הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ hydroxycut

Άχιλλεύς

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
ערב טוב ,
קניתי את המוצר hydroxycut hardcore (pro series
יצא לי לקרוא מאמר שפורסם פה ב2009 שמאז עברו כבר שנתיים+ שהמוצר הורד מהמדפים בארה"ב , נכון להיום זה הוחזר? גילו משהו באמת מזיק במוצר? או שרק סוג מסויים , כי אני ידוע שיש כמה סוגים של הידרוקסיקט אולי מדובר בפורמולה ישנה ...

בנוסף לכך רציתי לשאול אנשים שכן צרכו את המוצר , איך הוא ? מבחינת אנרגיה ותופעות לוואי במידה ויש .

תודה מראש .

• פותח/ת השרשור
אני לא קניתי את זה פה בארץ מחנות, זה ייבוא מארה"ב .
הפירוט של המרכיבים שרשום על העטיפה שלי וכל מה שראיתי באתרים בחו"ל זה אותו דבר בדיוק.
זה גם לא נשמע הגיוני בעליל מה שאמרת...

המוצר שכביכול הזיק ירד מה מדפים ושינו לו את הנוסחה, המוצר שקנית הוא לא מזיק. בגדול זה ביזבוז כסף וזה לא יעזור לך לחיטוב בצורה דרסטית אם בכלל. עדיף פעם הבאה לקנות קפאין ולהשתמש באפדרין/קלן/יוהימבין.

• פותח/ת השרשור
כן העניין הוא שהמטרה העיקרית שקניתי אותו היא למטרת אנרגיה לפני האימון ומכמה אנשים שניסו אמרו לי שהוא די טוב מהפן הזה בנוסף לכך יש שם צמחים למינהם שעוזרים לניוד השומן וכו' או שאני טועה ?
ומה שהבחור למעלה ציין שחסר משו מבחינת המרכיב הבסיסי , בן דוד שלי קנה אתהמוצר מארה"ב זה" זה אחד לאחד אותו המוצר שמשתמשים בו שם ככה שאני מניח שזה לא נכון?
ובנוגע ליהומבין כן רציתי לקחת אבל אמרו לי שזה טוב יותר באחוז שומן יותר נמוך בסביבות ה10 אני נמצא כרגע באיזה ה14.. או שזה לא משנה? חשבתי על שילוב של יהומבין קפאין ואלטרוזין
תודה מראש.

ניוד שומן אינו שווה לשריפת שומן. כאשר אומרים ניוד שומן, מתכוונים לכך שחומצות השומן יוצאות מתאי השומן לזרם הדם. מנגד, אף אחד לא מבטיח שהגוף ישתמש באותן חומצות השומן וכמו שהן יצאו מתאי השומן, הן יכולות לחזור חזרה לאחר פרק זמן מסויים.
בגדול חבל על הכסף, אם אתה מחפש אנרגיה - קנה קפאין.

אני משתמש בחמורים של UPS (JACK3Dׁ ודומיהם . המוצרים מאוד חזקים , גם התחליף שלהם לHYDROXY CUT . מומלצים בחום אך בהחלט בשיקול דעת בשל עודף האנרגיה המוחלט בהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית