הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקה סקוואט

• פותח/ת השרשור Clop
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
ראיתי שאני לא שובר כשהעלתי .
תוכל לתת הערות ספציפיות? מאד חשוב לי לעשות את זה פרפקט .

הברכיים זזות יותר מדי במהלך התנועה
הגב שלך מתעגל
אתה לא שובר מקביל
תעבוד על גמישות ההאמסטרינג, ותראה סרטונים של ריפטו מסביר איך עושים LB כמו שצריך

אתה מעלה קודם תחת ואז חזה. הם צריכים לעלות ביחד.
אני מתגעגע לכלוב הזה :(

לא טוב, אתה קודם יושב ואז שולח את הברכיים קדימה מה שגורם לך לגלוש איתם

קודם תוציא את הברכיים קדימה ואז תשב אחורה, כשאתה דוחף את הברכיים לצדדים ומונע מהם לגלוש קדימה

• פותח/ת השרשור

שיפור ?

להוציא את הברכיים קדימה רק בתחילת הסקוואט ומשם רק לשבת אחורה ולהשתמש בהן כציר ( בלי להזיז אותן ) ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
MOV38 - YouTube

שיפור ?

להוציא את הברכיים קדימה רק בתחילת הסקוואט ומשם רק לשבת אחורה ולהשתמש בהן כציר ( בלי להזיז אותן ) ?

משמעותית יותר טוב..
תשב יותר אחורה..אל תפחד מזה שהברכיים ינועו קדימה בסקוואט (כי הן אמורות לנוע קדימה,פשוט לא לגלוש)..תקפיד על לדחוף את הברכיים החוצה..

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת לגלוש? לצאת יותר מידי קדימה מעבר לכף הרגל?
עוד הערות/דברים לשפר ?

תודה רבה על העזרה.

הברכיים צריכים לפנות החוצה באותה זוית שבהם האצבעות מצביעות החוצה
אם נגיד האצבעות שלך בזוית של 30 מעלות ככה חייבות להיות גם הברכיים, גולשות הכוונה שהם בזוית קטנה יותר... וזה לא טוב

• פותח/ת השרשור
הבנתי , תודה .
יש עוד הערות ? (כי אם לא אני יכול להתקדם במשקלים ביום ראשון)

מה התרוץ שלך להיות בבית בשישי בלילה? 😉

הברכיים צריכים לפנות החוצה באותה זוית שבהם האצבעות מצביעות החוצה
אם נגיד האצבעות שלך בזוית של 30 מעלות ככה חייבות להיות גם הברכיים, גולשות הכוונה שהם בזוית קטנה יותר... וזה לא טוב

זה ממש לא זה...

גלישה בברכיים הכוונה היא שבשביל לרדת יותר נמוך אתה לקראת סוף התנועה התנועה שולח ברכיים קדימה.

מה שאמור להיות באמת זה שאתה שולח אותם קדימה בתחילת התנועה לפני שיש עליהם את כול העומס ואז במהלך שאר התנועה עד הנעילה שלהן שוב הן משמשות אך ורק כציר התנועה שלך.

זה ממש לא זה...

גלישה בברכיים הכוונה היא שבשביל לרדת יותר נמוך אתה לקראת סוף התנועה התנועה שולח ברכיים קדימה.

מה שאמור להיות באמת זה שאתה שולח אותם קדימה בתחילת התנועה לפני שיש עליהם את כול העומס ואז במהלך שאר התנועה עד הנעילה שלהן שוב הן משמשות אך ורק כציר התנועה שלך.

לא הבנתי... אתה יכול להסביר שוב? מה הכוונה שולח אותם קדימה, הם פשוט צריכות להצביע לאותו כיוון של כף הרגל לא?

הסקוואט בסדר גמור. רק אל תחשוב על להרים את החזה. כשאתה עולה תחשוב על להרים את התחת, תחזיק את החזה בחוץ והתנועה תסתדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית