הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ NANO VAPOR ו n.o explode

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
תחלס הבנתי מוצרים העוזרים לעלות בכוח

אבל מה תכלס יש בינהם כל מיני פורמולות של קריאטין וגולוטמין?

והאם הם באמת עובדים

על ה NO EXPLOD קראתי לרוב פה באתר והבנתי הדעות דיי חלוקות

בכל מקרה שאלתי כזאת אם אחד מהתוספים הנ"ל האלא מומלץ ורואים בו תוצאות

דבר שני איזה תופעות לוואי בחילות ,כאבי ראש עליה בשומן וכו? באות ומה בתכלס זה עושה בגוף מלבד תחושת פאמפ ואייך זה בעצם גורם לגוף לגייס כוח?

• פותח/ת השרשור
תודה משה קראתי
אבל עדיין לא ממש ענה לי על שאלותי אלא רק חלקית

ואם אינני טועה אתה דיי נגד המוצרים האלא
הבידור שאתה לא מאמין בהם ואתה מנסה כמעט כל מוצר פאמפ אנרגיה אפשרי ומעלה ביקורת
אני לא מבקר אותך רק מנסה להבין תפרדוקס פה

אני באמת לא מאמין בהם כי אף פעם לא האמנתי, ומה זה קשור בין זה לזה שאני מנסה אותם? אם אני מקבל אותם בחינם למה לא לקחת?

• פותח/ת השרשור
פרט שלא ידעתי עליוו בהצלחה ואם תיקח משהו שיעזור אשמח לדעת

נ.ב
מממ תגיד ניסית כל כך הרבה דברים יכול להיות שזה סיבה שהם לא עובדים שהגוף הסתגל כבר
או יותר נכון אולי לא מסתגל בגלל המעבר ביין כל החומרים והפורמולות השונות

ולכן אולי רבים לא עובדים עלייך

וכן דיי מסכים שפורמולות הם בעיקר להוציא כסף מאנשים במינימום אפקטיביות למרות שנתקלתי בתוסף משהו בשם
PLASMJET ושם לא שמעתי דבר רע עליוו חוצמיזה שהוא יקר והבנתי מחברים שבחול שהוא עובד נהדר אישית לא בדקתי אולי בעתיד אם יבוא לי להכנס לתחום הפורמולות בנתיים אני בשלב המחקר 😃

מבחינת התוצאה זה מצחיק לגבי כולם זה תקף, זה משהו שהוא לא יקדם אותך בהרבה אם בכלל כמו שנאמר במאמר סה"כ תערובת של קריאטין שלפעמים גורעת מהקריאטין המקורי.
כמו שאמרתי ואגיד 45000 פעם, המוצרים הללו הם אינדבידואלים האחד ירגיש ממש חזק האחר לא ירגיש כלום, אני יכול לפתוח עכשיו אשכול עם כל האנשים שניסו NO Xplode האשכול יתחלק ל50/50 כאשר חצי יגידו שהמוצר הוא בלאי ולא עובד והאחרים יגידו שזה הקפיץ אותם חבל על הזמן, אני נמצא בצד הלא רגיש וזה מה שיפה אפקט האינדבידואל.פורמולות פשוט לא מורגשות, לקחתי כמעט כל מה שקיים בשוק מהמוכרים לפחות ושום דבר אני לא יכול לומר עליך שהוא WOW אולי בחיטוב כשהגוף יותר רגיש ומדולל בפחממות.
אני לא לוקח פורמולות באופן קבוע ככה שלגוף שלי אין למה להתרגל, אפילו קפיאין אני לא צורך אלא פעם בכמה שבועות כשממש אין לי כוח לעשות אימון.

• פותח/ת השרשור
אם מדברים על קפאין
רציתי לשאול
יש לי בעיות של אנרגיה ופוקוס לפעמיים לא קשור לשעת אימון לא יעזור אינני כנראה צורך מספיק פחממה ואימוני קשים
קיצר השאלה עם כף של קפה כף וחצי ולהכין מיין שייק לפני האימון נגיד קפה כף גלידה חלב אולי טיפה אבקת חלבון
יכול לתת לי פוש לאימו הכחן
נגיד אם לוקחים זאת כשעה חצי שעה לפני אימון

אם זה עוזר ואתה לא מרגיש כבד או דבר כלשהוא באימון עקב כך, אין עם זה בעיה.

• פותח/ת השרשור
משה יש לך רעיון אחר על מנת לשפר אנרגיה לפני אימון כי לאחרונה איין לי אנרגיה
ואני תמיד שעה לפני אוכל יוגורט או איזה פרי

אני נוטל קפסולה של 200 מ"ג קפאין כחצי שעה לפני אימון וזה מעורר חבל על הזמן..אני נוטל בנוסף nitric boost אבל אני לא מרגיש אותו ביינתים..

אני נוטל קפסולה של 200 מ"ג קפאין כחצי שעה לפני אימון וזה מעורר חבל על הזמן..אני נוטל בנוסף nitric boost אבל אני לא מרגיש אותו ביינתים..

הקפצה של חצי שנה,גאון.

מניסיון שלי,לאחר שימוש בנו-אקספלוד עליי בכל אופן לא עבד.
כמו שמשה אמר באחד מהפוסטים כאן,כואב בכיס (אפילו שההזמנה היא מBB) ולרוב פסיכולוגי.
זה ממש שונה מאדם לאדם,לחבר אחר שהבאתי לנסות עליו,על הפעם הראשונה זה העיף אותו,הוא לא הצליח להירדם בלילה מרוב האנרגיות.
הכל זה ניסיון וטעייה,רק שהכל פה סובב סביב עניין הכסף.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית