הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ OxyELITE PRO vs Hydroxycut Hardcore Elite

liadhaber

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
טוב קצת פרטים על עצמי לפני הכל-
גיל- 17
גובה- 180 ס"מ
משקל- 82 פלוס מינוס
אחוז שומן: 24 בערך(אני יודע שמאוד גבוה!)

אני מתאמן בחדר כושר בערך 10 חודשים כבר,החלטתי שאני רוצה להיכנס לחיטוב לקראת הקיץ.
כבר בניתי תפריט תזונה מסודר אז עם זה אין לי בעיה,אני עושה אירובי 45 דקות 3 פעמים בשבוע.
חשבתי על לקנות "שורף שומן" כדי להקל על התהליך קצת-רציתי לשאול האם אחד ב2 המוצרים שאמרתי יכול לעזור לי באמת להוריד אחוזי שומן?? או שזה 2 מוצרים גרועים-אם המוצרים גרועים הצעות אחרות יתקבלו בכיף.אני לוקח היום נו אקספלוד לפני האימון ואחרי שותה אבקת חלבון.

נ.ב.-אם יש לכם הצעות לסנדוויץ' טוב שאפשר לקחת לבית ספר כי פה אני קצת תקוע.

המוצר הראשון שרשמתי הוא מוצר חדש אבל קראתי עליו תגובות לא רעות ולמרות שאני לא מומחה זה נראה כאילו יש לו מרכיבים לא רעים בכלל-- אפשר לקרוא עליו בבודי בילדינג.קום

שמע, שבשיל לרדת מ24 אחוז שומן לא צריך להתאמץ יותר מדי, צריך לאכול נקי ולהוריד פחמימות כמה שיותר.
אירובי לא חובה בכלל באחוזים כאלה (כמובן שלא מזיק).

בו תרשום את התפריט שלך וכמה זמן אתה כבר עובד לפיו וכמה כבר ירדת

באופן כללי שורף שומן לא יזיק, אך תכלס גם די מיותר כרגא, אני יודע שחברה פה אוהבים את OxyLite, השתמשתי גם אבל את ההתקדמות הרצינית עשיתי עם דיאטה דלת פחמימות למשך 3 חודשים (ובלי שום שורף שומנים). בלי דיאטה לא תתחטב.

אתה ממש לא משתמש בשורפי שומן באחוזים האלה. תפריט רגיל לחלוטין עם גרעון קל + אימונים, ואתה על דרך המלך.
אתה רק צריך לעקוב אחרי תפריט מדויק, ולהיות סבלני.

תבנה לך תפריט מהפורטל, ותעזר במחשבון קלוריות (דוגמת גלינגו)

תעשה לך סנוויץ מלחם קל [חיטה מלאה] עם קוטג' 1% או גבינה לבנה 0.5% עם חסה ועגבניה אני עושה את זה במאסה רק שאני לוקח 10 כאלה חחח [לא קל]

יש מצב אתה רושם לי את התפריט חיטוב שלך כי אני חדש בתפריטים וכאלה...תודה רבה

זה היה פחות או יותר טפריט שלי, יש 3 סוגי ימים, יום פחמימות גבוה, יום פחמימות בינוני ונמוך
בתכלס שיחקתי כל יום עם כמות הפחמימות שיהיה כמות שונה כל יום
לא יודע אם הדיאטה הזאת עומדת בסטנדרתים פה, המטרה הייתה להוריד כמה שיותר אחוזי שומן מהר, לה היה לי כזה משנה אם גם מסת שריר תרד:

1: קוטג' שלם (ביום עם יותר פחמימות להוסיף 2 פרכיות אורז מלא)
2: חזה עוף + סלט (ביום עם יותר פחמימות ניתן לאכול גם אורז מלא)
3: סלט + טונה (ניתן להוסיף 2 פרכיות אורז מלא ביום עם יותר פחמימות)
4: בימים של אימון - שיבולת שועל + קוטג' שלם, בימים ללא אימון רק קוטג'.
5: שייק חלבונים 1 סקופ
6: סלט + 5 ביצים שלמות (ביום עם יותר פחמימות ניתן לאכול 2 פרכיות)

סלט אוכל ללא הגבלת כמות או שמן זית, מורכב מ:
עגבניות, מללפון, פילפל חריף, בצל, לימון, שמן זית

ביום שישי\שבת אכלתי ארוחת צ'ט מיל אחת (עוגיות, קאף קייק, משהו בסגנון, מת על זה), לפעמים ארוחה 2 הייתה מוכלפת בסטייק אנטריקות או דגים. המטרה לא לאכול פחמימות, אלה אם כן מקורם בסלט.
ירדתי תוך חודשיים 6 קילו, כבר חודשיים שומר על אותו משקל ואחוזי שומן למרות שאני כבר לא אוכל ככה.
זה לא היה לי קל, לא יודע עד כמה זה מתאים לכל אחד, אבל זו הייתה אחת הדיאטות האפקטיביות ביותר שעשיתי.
להמנע מסוכר לגמרי (הייתי שותה דיאט עם ארוחת צהריים אם ממש חייב, לא מומלץ, זה עושה אותך רעב מהר מאוד). בלי לחם (מכל סוג שהו) ובלי תפוחי אדמה.

אם יש התקפי רעב, אוכלים סלט. אכלתי סלט עד שרציתי למות כבר מירקות 😃
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית