הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות מכתבת תחקיר על משפחה שלנו בידיעות אחרונות מ5 למאי.

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
27937022958116373077910.jpg

By kalina79 at 2011-08-31
26217618597550160271305.jpg

12300149.jpg

וואלה בחור טוב אתה אנטון,יפה מאוד...

קראתי את הכתבה ואני לא זוכר את התמונה השלישית (התחתונה ביותר) שפרסמת... דרך אגב הדברים שכתבו שם על הילדות שלך נכונים?? סתם מתעניין :D

• פותח/ת השרשור
קראתי את הכתבה ואני לא זוכר את התמונה השלישית (התחתונה ביותר) שפרסמת... דרך אגב הדברים שכתבו שם על הילדות שלך נכונים?? סתם מתעניין :D

מה נראה לך?🙄

תמונות יפות, איפה אפשר לקרוא את הכתבה (באינטרנט)?

למה הלכלוך על שוורצנגר? לא אוהב אותו?

תמונות יפות

החשיפה והצורך להיות חטוב לצילומים במהלך כל השנה לא פוגעת לך בהתקדמות ?
זה נראה שאתה כאילו ויתרת ואתה עסוק בלקדם ספורטאים צעירים ואת הענף באופן כללי ופחות את עצמך

• פותח/ת השרשור
למה הלכלוך על שוורצנגר? לא אוהב אותו?
לא אוהב אותו.כמו שאתה מבין -הכתוב עבר כמה וכמה שינויים ממה שנאמר במקור. ללא קשר לזה יש כמה עובדות מחיים של ארנולד שעושות אותו ממש דוחה בעיניי...
תמונות יפות

החשיפה והצורך להיות חטוב לצילומים במהלך כל השנה לא פוגעת לך בהתקדמות ?
זה נראה שאתה כאילו ויתרת ואתה עסוק בלקדם ספורטאים צעירים ואת הענף באופן כללי ופחות את עצמך

אני לא שואף להתקדם ואף פעם לא שאפתי.יותר מזה אני מבין שאני לא בנוי לזה,אלהים לא בירך אותי בפרופורציות הנדרשות והקיבה הנכונה. אני כן רוצה לראות יותר אנשים מפותחים פיזית וברור לי שזה יגיע אם נרים כמה דורות של נוער איכותי בארץ ולזה אני מקדיש הרבה מהזמן הפנוי שלי. יחד עם זה אם תשאל כל אחד מהנוער שעבר דרכי-אני מנסה לתת להם פרופורציות נכונות לגבי החלק של הבודיבילדינג בחיים האמיתיים,מתעקש איתם שישרתו בצבא בהכי טוב שהם יכולים.( יש לי חניך שמסיים מסלול שייטת)
ארגנתי לכמה מהם סיור ביחידה מיוחדת שת"ש,חבר שלי משרת,ע"מ שיתרשמו ויקבלו החלטה נכונה איפה לשרת ולא להתחבא בשקם בתירוץ של -אני חייב להתקדם בספורט הזה.
אז אני יתחרה פעם -פעמיים בשנה בתחרויות הארציות עד שזה יעניין אותי,מעבר לזה אין לי כישרון. לגבי הקידום- זה שיטה לצאת משיגרה ולהשתעשע,אז פה ושם יש דברים מצחיקים שאני עושה,אבל אין לזה כוון של קריירה ובטח לא ציפיות כאלה.הכל בזכות הסוכנות שאני חתום בה-קל להיות מלוהק אם אתה נראה פריק ולא דומה לפלנקטון .ספציפיט לגבי הכתבה-המערכת מצאה לנכון לחשוף את הסיפור האישי שלי,אבל הם אנסו והתעללו בו ליפני שפרסמו ומה שיצאה זה לא בדיוק מה שהיה.

---------- התגובה התווספה ב 16:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:43 ----------

מפתיע כמה דעות שונות בין הפורום הזה לבין הפורום המקביל. איך העזתי בכלל לדבר על ארנולד.. .חחחח

הכתבה למי שלא שם לב ללינק שאנטון שם

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 67.3 · צפיות: 200
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 53.9 · צפיות: 206
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 40 · צפיות: 201
  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 168.1 · צפיות: 192
  • 5.jpg
    5.jpg
    KB 81.3 · צפיות: 190
  • 6.jpg
    6.jpg
    KB 165.1 · צפיות: 192
נערך לאחרונה:
והאשם ממציא תארים?

• פותח/ת השרשור
והאשם ממציא תארים?

וואללה,פאדיחה.במיוחד שהתעקשתי איתה שתרשום את התארים במדוייק והסברתי לה שאין יותר בושה בקהילה מלשקר לגבי התארים שאין לך... בכל מקרה רשמו מה בזין שלהם ולא רק לגבי התארים.
אני מתנחם בזה שמי שמכיר אותי -יודע שאני לא יעשה דבר כזה.

וואללה,פאדיחה.במיוחד שהתעקשתי איתה שתרשום את התארים במדוייק והסברתי לה שאין יותר בושה בקהילה מלשקר לגבי התארים שאין לך... בכל מקרה רשמו מה בזין שלהם ולא רק לגבי התארים.
אני מתנחם בזה שמי שמכיר אותי -יודע שאני לא יעשה דבר כזה.
אני בטוח בזה ,כתבים של היום.... ,ניגרי צריך לקבל איזה 2-3 עמודים באיזה עיתון חודשי מפורסם
ולעדכן לגבי הספורט אולי יום אחד זה יהיה פופולרי יותר מכדורגל 😣
ולא רק בקרב אלו שאוהבים משחקי כוחות

אנטון אתה בחור נהדר !

יפה אהבתי את התמונה הראשונה ;)
ולגבי שוורצנגר, זה שהוא היה דמות יחסית מוכרת בענף לא הופכת אותו למישהו שכולם צריכים לאהוב אוטומטית. כל דמות ציבורית עוברת ביקורת, בין אם זה ארנולנד, רוני קולמן והשטויות שהוא דיבר במפגש וינגייט וכל ספורטאי בלי קשר להשגים שלו.

יפה אהבתי את התמונה הראשונה ;)
ולגבי שוורצנגר, זה שהוא היה דמות יחסית מוכרת בענף לא הופכת אותו למישהו שכולם צריכים לאהוב אוטומטית. כל דמות ציבורית עוברת ביקורת, בין אם זה ארנולנד, רוני קולמן והשטויות שהוא דיבר במפגש וינגייט וכל ספורטאי בלי קשר להשגים שלו.

עוד פעם תכתוב משהו בגנות קולמן ואני אאלץ להרוס לך את הפורום. עד כאן!

עוד פעם תכתוב משהו בגנות קולמן ואני אאלץ להרוס לך את הפורום. עד כאן!
תהרוס, גם ככה הרסת לי את החיים עם השיעורי פילוסופיה החופרים שלך!
הפעם זה
Kant's Fundamental Principles of the Metaphysic of Morals

אני יודע שאתה מת על זה..

מה אתה מתבכיין, אתה רוצה ללמוד על הצו הקטגורי בגרמנית??

Back
למעלה תחתית