הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריכוז בחיטוב

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
אני בחיטוב ועכשיו מתחיל בית ספר וזה... מהניסיון של מהחיטוב שמתי לב שזה פוגע ביכולת הריכוז שלי וגורם לי לעייפות ותשישות ברמה כזאת שלא מאפשרת לי ללמוד משהו...
אם למישהו יש נסיון ומזדהה איתי בקטע הזה אני אשמח לטיפים וכאלה... חוץ מקפאין כי זה חסר טעם בעיני (עובד לטווח הקצר אחר כך אתה מתרגל לזה וכבר לא משפיע :/...)
בקיצור מחפש טריקים/חומרים שיכולים לעזור לי לשמור על ריכוז וערנות.. תודה מראש .

מה"מאמר" שלך:
רכיבי מזון וגורמי גדילה מפעילים את mTOR pathway מחסור באנרגיה מעקב אותו.
והפלה-בפלה: עיכוב שלו מתקן פגיעות קוגנטיביות בעכברים האהובים עליך כל כך.
Inhibition of mTOR by Rapamycin Abolishes Cognitive Deficits and Reduces Amyloid-β Levels in a Mouse Model of Alzheimer's Disease
http://www.plosone.org/article/info:doi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0009979
האם דל פחמימה היא תרופה לאצהיימר?!!
לא שאני מסיק מפה חלילה שזה משפר יכולות קוגנטיביות. אני רק מראה את זה בדרך שאתה מראה דברים.

אחי נראה לי שהלימודים דפקו אותך קצת כי אתה לא מדבר בהיגיון. מי דיבר על על תיפקוד קוגניטיבי? ההצרה פה היא במחקר שבדק את ההשפעה של רפאמיצין על מסלול ה mTOR זאת בסך הכל דוגמא.

וכן מחסור באנרגיה אכן מעקב את הפעלת מסלול ה mTOR מה לא בסדר או לא נכון?
אני חושב שאתה צריך קצת הפסקה מהלימודים אחי זה דופק לך את המוח. או שאולי אתה על דל פחמימה עכשיו? חח סתם בצחוק אחי אני מעריך אותך אתה יודע את זה. אבל תקבל את זה שיש דברים שאתה לא יכול להפריח והעובדה היא שאי אפשר להכחיש שמסלול ה mTOR הוא קריטי בוויסות אנרגיה ותהליכים אנבוליים בגוף ודיכוי שלו יביא לירידה במסת השריר. וכן יש דרכים למנוע את זה במידה מסויימת.
1. העמסות
2. גירעון לא גבוהה מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית