שווה לך מבחינה כלכלית לקנות אבקת חלבון עתירה או לא עתירה בקלוריות ולהוסיף אוכל כמו תמרים בננות וסוכר כדי להשלים את הקלוריות החסרות..

כמו שהחברה כאן אמרו, אני גם אמליץ על אבקת חלבון במקרה הזה. ממליץ לבדוק בחתימה שלי יש לך הנחה של 10% כחבר פורום בכל החנויות שמוכרות אינטראקטיב בארץ. יש לנו גם גיינר במשקל 4.4 ק"ג עם הנחת פורום יצא לך 342 שקלים.
http://www.tevasport.com/product.asp?PID=1702

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית